IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
18.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 4 896
Koko
296 jäsentä
Tyttöjä: 246 (84 %)
Poikia: 50 (16 %)
Keski-ikä
31,3 vuotta
Otos: 181 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,9 vuotta
Ylläpitäjä
tutsq
Valvojat
Naaadja

Jäsenet (296)

nippuraBoomhauerCereniqroosafromearthmaruliviilmaelreiidarawrstardemonjjjulhhennnäsla`echmilymurkkujellaaIituu]
« Uudemmat -

JoQQ~Luonut: JoQQSunnuntai 22.08.2010 13:11

http://life-is-one-big-roller-coaster-ride.blogspot.com/ <--- Sain nyt sitten kirjotettua sen Helsingin Kaisaniemi reissun !!♥ (:

BlissyEuphoria.Luonut: BlissyTorstai 22.07.2010 23:43

Oih.
AAAAH.
Oli Musen keikka eilen. JA SE OLI USKOMATONTA. TAJUNNANRÄJÄYTTÄVÄÄ. Eli siis joo jonotettiin siellä jossain melkein 2 tuntii, ja oltiin kuolla tylsyyteen, ainakin siltä vaikutti (mutta mun mielikuvitus laukkas jo muualla). No joo joka tapauksessa blaablaablaajonoblaablaablaa skippaan tämän. No sit melkein heti kun päästiin alueelle (joka oli aikas hugeee) ostettiin minnin kaa yhet hienot harmaat muse paidat. Ja jotain mitäs öö hengattiin vaan siellä ja kuvattiin ja jotain. Sit vähän ennen kun se ihme Manna alotti mentiin sellasen aidan sisäpuolelle jo valmiiks. No se sit alotti. Ja se oli... no... ihan ok. Aika tylsä. Me it ruvettiin lukeen siellä ja kuvaan. Sit kesti ikuisuudelta tuntuva aika, ja n. klo 18:45 White Lies alotti. Ja se oli paljon parempi, varsinkin 2 viimestä kappaletta, joiden aikana mun kädet tuli kipeeks taputtamisesta, mut eijuu ne oli oikeesti ihan hyviä:). Noh sit noin klo 19:40 sinne lavalle tuli kauhee läjä ukkoja jotka sääti jtn siinä, JA SIINÄ MUKANA TOM KIRK!!! Olin ihan "OOH SE ON TOM, TOM KIRK, MINNI,SE ON TOM! VEEEEERAAAA, TOM ON TUOLLA". Lol sille koska se on siis niiden 'media-manager', muse.mu:n hoitaja, "kuin musen neljäs jäsen" ja bändin hyvä ystävä ymsyms. Että höm. Mutta no joo. Sitten kun ukot oli touhunnu tarpeeks, ne lähti. AIVAN, NE LÄHTI. USKOMATONTA. VALLANKUMOUKSELLISTA. Öhh aivan. Sitten yleisö odotti. Ja odotti. Ja odottiodottiodotti. Ja sitten öhh kijuttiin ja odotettiin ja jtn. JA SITTEN NE TULI LAVALLE. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. SE OLI USKOMATONTA. No okei en ees nähny mtn, lyhyt kun olen, joten tosi upeeta. Mut kuitenkin. En kyllä osaa sanoa siitä mitään. Se oli vaan niin tajunnanräjäyttävää. Jotenkin siinä tajus että hei noi ihmiset on alle 20 metrin päästä musta. Ne on ihan olemassa. Nekin on ihmisiä. En tiedä, tuli vaan valaistunut olo. Ihmiset kirku, minä myös. Mattilla oli sellanen upee hopeinen asu, niinkun hopeiset housut, hopeinen puvuntakki, hopeiset kengät. Ja yks sellanen valkonen paita. Chrisillä oli valkoset housut ja takki, plus jotkut kengätenmuista ja musta paita. Ja Domilla oli musta jännä paita ja sellaset kummalliset housut. <333 siis. Mut ne soitti nämä biisit ja riffi ja muuta siis:

1.Exogenesis: Symphony Part I (Overture)
2.Uprising (Extended)
3.Kaoss Jam + Supermassive Black Hole
4.Map of the Problematique + Who Knows Who riff
5.New Born + Headup riff
6.Interlude + Hysteria + Back in Black outro
7.Nishe
8.United States of Eurasia
9.Feeling Good
10.Bliss (Long)
11.MK Jam
12.Undisclosed Desires
13.Resistance
14.House of the Rising Sun intro + Time Is Running Out
15.Starlight
16.Stockholm Syndrome Encore
Encore:
17.Burning Bridges intro + Plug In Baby
18.Man with a Harmonica intro + Knights of Cydonia

