IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
17.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 1 227
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 2 (17 %)
Poikia: 10 (83 %)
Keski-ikä
23,3 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 18,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,9 vuotta
Ylläpitäjä
Huume

Jäsenet (12)

TiboViruzz_Of_LifeSpikezorPönsöPuutarhakäärmeThinsenssasaijasiisiiKillerJoeXsaraVTRHuumeOuch
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kävin pitämässä pienimuotoisen loman kotipuolessa ja kulutin huomattavan osan vapaa-ajastani jälleen pelleilemällä Forza Nelosen kanssa.

Edelliset pätkät näyttivät suorastaan laiskoilta ja rauhallisilta mummujen sunnuntaiköröttelyiltä verrattuna uusien clippien rämäpäisyyteen. Kaiteita halaillaan ja kipinät lyövät kun Trueno viedään äärirajoille.

Daealis[Ei aihetta]Luonut: DaealisTiistai 26.02.2013 20:47

Alkaa Trueno olla sutinut niin paljon, että clipeistä taitais saada kaks uutta pätkää tehtyä. Ja nyt alkaa tuntua siltä, ettei Fujimista löydy enempää mutkia, mitä kaasutella.

Kaksi pätkää ja sitten ei enää ole järkevää tehdä videoita noista Initial D luisteluista.

Ellei sitten ryhdy jonkun kanssa driftailemaan livessä ja tekemään kopioita Initial Dn battleista.

DaealisForza videointia.Luonut: DaealisSunnuntai 30.12.2012 15:53

Boxista loppui liveaika, mikä tarkoitti etten voinut Forzan omien sivujen kautta siirtää videonpätkiä mihinkään. Muutenkin sivustolle voi lisätä vain yhden videon kerrallaan, mikä ei oikein houkuttele, kun parin minuutin videoon kuitenkin menee vähintänkin tusina pätkiä.

Joten ajattelin että kun kerran ne videot voi tallentaa boxin kovalevylle, niin täytyyhän ne jotenkin sieltä saada uloskin. Jos joku on ihmetellyt samaa, voin kertoa että loppuviimein homma on melko yksinkertainen.

Työkalut:
-Xtaf v44. Tällä voi purkaa tiedostoja Boxin tallennusmediaksi formatoidulta muistitikulta. Tikku näyttää tavallisesti Windowsissa resurssienhallinassa tyhjältä.
-Le Fluffie. Tätä tarvitaan Forzasta kopioidun datapaketin purkamiseen.

Työvaiheet

Aloitetaan formatoimalla muistitikku Boxin tallennuslaitteeksi. Itse käytin naurettavan kokoista 16 gigaista, mutta nuo kolme Forza Motorsportista tekemääni videota eivät yhteensä vieneet raakavideona kuin ehkä juuri ja juuri 2 gigaa. Kolme minuuttia videota ottaa noin 600 megaa tilaa paremmalla laadulla, joten tikku mitä käytät ei tarvitse olla mahdottoman suuri. Tikun formatointi on niinkin vaikeaa kuin että tökkäät tikun boxin porttiin, menet system-valikosta storage devices:in ja alustat sen.

Forzassa ajelet kourallisen videonpätkiä ja tallennat ne kovalevylle.

Kun haluat siirtää videot käsittelyä varten, käyt katselemassa kovalevyn tallennettuja tiedostoja, etsit Forzan, Forzan tiedostojen alla oli tiedosto joka sanoi olevansa videoita(jotainjotain MOVIES nimessä). Kopioi tiedosto tikulle.

Tikku koneeseen ja Xtaf auki. Tikulta pitäisi löytyä kaksi kansiota, joista ensimmäisessä löytyy se kopioitu videotiedosto. Nimi oli tylsästi vain "movies". Pura koneelle(kestää jokusen kymmenen sekuntia, jonka aikana ohjelma ei vastaa windowsin kyselyihin).

Le Fluffie auki, ja valikosta "Open a file" ja ehkä hieman yllättäen avataan tämä "movies"-filu. Ruudulle ilmestyy ikkuna, alareunassa näkyy iso nappi joka sanoo Extract Package. Push button, receive bacon.

Nyt meillä on kourallinen tiedostoja, jotka ovat ärsyttävästi yksitellen alikansioissa, ja ne pitäisi saada jotenkin auki. Helpoin tapa on lisätä tiedostopääte .wmv tiedostolle, ja ainakin Win7 aukaisi filut kiltisti. VLC ja Windows Media Player molemmat soittavat videot pelkällä wmv-päätteen lisäyksellä.

Ja eikun editoimaan Forza-pätkiä.

DaealisForzassa lisää TruenoaLuonut: DaealisKeskiviikko 19.12.2012 12:40



Pistettiin AE86 uudelleen Forza nelosessa mutkaan suurella nopeudella. Tällä kertaa joukossa pari onnistunuttakin pätkää, kuten kolmen kulman yhtäjaksoinen drifti. Samoin joukossa edellisessä videossa Hollywoodin magialla hyväksi leikattu tunnelidrifti, tällä kertaa leikkaamatta läpiluisuteltuna.

DaealisForzaLuonut: DaealisMaanantai 17.12.2012 20:30


Viikonloppuna pärisi.
« Uudemmat - Vanhemmat »