IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
19.2.2010
Tilastot
Käyntejä: 652
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 6
Keski-ikä
16,7 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 16,7 vuotta
Ylläpitäjä
rainsrhythm
Valvojat
BBIU, `noooora, fiinuw-, NUTHEAD

Jäsenet (6)

fiinuw-BBIUrainsrhythm`nooooraNUTHEAD
« Uudemmat - Vanhemmat »

rainsrhythmvoi paskan paska...Luonut: rainsrhythmMaanantai 01.03.2010 19:16

..niinku Bridget Jones sanoo XD

Maastossa ei voi ratsastaa, koska paikat on ihan liukkaita. Kentällä ei voi ratsastaa, koska Pertti pisti paikat remontiin*. Maneesia ei ole. Hoitajien on nyt liukkaiden kelien/kentän korjauksen ajaksi tyydyttävä kävelemään tallin tai kentän viereisillä pelloilla, Pertillä ratsain tai maasta käsin, Tamsulla taluttaen. Sorry guys, mut elämä on o/

*Pertti oli yksinään kentällä kun Tamsun hoitaja ei päässyt tulemaan, ja raukka oli koko ajan ihan hermostunut ja peloissaan. Otti sitten yhdessä vaiheessa ja pakeni kentältä. Hyppäsi ratsastaja selässä kentän portin lankojen läpi ja veti mukanaan muutaman metrin lankaa ja yhden tolpan. Eli tästä lähtien ei Pertillä yksin ratsastella, ennen kuin olen saanut sen rauhoittumaan yksinollessa.

rainsrhythmLG-kuolaimistaLuonut: rainsrhythmSunnuntai 28.02.2010 16:49

Vielä muistuttaisin niistä. Eli siis, LG:t ovat yhtä vahvat kuin nivelkuolaimetkin, joten niitä käytetään yhtä pehmeästi. Jos poni ei tunnu kuuntelevan uusilla kuolaimilla, älä ala repiä ohjista ajatellen "no, ne ovat sitten kuitenkin hellemmät eikä se poni kuule jossen tee näin" vaan korjaa ensin kaikki muut mahdolliset virhekohdat ja yritä uudelleen.
LG-kuolaimet puetaan kuin riimu, jos ketään kiinnostaa.
Tamaralla on taas selkä kipeä, en tiedä kuinka kauan on jo ollut, kun kukaan ei ole mitään sanonut, mutta niin kipeä se on, ettei nyt yht'äkkiä ole tullut. Nyt siis Tamaralla on 2 kk selänrasitustauko. Tämä tarkoittaa sitä, että ratsastaa saa Tamaralla seuraavan kerran toukokuun alussa. Pertillä voi ratsastaa aivan normaalisti.

Vielä vähän satulan käytöstä. Minulla on vahva usko, että Tamaran kipuilut johtuvat siitä, kun on alvariinsa ratsasteltu ilman satulaa (tietysti, koska satulaa ei ole), enkä haluaisi Pertille käyvän samoin. Siis, Pertin ratsastajat, kehittäkää jonkinlainen kaava satulalla ratsastukseen; joka kolmas kerta ilman satulaa, joka toinen kerta ilman satulaa tai joka kolmas kerta satulalla. Satulaa saa toki käyttää useamminkin, mutta vähintään joka kolmas kerta. En määrää näin siksi, että "tahdon teidän ratsastavan satulalla, kun kerran sellainen on hankittu", vaan koska olen huolissani ponien terveydestä. Toivottavasti ymmärrätte.

rainsrhythmtulossa jo~Luonut: rainsrhythmTiistai 23.02.2010 14:28

Pari tuntia sitten tuli meiliä Vainikan Aitasta, että tilisiirto on huomattu ja lähetys on matkalla Maskuun ♥ kohta päästään sovittamaan, ja ennen kaikkea, kokeilemaan uusia kuolaimettomia suitsia! :----D Paketissa tulee myös uutta, luonnonmukaista hevosshampoota, jolla tästä lähtien pestään niin karva kuin kaviotkin. Ja btw., kohta on tallin seinä täynnä infolappuja, muun muassa kavioiden hygieniasta kertova teksti. Pian saavat myös hoitajat osallistua kavioista huolehtimiseen ^^
« Uudemmat - Vanhemmat »