IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
21.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 411
Koko
18 jäsentä
Tyttöjä: 6 (34 %)
Poikia: 12 (66 %)
Keski-ikä
18,1 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 17,4 vuotta
Valvojat
Tommitb, Kimih`

Jäsenet (18)

Eerika[92]evitaje`underpossiblesmimochaKazzuh^^bob0-henskigrrrJuha12ssuperilm0-pahisjandeWiiwijauKimih`-JRhagertvadelmapossuronja323antikainew
« Uudemmat - Vanhemmat »

KayinInternet "vakoilukohusta".Luonut: KayinSunnuntai 23.06.2013 12:32

http://yle.fi/uutiset/suomalainen_nettivirta_kulkee_ison-britannian_kautta/6700656

"Suomalaiset tietoturva-ammattilaiset eivät pidä Ison-Britannian vakoilukohua yllätyksenä."

Monelle suomalaiselle tuntuu tulevan yllätyksenä että meitä tarkkaillaan. Tämän ei pitäisi olla yllätys, sillä palveluntarjoajamme (se yritys joka antoi sinulle yhteyden) on meidän oman lakimme mukaan velvollisia säilyttämään tietoja asiakkaastaan 10 vuotta. Nämä tiedot sisältää kirjautumistietoja ja internetosoiteita joissa asiakas käy. Samoin tarkat tiedot ajoista ja miltä tietokoneelta on käyty.

Tässä itse lakitekstiä:
http://www.finlex.fi/data/normit/32675-Viestintavirasto532008M.pdf
Internetsäädökset on 4 §.

Syy tähän on rikosten selvittämisen helpottaminen.
No tämä uusin vakoilu menee tietty hieman pidemmälle. Tällä kertaa myös itse käytyjen internetosoitteiden lisäksi itse sisältöä tarkkailaan. Eli mitä sinne kirjoitetaan. Tämä ei ole ongelma, sillä onhan se kirjoitus julkista.

Ainut ongelma on sähköpostit ja yksityisviestit. Eli ne mitä ihminen ajattelee yksityisiksi. Mutta ei... ne eivät ole koskaan olleet yksityisiä. Esim. facebook kopioi jokaisen yksityisviestinsä arkistoonsa, samoin kaikki muut.

Jos siis tämä vakoilu on tullut sinulle uutena kauhistuksena, voin sanoa että ongelmasi on ollut ainoastaan tietämättömyys. Meitä vakoillaan internetissä jatkuvasti kaikkialta. Tämä on se paikka maailmassa jossa sinulla on vähiten yksityisyyttä, ja vähiten oikeuksia. Internetvalvonta on mennyt pidemmälle kun Orwell uskalsi ennustaa pahimmissa painajaisissakaan. Ainut edes vähän suojaisa paikka, on internetin ulkopuoli.

Tervetuloa valvonnan aikakaudelle.

janinaeVITUTTAA LIEVÄSTI SANOTTUNA!Luonut: janinaeSunnuntai 24.10.2010 22:45

mun pyörä pöllittii
Mut se ei se suurin asia oo VAAN se
et nyt mutsi ja faija hankkii valvontakamerat tonne meijä pihalle ja aina ku joku liikkuu siel nii se alkaa kuvaa JOTEN esim. nyt jos lähen frendejen kaa yöl jonnekkki ku ne on meil yöt ja mutsi ja faija ei oo koton NII NE NÄKEE SEN SIT JOKU PÄIVÄ JOS NE MENEE KONEELLE KATTOO NIIT NAUHOI!! Sit ne vittu näkee et kenen kaa tuun meille yms... ARVATKAA VITUTTAAAKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Uudemmat - Vanhemmat »