IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
23.2.2010
Tilastot
Käyntejä: 839
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 2 (20 %)
Poikia: 8 (80 %)
Keski-ikä
21,0 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,1 vuotta
Valvojat
lluvia^, Gäry``, Jupin, CoRnee, Antti_15

Jäsenet (10)

Antti_15-pulukka-lluvia^susku_94^JupinGäry``CoRnee
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kauhee ku aika on menny nopeesti!!!
Muistan kyl viel jotai siit meijä ekasta kerrasta kun me nähtiin, anna anteeks rakas, mun muisti on hyvä mut vaa heleveti lyhyt! mut pääasia et muistan jotai! muistan ku istuit autoo ja mentii sinne prismaa ja hengailtii kahestaa siel, tuntu ku oltas tunnettu aina ja meil kyl synkkas nii hyvi et ei tuntunu yhtää et ekaa kertaa nähtii! ja keikka oli kyl parast! ja lempivaara kans!;)
Nyt kulta sun ei tarvii pelkää enää, mä en koskaa jätä sua, en tee sitä virhettä uudestaan! se oli mun elämäni SUURIN virhe, onneksi sen pysty korjaan, mulla oli nii orpo olo ilman sua, mun sydän oli vaan puolikas, jos sitäkään.. nyt se on taas kokonainen sun ansiosta rakas<3
viimestään ens kesänä nähää! si me kyl ryypätää nii et munuaiset huutaa halleluujaa, eiku oliko se maksa?:D
Oon täs kelaillu et mitä mä olisin ilman sua? missä mä olisin?
Mä en ois mitään, oisin multaa, mä en olis elossa enään..
Nii monta kertaa sä oot saanu mut järkii ja ajattelee asioit paremmi ja auttanu löytäää sen valosan puolen. ja muruseni tää on si KÄSKY
mä vaadin ja käsken sua puhumaan mulle, koska sä oot kuunnellu mua AINA! nyt on mun vuoro tukee sua!<3 Oot aina mun ykköshelmi kukaa ei tuu menee sun eelle, ei välimatka ei ikäero ei mikään sua musta voi erottaa! päivääkää ei oo menny ettei mun aivois pyöris pieni sarakatti viirus 8)<3 varsinkaan sillon ku kaikki on pelkkää harmaata, sumua täynnä nii sillo aina se pieni sarakatti osottaa jostai lampulla valoo, ja saa mut tajuu, et jos en tee jotai, mun elämä hajoo ja kun vaan mietin kaikkii hyvii muistoi sun kans, pikkuhiljaa mun maailma alkaa saamaan värit takas ja se sumu hälvenee ja aurinko alkaa paistaa siellä mun maailmassa.
Nii paljo me ollaan yhes koettu vaik vaa kahesti nähty, ei välttämättä se että nähdään jokapäivä, rakenna sitä luottamusta ja rakkautta mikä tulee sydämestä! ei se et mei hengailla joka toinen päivä, saa mua enemmän rakastamaan sua, vaan se että sä oot sä ja voin luottaa suhun ja sä tuet mua millon vaan! tuut aina oleen mun kultani nyt, aina ja ikuisesti! mulla on vaan yks polku joka kulkee valosassa ja hyvässä maailmassa, mutta jos sä et pidä mua kädestä kii ja kulje mun vierellä, se polku muuttuu harmaaksi, kylmäksi ja sumuseksi poluksi, joka vaan tummuu metri metriltä kun kuljen sitä.
Pysy mun mukana siel valosal puolel, me selvitää yhes mistä vaan!
Rakastan sua kultapieni älä epäile äläkä unohda sitä ikinä!
Mä en jätä sua koskaan!
<3mata
<3
Sartsu<3
<3
« Uudemmat - Vanhemmat »