IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
20.2.2010
Tilastot
Käyntejä: 424
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2

Jäsenet (2)

vilmayetatja|ankiina

Kuvaus

Ystävänpäivä on romanttinen tarina kaupunkilaisista, joiden elämänpolut risteävät yhden ystävänpäivän aikana Los Angelesissa.

Lomaileva upseeri nimeltä Kate (Julia Roberts) on matkustamalla kentikoneella Irakista Los Angelesiin, jolloin hän tapaa Holdenin (Bradley Cooper), homomiehen, jonka kumppani on jalkapallopelaaja (Eric Dane). Kukkakaupan omistaja Reed (Ashton Kutcher) kosii tyttöystäväänsä nimeltä Morley (Jessica Alba) samaan aikaan kun Julialla (Jennifer Garner) on poikaystävä nimeltä Harrison (Patrick Dempsey), jonka huomataankin olevan naimisissa.

Assistentti nimeltä Liz (Anne Hathaway) työskentelee kaupungin isoimmassa lahjakkuusvirastossa ja tapailee postinkäsittelypalvelussa työskentelevää assistenttia nimeltä Jason (Topher Grace). Julian äiti Estelle (Shirley MacLaine) on onnellinen eläkeläinen, jonka täytyy kertoa kaukaisesta seurustelusuhteesta aviomiehellensä nimeltä Edgar (Hector Elizondo). Heidän tyttärentyttärensä (Emma Roberts) aikoo harrastaa seksiä poikaystävänsä kanssa, joka on samassa lukiossa kuin hän. Tyler Harrington (Taylor Lautner) ja Samantha Kenny (Taylor Swift) ovat urheilullisia teini-ikäisiä, jotka ovat syvästi rakastuneita.

Samaan aikaan tiedottaja nimeltä Kara (Jessica Biel) on nähtävimminkin yksin ilman ketään, töissä ystävänpäivänä tekemässä töitä pomolleen nimeltä Kelvin Briggs (Jamie Foxx), johon hän rakastuu. Oscar-voittaja Kathy Bates tekee myös vierailun elokuvassa, esiintyen "pariterapeuttina." Joe Jonas tekee ääniroolin, esiintyessään Alban koiran, Morleyn, roolissa.

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.