IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Bullet For My Valentine @ Provinssirock 2010
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
8.2.2010
Tilastot
Käyntejä: 1 740
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 12 (60 %)
Poikia: 8 (40 %)
Keski-ikä
30,7 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,0 vuotta
Ylläpitäjä
mixuxx

Jäsenet (20)

PinkRoserecklessBanana5up1mazaah_jnioantivistmisuccaChrristalldirtydollHöfnmixuxx[TKvveerähTeeemyHomonyymi`anzu
« Uudemmat - Vanhemmat »

-ZwitterOlo on hyvin sekava.Luonut: -ZwitterMaanantai 21.06.2010 17:01

Ei helvetti. Rammstein oli jotain parasta! Ja sit heti alkuun voin kertoa, miksi suurin osa kuvista on Kruspesta :'D Johtuu siitä et paikkani oli eturivissä ja heti sen edessä ♥___♥ Nauroin sen vaate ongelmille....

No anyway. Sunnuntai aamuna kello 4:00 Sjoella. Sit meidät johdatettiin harhaan liittyen Länsiportin sijaintiin. No ei siinä, yks jäbä tarjos mulle ja Sarkulle röökit ja me oltan päästy samana aamuna viel limusiininki kyyttiin mut ei sit menty, kiitos minun 8D

Sitku löydettiin sinne länsiportille niin siel sit jonoteltiin aamu seiskasta siihen kello 13:00. Ja sit ku ne portit saatiin auki (kiitos Rammujen kamojen) myöhässä niin juoksu jalkaa eteen =)

Stam1nan keikka oli ihan saatanan paras! Olis ollu viel parempi jos olisin muistanu sanat niihin biiseihin :'''D Mut ihanaa menoa ja silleen.

Yllätyin saatananmoisesti Bullet for my Valentinen suosiosta O.o En mä tienny et se on suomalaisille niin iso juttu =D Ihan vitusti porukkaa ja neki oli taas vaihteeksi myöhässä :'D

MUTTA SITTEN ITSE ASIAAN:

Joo kuvasin tän "odotusvartin" ku Rammstein alotti vartin yli kymmenen. Ei juma. OIkeesti meinasin saada kunnon sätkyn ku se verho tippu ja Saksan lippu tippu ja aah! Sitku näin Kruspen viel siin sillai niin ♥ Oskut meinas tapahtua.

Ihan täysiä vedettiin joka ikinen biisi ja tosiaan, Sonnen pyrot käräytti mun tukan.

Aaw siel tuli kaikki parhaat biisit mitä niiden tän hetkiseltä kiertueelta venas. Paitsi no Weisses Fleisch ja Engel (Engel jäi pois vaan suomalaisten takia ku "aika ei riittäny"). DRSG, Du Hast ja Ich Will kaikkee sitä mitä venasinki. IHAN VITUN PARASTA! En osaa ees kirjottaa ku oon vielki sekasin.

Sit tosiaan naureskelin Kruspen vaateongelmille... Heheh Ei kerenny napittaa paitaansa ja mä katoin sitä silleen "Can I take you now or later" ilmeellä :'D Sit se stalkkas mua takasin sille "DON'T WATCH ME!" Reilukerho. Ja Paul näytti mulle peukkua =DDD JA Koskin Tillin juomapulloon mut se tosiaan osu mun käteen ja kimpos pois :( Ja Kruspen homo heitti ne plekut silleen yhteen nurkkaan :(. Arvaa olisinko halunnu. Ja ostin myöskin Rammujen kesäkiertue paidan hothothot <3

Jees ja nyt kotona. La-Su välisenä yönä torkkumista 10min ja viime yönä jopa 4h nukkumista. Odotan innolla et pääsen sänkyyn nukkumaan.

Mutta jos pistäis kuva per bändi tähän...(Ja huonolaatu johtuu kamerasta ja siitä et aurinko paisto Bulletin ja Stam1nan aikana päin vittua):


Stam1na


Bullet For My Valentine


Rammstein

`anzuAINII !Luonut: `anzuTiistai 02.03.2010 22:32


Nyt Nyt Nyt on Provinssiliput sunnuntaille! Kuulen jo kuinka Bulletti ja Rammstein kutsuu mua<3
nyt kävi näin
« Uudemmat - Vanhemmat »