Mutta joo. Se oli vaan niin upeeta kun 21 000 ihmistä esim. laulaa Time Is Running Outissa sitä 'bury it, i wont let you bury it, wont let you smother it, i wont let you murder it'-kohtaa, kun Matt ei laulanu. Jotenkin ihanaa kun niin monen ihmisen ääni kuuluu samaan aikaan, siinä kohtaa. Kaunista. Ja kun joka ikisessä biisissä kaikki taputti ja laulo mukana. Se Starlightin taputus jonka Matt alotti oli upeeta. Joka ikinen oli mukana. Ihan kun kaikkia yhdistäis joku asia. Ja niinhän se meneekin. Mut silti maapallolla on vielä enemmän faneja muista maista, ihmisiä ympäri maailmaa laulaa, taputtaa, ja kuuntelee. Yksinkertasesti kaunista. Mutta mitä tästä voi sanoa. Jätti äänen käheeksi, varmaan miljoonittain pulloja ja muuta roskaa, hikeä ja hiekkaa. Ja se jätti kokemuksen, muiston. Jotain, mitä ei vaihtais mihinkään maan päällä, jotain niin sanoinkuvaamattoman kaunista, euforista, rasittavaa, kiduttavaa, muistettavaa. Mä toivon että kaikki tietäis miltä se tuntuu. Muutkin kun me 21 000 ihmistä. Koska se, mitä sinä päivänä tapahtu, oli todella jotakin.

Anemita[ O 4 8 ]Luonut: AnemitaKeskiviikko 21.07.2010 15:01

MUSE OLI NIIIIIIIIIIIIIIIIN PARAS.

vvvvilma[Ei aihetta]Luonut: vvvvilmaTiistai 20.07.2010 23:07

nytte on muse koettu jo toistamiseen vaikka pakko sanoa että hartwallin keikka peittosi tän keikan ihan mennen tullen vaikka sillon olinkin jossai katsomossa tunnelmoimassa. puol kuudelta ku tulin jonottaa oli vielä armollisen viileetä ja pilvistä mutta sitte ku kello oli jotain 7-8 niin oli jo niin helvetin kuuma. :/:/
mut aivan älyttömän kivaa silti vaikka sinne melkeen kuoli johonki auringonpistokseeen ennen ku ostettiin ne sateenvarjot! kiitokset seurasta kuuluu liidalle, akulle, maXille, juusolle, annille ja cillalle, te ootte ihan parhaiitaaa :D:D seuraavaks arktiset abinat

vaikka meininki olikin niin korkeella ku vaan saatto olla, niin jäin kaipaa vähän niitä ei-single biisejä kun noita nyt kuulee muutenkin joka keikalla niin olis ollut kiva kuulla mm. joku fillip tai sunburn tai jotai näitä "enemmän kärsivällisyyttä vaativia biisejä". ok ok exogenesis alotuksena oli aika jeeeees ja sitte se chrisin ja domin jami vaikka en chrisin soitosta saanukaan paljon selvää mut se oli silti tosi kova koska ne rummut oli hienot. sitte kans ne venäläiset voi vittu ne oli niin ärsyttäviä tahtomattaanki nousee agressiot pintaan! se yks vampyyyriki siinä mun vieressä joka puri mua käteen???!!! hei camooon oikeeesti :D:D:D:D ne oli aika laimeita se koko eturivi joka sivistyneesti siinä taputteli käsiään yhteeeen ja mä olin ihan että vittu ku niiden piti vallata koko alue siitä meiän eestä mutta nojooo kyl se 2-3 rivi ihan jees näkymät!

mun puolesta yleisö ois voinu kyl vähän sitä omaa äänenvoimakkuuttaan säädellä koska hra bellamyn ääni jäi kyl aika toissijaiseks siinä karjunnassa :D:D:D soitto kyl kuulu hyvin ja kuulosti hyvältä niinku aina ja no kyllä se oli iha varmaa kokemisen arvonen keikka ja kyllä mä musen keikalle haluan vielä mennä jos settilistaan sais vaikka vähän vaihtelua.

