IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
16.11.2010
Tilastot
Käyntejä: 843
« Uudemmat - Vanhemmat »

FryGuyOUR Production: SUURET KUVIOTLuonut: FryGuyPerjantai 26.08.2011 00:37

Vihdoin "se" on täällä :) Indietaivaan version kanssa on ollut teknistä ongelmaa jo vuoden verran, mutta nyt se toimii... Vimeossa.



Jättäkää/kertokaa jonnekin kommenttia... älkää ottako liian tosissanne, mutta sitä on kuitenkin hauska lukea. Tästä ei ole kukaan sanonut mitään yli vuoteen joten hieman epäilyttää :D

FryGuyVimeo: VierailijatLuonut: FryGuyTorstai 04.08.2011 18:55

OUR Production on tehnyt hieman uutta aluevaltausta hiipuvan indietaivaan rinnalle ja uusin levityskanava on Vimeo. Kelaamo ja Indietaivas toimivat edelleen findie-yhteisöinä joissa katsojamäärät ovat muutaman ihmisen kuukausiluokkaa ja kommentointi lähes olematonta. Pitkään pidettiin kiinni siitä, että leffat pysyvät vain yhdessä paikassa jotta tilastojen seuraaminen olisi helppoa. Valitettavasti ajat muuttuvat ja toisaalta niiden tuleekin muuttua. Valitettavaa vain tuntuu olevan, että findie-piiri hajoaa YouTubeen, Vimeoon ja muihin suuriin sivustoihin...

YouTubeen ei meidän leffoja näillä näkymin ole menossa sillä en ole kiinnostunut pätkimään pidempiä elokuvia osiin jne. Tässä olisi nyt 2008 ilmestynyt kauhujännäri Vierailijat:

FryGuyOUR Pro. News!Luonut: FryGuyTiistai 22.02.2011 15:19



Päivitystä: Nettisivut alkavat ottaa muotoaan ja eilen tuli elokuvat-osioon jo reippaasti selaamista helpottavia muutoksia. Lisää materiaalia ja erityisesti sitä odotettua video-materiaalia on tulossa lisää lähipäivinä.

http://www.wix.com/ourvisions/our-production

OUR Productionin paras elokuvaTiistai 22.02.2011 15:18, 23 vastaajaa

OUR Productionin paras elokuva
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Ihan hetken flashback-muistikuvan perusteella ajattelin hieman jakaa elokuva-harrastuksen alkuvaiheita. Kyseessä ei ole Peto (2006) tai mikään nykyisen OUR Production kokoonpanon kanssa tehty projekti.

OUR Productionin historiaan mahtuu MatLixi (alkuperäinen nimi: Jumanki) vuodelta 2002 (tai 2001. Nyt en ulkoa muista). Aki Vs. Predator (2004) ja random otokia V*tun Ääliöihin josta koostettiin lopulta vasta myöhemmin. Oma kiinnostukseni liikkuvaan kuvaan alkoi jo huomattavasti aiemmin.

Kävelytaidon oppimisen jälkeen joutui/pääsi monesti videokameran eteen ja show oli aina pakko laittaa pystyyn. 99,9% kerroista se oli puhdasta riehumista, mitä oli sillon hauska katsoa perheen kanssa sitten telkkarista. Nykyisin se enemmänkin hävettää. Vuonna 1996 kuitenkin tuli käskikirjoitettua, suunniteltua ja myös harjoiteltua ensimmäistä elokuvaa, jonka nimeä ei ikinä keksitty. Elokuva oli saanut inspiraationsa aivan ensimmäisestä Alone in the Dark pelistä, jota tuli tuohon aikaan paljon pelattua.

Elokuvan oli tarkoitus lähteä liikkeelle vanhempien makuuhuoneessa sijaitsevan tietokoneen läheltä. Ideana oli, että elokuva sijoittuu hieman kauemmaksi menneisyyteen joten olin tehnyt listan kaikista naamioimista tarvitsevista esineistä. Elokuvaa ei ikinä kuvattu, koska en edes uskaltanut pyytää videokameraa lainaan tai sitten en vaan osannut selittää isälle miten piti kuvata. Elokuva oli putkijuoksu puzzlesta toiseen, mutta olin suunnitellut useita pelimäisen outoja ongelmia elokuvaan, jotka ratkesivat mitä ihmeellisimmillä keinoilla. Koiralle oli suunniteltu jonkinlainen loppupahiksen rooli, mutta epäilykset roolisuorituksesta saattoivat olla myös yksi syy elokuvan jäämiseen hyllylle.

Vuonna 1998 (jos en väärin muista) tuli kuitenkin kuvattua yksi kalastus-aiheinen dokumentti. Päärooleissa pelleilivät minä ja Mikkosen Joni. Dokumentissä esiteltiin välineitä, tekniikoita, kerrottiin kalajuttuja ja kaikki oli yritetty höystää jonkinlaisella huumorilla. Dokumentti esitettiin koulussakin 5:llä luokalla vappuna. Myöhemmin talvella tuli kuvattua myös pelleily-sketsi navetassa, joka oli saanut ideansa pari vuotta sitten suunnitellusta ja toteuttamattomaksi jääneestä leffasta sekä Yksin Kotona-elokuvista. Navettaan oli rakennettu useita erilaisia "ansoja" joihin kävelimme "mukamas niistä tietämättämme". Kuvaajalle olisi ehkä hieman aikasemmin voinut selittää mitä missäkin tulee tapahtumaan, sillä lopullinen video meni vain naureskeluksi eikä kuvasta täysin edes selviä mitä oikein tapahtuu. Sketsin perään kuvattiin myös jonkin mittainen "kommenttiraita", mutta se meni oman muistikuvani mukaan niin pieleen että sen päälle kuvattiin jotain muuta. En muista kyseistä pätkää nähneeni sen jälkeen.

Jostain se on kaikilla lähtenyt ja tässä kaikki se mitä muistan OUR Pro:ta edeltävästä ajasta :)
« Uudemmat - Vanhemmat »