IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
9.2.2010
Tilastot
Käyntejä: 623
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 3
Keski-ikä
23,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 23,0 vuotta

Jäsenet (3)

annianniNITOJA]EmoKing_
« Uudemmat - Vanhemmat »

EmoKing_29.7 <33Luonut: EmoKing_Lauantai 31.07.2010 17:23

Mistähän alottais? = )
Oli kyl ihan mahtavaa!!

Menin kotkaa joskus 15 aikaa, sit pyörin siel yksinää vähä aikaa. Sen jälkee olin Jirin, Ninan ja Ollinkaa! Jiri makso meijät kaikki niihi tee-kuppeihi : D Oli ihan pirun kivaa!! Päähän siinä meni sekasin!! Kannattaa kuumeessa tehä kaikkee kivaa : D
Siit sit lähettii kävelee Gekkonen-Stagee kohden. Ehin sinne vähä ennen, ku FOS alko soittaa..
Oli kyl hyvä keikka, mut hieman erillaist ku Greipissä! Kukaa ei oikee ollu mukaan!! Nauroin vaa sen keikan aikaan ihan kamalast.. Kiitos Lauran ja Tiitin huomautukset.. Kuvat on aika hienoi, ku on ulkoon otettui...

Siit sit areenalle!!
Ja voi herran jumala!!

Reckless Love: OLLI <333 Olin aika eessä, mut silti takaan... Oli mukavaa olla keikal, ku osas laulaa mukaan!! Se lava-show oli jotaan niin ihanaa!! <33 Ja se Ollin maha <33 Koskahan uudestaan?

Cheek: Jaren keikan aikaan istuin lattial, mut oli silti aika hienoo! Kuulin miun suosikkei ja miun mielest parhait Cheekin biisei! Pari kuvaa kävin Sipelle ottaas..

Negative: Kehittäkää mulle joku sana millä kuvaan tätä?? Jos on melkee kaks vuotta halunnu nähä bändin ja nyt näki ekaa kertaa!! Jonne ja Antti <3 Mie vaan sekosin, ku ne tuli lavalle! Ja kaikki mun lempparit soitettii!! Se show oli jotain niin hienoo!! <3 Aloin miettii, et koska uuestaa ; )

Stam1na: Minuu vaa hymyilytti koko setin ajan.. Ehkä siihi oli syynä jo ne roudaamiset tai Pexin virnuilu.. : D Sitä ei ikinä tiedä! Hyrden selitykset : D Oli kyl aika hienoo!! Ja mitä Hyrde näytti keikan lopus : D Voi mittari sentään!!
Ainut mikä oli huonoo (sen lisäks, et ei soitettu Rikkipäätä) oli se tyyppi mun takaan!! Inhottava! Selitti asioit, jotka ei kiinnostan yhtää ketää ja sit ku vaihoin paikkaa, nii se seuras peräs!! Seuraavaa odotellessa ; )

Klamydia: Se oli aika ihanaa!!! Kolme vuotta sit viimeeks nähny livenä ja voi kai todeta, että tää bändi paranee vanhetessaa!! Oli MAHTAVAA!! Tais ne mun takaan olleet jätkät kyl vähä kattoo, ku lauloin tunteel keikki biisit läpi : D
Tosin vieläkii harmittaa, ku keikka piti lopetta kesken : ( Kiitos ukkosen..

Kotoon olin joskus 2 aikaa ja pystyin sanomaa "märkä ja väsynyt, mutta onnellinen" <33
Rahaakii meni "vaa" joku 16€ Ostin 4 pulloo vettä, pullon Jaffaa ja korvatulpat(oli kyl fiksu ostos)!!

Kiitos seurasta Tiiti, Laura, Arttu, Sanni ja Kasse(Negativen aikaan oli kivaa) Nii ja Nina, Olli ja Jiri : ) Enpä oo ennen tälläst kokenu kipeenä.. ; )

Perjantain ja lauantain Dark Riverii med Heini, Miika ja Juuso <3 Tulee kivaa! "Kerättäiskö jengi kasaan ei olla nähty pitkään aikaan!" <3

Ps: Kuvii tulee, ku saan kameran akun ladattuu.. Meinas loppuu jo kesken torstain!
Pps: Voiks näin ees ajatella?
Ppps: Radiost tuli Scorppareitten Still Loving You, ku kirjotin tätä..

annianniäiti taas <3 (:Luonut: annianniTiistai 15.06.2010 15:16

Negative @ Kotkan meripäivät 29.7.2010
« Uudemmat - Vanhemmat »