IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
28.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 921
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 5
Keski-ikä
19,5 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,5 vuotta
Ylläpitäjä
Endlich
Valvojat
Endlich

Jäsenet (5)

RainbowPony^EndlichNOPIKEMOIHumanoir
« Uudemmat - Vanhemmat »

Nuutti|# FTW IS THIS REALLY HAPPENING?Luonut: Nuutti|Keskiviikko 22.09.2010 19:10

Bill (21) ja Tom Kaulitz (21) Saksan menestyneimmästä kansainvälisestä rock- bändistä Tokio Hotel jättävät Saksan ja muuttavat Yhdysvaltoihin.

Bild sai selville, että kuuluisat kaksoset tulevat muuttamaan Los Angelesiin jo syksyllä. He haluavat kirjoittaa uusia kappaleita yhdessä managerinsa ja tuottajansa David Jostin kanssa, joka on asunut Beverly Hillsissä nyt jo yli vuoden.

David Jost varmisti Bildille: Kyllä, Bill ja Tom muuttavat Los Angelesiin alkajaisiksi, mutta he tulevat silti säilyttämään kotinsa Saksassa. Muutto LA’hin on suunniteltu marraskuun puolivälille.

Heidän bändikolleegansa Georg ja Gustav haluavat jäädä Saksaan, sillä heillä on vakavat tyttöystävät siellä. Bändin ystävät sanovat, että LA’n suunnitellun studiotyön lisäksi se, että stalkkerit jahtaavat heitä alituisesti ja murto heidän Hampurin kotiinsa ovat lisäsyitä muuttoon.


NEIN, MITÄMITÄ pojat heeeei, tehän sanoitte ettette te koskaan jätä Saksaa, häh? Mä lasken kaiken toivoni sen varaan, että tämä on taas niitä Bildin omia juttuja... Muuten tulee kuolema.
//Vivakin uutisoi tästä, ja Viva ei valehtele.. Mä niin toivon että tämä on vain uuden levyn ja kappaleiden takia, ja että pojat muuttavat takaisin sinne minne ne kuuluukin, kun homma on saatu purkkiin. Kai kaksoset nyt itsekin tajuaa, että Geet jää kahdestaan saksaan jos ne 2 talitinttiä painuu kettuun?
GUYS, YOU BELONG TO GERMAN. STAY THERE.

I hope they know what they are going to do.
« Uudemmat - Vanhemmat »