IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
11.9.2010
Tilastot
Käyntejä: 4 051
Koko
161 jäsentä
Tyttöjä: 113 (71 %)
Poikia: 48 (29 %)
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 140 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,5 vuotta
Ylläpitäjä
Sampo-Ilmari

Jäsenet (161)

typy``Maskenballslipknot89[ansku^]Heppaset^^^ANSU^^^aduska^^emmimemmi^jonsku90^ketolankloppiBevuNNattisReiiidh3li--0skar1pläääplääNapunen
« Uudemmat - Vanhemmat »

\J\Tuhkalehtoa tasan kaksi vuottaLuonut: \J\Maanantai 21.05.2012 02:42

Tänään tuli tasan kaksi vuotta siitä, kun kirjaimellisesti törmäsin Tuhkalehto -bändiin Joensuussa järjestetyssä Your Move -tapahtumassa. Päädyin suoraan herrojen keikalle, ja ensimmäisenä soitettu Piilotettu maa –biisi sai minut jäämään. Siinä oli sitä jotakin, jota ei voi sanoin kuvailla.

Keikan jälkeen tapasin miehen (jonka äänen ja mahtavan olemuksen syyksi laitan sen, että viikon kuluttua Tuhkalehdon keikasta olin jo Tuhkalehto Street Team:n jäsen) nimeltä Sampo-Ilmari Tuhkalehto. Hän ja koko Tuhkalehto –bändi eivät ole jättäneet epäselväksi, kuinka tärkeitä fanit heille ovat.

Suuret kiitokset ja halaukset Tuhkalehdon porukalle ja kaikille pörriksille! <3 Muistot teidän kanssanne koetuista hetkistä ovat korvaamattomia. Toivottavasti niitä saadaan vielä paljon lisää vuosien myötä! ; )





Avasin omat kotisivut, facebook -sivut&ryhmän ja IRC-Galleriayhteisön. Näin Tuhkalehto -bändin sivut voidaan pyhittää bändiin liittyviin asioihin. Kaikista muista jutuista maan ja taivaan väliltä joissa oon mukana löytyy tietoa näiltä sivuilta:

Kotisivut:
http://www.sampo-ilmari.tuhkalehto.com

Facebook -sivut:
http://www.facebook.com/Sampo-Ilmari-Tuhkalehto

Facebook -ryhmä:
http://www.facebook.com/group.php?gid=152280121462439&ref=ts

IRC-Galleria -yhteisö:
Sampo-Ilmari Tuhkalehto


Röck Ön Förevör Böyz n Girlz ;)


Sampo-Ilmari Tuhkalehto
« Uudemmat - Vanhemmat »