roosafromearthOi oi oiLuonut: roosafromearthTiistai 20.07.2010 21:49





Oli se aika mahtava


Kaiken kruunasi Feeling Good ja Bliss, aika unelma <3

UPTIGHTMUSELuonut: UPTIGHTTiistai 20.07.2010 16:23

Oli IHANAA ^^

blackmailMUSE...Luonut: blackmailTiistai 20.07.2010 03:32

...oli MAHTAVA! Siis ihan sanoinkuvaamaton. Ennen lämppäreitä olin ihan varma, et pyörryn jossain vaiheessa tota keikkaa, mut siinä ku pääs vähän riehumaan nii unohtu kaikki huonot olot ja huimaukset. Oltiin tosiaan siinä ekoissa riveissä koko keikan ajan, tuli hypittyä pohkeet kipeiks, huudettua ääni paskaks ja tallottua kaikkien varpaat moneen kertaan. Mulla ei varmaan ikinä oo ollu niin kuuma, mut se oli sen arvosta. Ihan mahtikeikka, Muse veti hyvin ja yleisö oli upee. :D Jos joku huono puoli pitää sanoo niin se vesi. Sitä jaettiin ihan sika vähän ja harvoin, voin vaan kuvitella millasta oli niillä jotka oli vähän kauempana. No joo, nyt pitkän päivän jälkee nukkumaan, ja voin luvata et ima sleep like a babay...! ;) ♥

p.s. ainiinjoo, mun pärstä pääs täyttämään ne jättinäytöt ainaki pari kertaa :DD mahto olla hemaiseva näky kaiken sen reivaamisen jälkeen...
Tulin just keikalt.

Mukana:
150% fiilis,
lukossa olevat korvat (vaikka oli korvatulpat),
n. 250 kuvaa,
jalat jumissa,
uusia tuttavuuksia,
ruskettunutta ja palanutta ihoa (posket palo ja olkapäissä vihdoin selkeät rusketusraidat : D),
kipeä kurkku kiljumisesta,
Musen kiertuepaita
ja vaik mitä mut ei pysty luettele. : D

fgknklfmgföldögmafsö Ja päästii melkein eturiviin.

Todellaki mahtava keikka. ♥


Setlist:

1. Exogenesis: Symphony Part I (Overture)
2. Uprising (Extended)
3. Kaoss Jam + Supermassive Black Hole
4. Map of the Problematique + Who Knows Who riff
5. New Born + Headup riff
6. Interlude + Hysteria + Back in Black outro
7. Nishe
8. United States of Eurasia
9. Feeling Good
10. Bliss
11. MK Jam
12. Undisclosed Desires
13. Resistance
14. House of the Rising Sun intro + Time Is Running Out
15. Starlight
16. Stockholm Syndrome

Encore
17. Burning Bridges intro + Plug In Baby
18. Man with a Harmonica intro + Knights of Cydonia




siljA^KIITOS<3Luonut: siljA^Tiistai 20.07.2010 03:19

7 h jonotus, rakot jaloissa, ääni kähee mut kaikki oli sen arvosta<3 OLI HUIKEE KEIKKA EI VOI MUUTA SANOOO!!!!! <33333 kaikki oli hyvin mukana ja pääsin mukavasti eteen;)

mulla seisoo silmät viäki päässä
Muse on kyllä ehdottomasti universumin paras bändi, ei voi muuta sanoa.

Oli ihan helvetin mahtavaa tänään ♥ ei ollu liian kuumakaan kun tuuli mukavasti, eikä edes satanu yay !

Venailtiin suunnilleen neljä tuntia porttien aukeamista eli kahentoista aikoihin mentiin jonottamaan. Ihan hyvä aika se oli, meni melko nopeesti ja päästiin hyville paikoille :
)

Manna oli vähän tylsähkö, White Lies hyvä ja Muse totaalisen pwnas kaiken ♥ kuolin joku tuhat kertaa ja olin ihan megessä ja oli ihan helvetin siistiä ja nyt on jalat ja kädet kipeet ja väsyttää mut ei se mitään.

Muutamia valokuvia otin ja pari videonpätkää ja sain silti keskityttyä hyvin keikkaan :
)

Soitti hyvin niin kuin aina, ja muutenki show oli ihan älyttömän hieno, niin kuin aina :
D

Musennus vaan iski taas ja harmittaa kun en nähnyt Maffoota tai Domia tai Chrisiä jälkeenpäin, mutta oli mahtava kokemus ja todellaki kaiken odottamisen arvosta ♥

Matkamuistoina sain kivan sinisen rannekkeen hii, ja uuden hienon Muse-paidan ja Muse-kassin plus yhdestä Plug In Baby-pallosta riekaleen :
D


Vois tulla taas kohta uudestaan :DD

Ehdottomasti paras päivä ikinä. Ei hitto mä rakastan niitä niin mielettömästi. ♥ PARHAITA IKINÄ.
« Uudemmat -