IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
11.5.2010
Tilastot
Käyntejä: 321

Kuvaus

Vastaus: Jos Aurinko ja Kuu lasketaan mukaan, aurinkokunnassamme on kahdestoista planeetta, Nibiru, joka on parhaillaan lähestymässä Maata. Sumerialaiset tiesivät kyseisen planeetan olemassaolosta. Nibirun pysyminen salassa johtuu sen pitkästä kiertoradasta, joka on 3 600 vuotta. Nibirua kutsutaan myös nimellä Planet X.
NASA:sta vuotaneiden karttojen mukaan vuonna 2012 merenpinnan taso nousee niin paljon, että maapallon mantereet muuttuvat melkoisesti. Esim. suurin osa Euroopasta Suomi mukaanlukien jää veden alle. Jos tämä kaikki pitää oikeasti paikkansa, ymmärtää hyvin, miksi asiaa ei ole kuultu miltään viralliselta taholta. Se kaikki tapahtuu näinä hetkinä nähden vuonna 2012. Olen ottanut asiasta selkoa.
Lisää tietoa: Maapallon pyörimisakseli huojuu noin 6 m 1,2 vuoden jaksossa. Yleisesti tunnettu maapallon huojumisilmiö on ollut arvoitus, jolle on vasta viime aikoina löydetty pätevä ratkaisu.
On havaittu, että pääosiltaan maapallon huojuminen johtuu veden paineen muutoksista meren pohjalla. Muutokset selittyvät veden lämpötilan, suolaisuuden ja tuulien aiheuttamista virtauksien muutoksista. Kaksi kolmasosaa muutoksesta aiheutui paineen vaihtelusta meren pohjalla ja loput ilmakehässä tapahtuvista paineen vaihteluista.
MITENKÄ NAPAJÄÄTIKÖIDEN SULAMINEN VAIKUTTAA NÄIHIN PROSESSEIHIN?
Maan pyörimis- ja rataliikkeet eivät ehkä pysy samassa tahdissa ja ilmiö saattaa johtaa vaaralliseen "voplaus-ilmiöön". Kun vuorovesipullistumat seuraavat Kuun liikettä ja ilmiön aiheuttama kitka jarruttaa Maan pyörimistä aiheuttaen epätahdin jossa vuorovesipullistumat ja Maan pyörinnän tahti häiriintyy.
Tässä skenaariossa napajäiden sulaminen aiheuttaa massasiirtymän päiväntasaajalle ja voplaus alkaa. Epäkesko huojuttaa yhä pahemmin maapalloa ja vuorovesipullistumat kasvavat HYÖKYAALTOMAISIKSI ilmiöksi,merien purkautuessa pullistumasta poispäin.
Kaiken kohtalokkain skenaario on jos voplaus-ilmiö puristaa ohuen kasvihuone-ilmakehän siinä määrin lyttyyn ja sen tiheys kasvaa niin ,että maan epäkeskinen painovoimakenttä saa aikaan ilmakehään "mustan aukon" josta valtameri syöksyy avaruuteen ja jää kiertämään maata paksuna höyrykerroksena.
Tämähän on ihmisen kannalta tietysti MAAILMANLOPPU!
Kysykää lisää outoja ilmiöitä koitan vastata =)

Uusimmat blogimerkinnät

  • MAAILMANLOPPU! luonut Moonu^^ 11.06.2010 03:22

    APUAA! Nyt rupes pelottaa toi 21.12.2012 EN HALUU ET MAAIL...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.