IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
27.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 831
Kommentteja: 1
Koko
5 jäsentä
Poikia: 5 (100 %)
Keski-ikä
27,2 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Poikien keski-ikä: 27,2 vuotta

Jäsenet (5)

IFinlandVaikutusVuorosinobikolonna
« Uudemmat - Vanhemmat »
Viikingit eivät suostuneet siihen, että naiselle olisi myönnetty valta-asema, joten pyyhkäisin viikingit kartalta.

Sen jälkeen Vaegir alkoi uhitella, että mepäs halutaan nuo kolme linnaa itsellemme, mitkä veit viikingeiltä. Julistivat perkeleet sodan.

Kun olin vallannut yhden kaupungin, kolme linnaa ja piiritin neljättä linnaa viiden päivän ajan lahdaten sitä puolustaneet 300 miestä melkein kaikki yksin(säästelin joukkojani), Vaegir lähetti lappusen mikä kertoi, että haluaisivat hieman rauhaa.

Kelpaahan tuo, saa kerättyä uudet sotajoukot minkä jälkeen itse julistan sodan niitä vastaan ja pyyhkäisen kartalta.

Mulle ei vittuilla.

DaealisMiekka & Metukka: SotahumppaLuonut: DaealisPerjantai 15.02.2013 23:17

Viikingit vikisee kun Kekkoslovakian suurruhtinaskunta laajentaa Turmion kätilöiden, viiden pelottavan amazonin johdolla.

Ratsastetaan maaseutujen halki voittaen kaikki viikinkiloordit yksitellen taisteluissa. Otetaan jopa heidän kuningas vangiksi, ihan vain vittuilun kannalta. Mitäs ei oppinut sotimaan. Sitten ratsastetaan piirittämään lähintä linnaketta. Kaksi loordia käy niskaan, piestään molemmat, jatketaan piiritystä. Neljän päivän piirityksen jälkeen ilmoitetaan armeijalle että eiköhän nousta piiritystorneille!

Käsken koko armeijan lähimmän mäen taakse piiloon vihollisen nuolilta sen jälkeen kun ovat työntäneet tornin paikalleen, kävelen muurinharjalle, heiluttelen kahden käden lekaa niin kauan, että 160 sotilasta makaa siistissä läjässä naaman edessä(on tuhlattu muutama tonni varusteisiin, eivät raukat saa lyötyä läpi kovin hyvin) ja valtaan linnakkeen Turmion Kätilöiden ja Kekkoslovakian suurruhtinaskunnan nimiin. Hyväksyn sievoisen summan pätäkkää kunkun päästä ja suunnistan kotia kohti.

Melkein ehdin rentoutumaan kotilinnakkeeseen, kun huomaan, että meillähän näkyy olevan vieraita. Siellä nöyristelee kolme viikinkikuninkaan loordia, jotka karkotettiin huonon yrityksen takia.

Jännä kuinka nopeasti noidenkin mieli muuttuu siitä, voiko nainen johtaa valtiota.

Mount & Blade: Warband. Hienoa viihdettä.

DaealisMount & Blade: WarbandLuonut: DaealisTorstai 14.02.2013 21:53

Hieno aikasyöppö tuokin peli.

Turmion Kätilöt, 5 naissoturia jotka liikkuivat vuoden keräämässä nimeä halki maiden ja mantujen. Yritin päästä viikinkikuninkaan suosioon ja alaiseksi, koska viikingit fuck yeah, auttaa kunkkua valtaamaan maailma Thorin nimeen. Kuningas oli sitä mieltä että naiset kuuluu keittiöön, joten aloitin sodan viikinkejä vastaan ja olen henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että viikinkien valtakunta on kutistunut puoleen siitä mitä se oli aiemmin.

Mulle ei vittuilla.
« Uudemmat - Vanhemmat »