IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
23.1.2011
Tilastot
Käyntejä: 2 290
Koko
41 jäsentä
Tyttöjä: 32 (79 %)
Poikia: 9 (21 %)
Keski-ikä
26,1 vuotta
Otos: 24 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,4 vuotta
Valvojat
stuf, nyanni, Tounisu, FreakyM, -Suikka, Misdre, Azamath, Rindou

Jäsenet (41)

hotohotonyanniAzamath-SuikkaBetulinachirukaantibody_anniiiDolldreamerZuveacediaIlumiViku-AsakurakaurakahvistufShiro_kunn
« Uudemmat - Vanhemmat »

ZuvePuella Magi Madoka MagicaLuonut: ZuveMaanantai 18.07.2011 19:45

Katsoin sen vihdoin eilen, koska ihmiset suositteli, ja musta tuntui, että tää pitäis kattoa edes yleissivistyksen vuoksi. Seuraava teksti sisältää sit pienoisesti spoilereita, joten tuskin kannattaa lukea, jos aikoo kattoa sarjan.

Ja tuomioni on:

asdfgsdfgfgdg <3 ;;____;; yllättävän katsottava peräti! Ja jos mun jotain pitäis nostaa ekana tästä sarjasta esille niin, Kyubey - Söpö ulkokuori ei tuonutkaan esille symppistä hahmoa, mutta mielenkiintoisen kylläkin. Mun suhtautuminen tähän hahmoon muuttui siis näinkin kivasti.

":3" -> "o_o" -> "Ò_ó !!"

En silti pidä sitä pahana, koska sehän myönsi monta kertaa, ettei se voi ymmärtää ihmisten tunteita tai suhtautumista ihmiselämään arvokkaana ja plaaplaa. Se vain teki, minkä osasi ja koki järkeväksi. *nod* (miten tästä tuli QB:n puolustuspuhe?!)

... Enigeis: muita inhokkihahmoja en yllättäen löytänyt, mutta jos joku pitäisi mainita, niin Kyoko "moi-olen-ärsyttävä" Sakura (mikä näitä sakuroita vaivaa?)

Pidän silti kaikista Puella Mageista edes jotenkin, ja eniten pidin ehdottomasti Sayakasta, jota olis kiva cossia, mutta asdf heti kun joku ehtii Suomessa cossimaan sitä, niin alemmuuskompleksit iskee. 8'< Muttajoo: Homuran lisäksi Sayaka oli ainut mielenkiintoinen taikatyttö mun mielestä.

Hieno sarja kaikenkaikkiaan~ Enempää en jaksa analysoida. ;D Hahmot, musiikki ja juoni oli onnistuneita (miinus vika jakso) - piste.

Matsuri-Luonut: MatsuriKeskiviikko 01.06.2011 01:20

« Uudemmat - Vanhemmat »