IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
2.2.2011
Tilastot
Käyntejä: 1 455
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 6 (50 %)
Poikia: 6 (50 %)
Keski-ikä
32,9 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta
Ylläpitäjä
FreakyAngel

Jäsenet (12)

TsumbisFreakyAngel[wiuhti]MadeleinAleksivilleRamboalliKatokichikaAns3lmoGodTheMeaddedeholsetmarkka83
- Vanhemmat »
Kahvia ja vohveleita. Poikkesimme päivän aikana parissa ehdottomista suosikkipaikoistani Tampereella. Kyseessä ovat Tampereen Wayne's Coffee Aleksis Kivenkadulla sekä Tampereen Vohvelikahvila Ojakadulla.

Wayne's Coffee:





Tuossa kahvilassa yhdistyy kaikki mitä hyvässä kahvilassa tulee olla:
Hyvä sijainti, viihtyisä tunnelma & puitteet, herkulliset tuotteet sekä erinomainen asiakaspalvelu. Oikeasti, MISSÄÄN ei ole ollut yhtä hymyileviä ja palvelualttiita myyjättäriä kuin oli tuossa kahvilassa eräänä loskaisena päivänä kun ensimmäisen kerran eksyin sinne odottamaan Addedea töistä. Kahvilan täytti hyväntuulinen puheensorina, ihmiset viihtyivät (minäkin olin neljä tuntia!) asikkaita varten oli varattu hyvä valikoima erilaisia muoti/sisustuslehtiä, myyjättäret jopa tulivat kiireidensä keskellä uudelleentäyttämään vesilasinkin vaikka vettä oli tarjolla kannuissa aivan vieressä. Suosittelen paikkaa täydestä sydämestä.

Tampereen Vohvelikahvila:

Jostain syystä en koskaan tahdo muistaa tuota nimeä, sanon aina pieni vohvelipuoti...:) Jokatapauksessa kyseessä on pienenpieni yhden huoneen kahvila pienenpienellä kadulla jossa tarjotaan suurensuuria makuelämyksiä ja ihastuttavaa tunnelmaa. Paikka on hyvin suosittu ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!



paahtopaistivohveli ja savukalavohveli



vohveli mokkavaahdolla ja suklaakastikkeella




Viimeinen on ehdottoman hyvä edustuskuva minusta XD mutta menköön...

-FreakyAngel
Olethan lukenut osan 1? Hyvä. Sitten jatkuu, lisää kuvia kehiin :)




Eli niitä valokuvaajia. Tyylikkään näköistä joukkoa, vai mitä? Itsekin koitin olla jäämättä kauheasti jälkeen:



50-lukua en edusta, mutta itseäni kyllä. Tämä on vain juuri ennen lähtöä Addeden nappaama päivän asu-kuva, koko asusta parempia kuvia löytyy albumista Vapriikki Vintage. Valokuvaajien lisäksi myös yleisö oli panostanut pukeutumiseensa, järjestettiinhän siellä pukukisakin. Se kun ei ole se pelkkä asu vaan myös asenne, olisivat minun valintani voittajiksi olleet ehdottomasti he:




Tapahtuman tunnelmissa olivat tosiaan kaikki, tässä kunniamaininnan pukeutumisestaan saaneen Vapriikin työntekijän asu:



Ihmisten lisäksi vaatetta ja asustetta oli myynnissä jos jonkinlaista, tässä kuva itse Vintage-torista:



Oma ehdoton suosikkini kaikista oli ihastuttava paperinukkehame:



Vaaleanpunaisen lisäksi tuosta löytyi myös sininen ja vihreä versio.

Hauskana elementtinä torilla jaettiin karamellejä joissa oli mukana mietelause. Minulle tullut oli aika sopiva, vai mitä :D ?



Ja lopuksi vielä Addede, joka urhoollisesti seuraa mukanani ja kantaa kameraa...olen kiitollinen.



"Addede:Thinking big thoughts."

-FreakyAngel, jatkuu osassa 3
Vapriikki Vintage-tapahtuma järjestettiin viime viikonloppuna Tampereen Vapriikissa. Tiukille veti mutta pääsin kuin pääsinkin Addeden kanssa sunnuntaina osallistumaan. Turhaan en mennyt, oli paljon hienompaa kuin edes osasin odottaa :)







Hetkiä Tanssiseura Swing Team oyn esityksestä. He pitivät myös pienen opetushetken halukkaille oman shownsa jälkeen.







Palasia Talvi Vintage muotinäytöksestä jonka järjesti Fintage ry. Näytös käsitti talvi- ja kevätmuotia 1920-luvulta 1960-luvulle. Humoristinen esitys veti yleisöä ja valokuvaajia niin sankoin joukoin että puolessa ottamistani kuvista on joku edessä...päätin sitten napsia kuvia myös valokuvaajista jotka eivät jääneet tyylissä yhtään malleista jälkeen.
Koska joku on ilmeisesti päättänyt ettei blogiin tarvitse enempää kuin kymmenen kuvaa jatkan osaan 2. Siirtykää perässä. Kuvia minun asustani ja itse päivästä löytyy albumista Vapriikki Vintage.

-FreakyAngel
Nyt tekee mieli kirjoittaa jotain joten mainostetaanpa sitten vaikka vähän. Eli seuraavaksi menovinkkejä, toinen Tampereella ja toinen Helsingissä.

Tämän kuun viimeisenä viikonloppuna on Tampereella Vapriikki Vintage, ainakin mainoksen perusteella inspiroivalta vaikuttava tapahtuma tälläiselle pukeutumisfriikille kuten minä. Tarjolla olisi mm vintagetori, draamakierros Ladyn tyyli –näyttelyyn, kenkämuseo, muotinäytös entisajan puvuista, tanssia, pukukisa... tahtoo haluaa! Mikä ihana tilaisuus pukeutua itse johonkin kivaan ja ihailla ja kuolata muiden pukuja! Toki mukaan mahtuu varmasti vaikka edustaisi aivan tavallista kansaakin, ei siis stressiä :) Nyt vain jännittää että pääsenkö, vielä perjantaina olen Torniossa saakka mutta jos yöllä ajaisi...

tarkempi ohjelma: http://www.tampere.fi/vapriikki/tapahtumat.html

Sitten se toinen. Olen odottanut innolla koko vuoden! Kyseessä on siis Nordic Moves vol. 5 katutanssitapahtuma Helsingissä 4-5.2. Tästä tiedän varmaksi että supermahtavaa on tulossa, olen ollut jo parina vuotena ja liputkin on jo ostettu. Kyseessä ei siis ole mikään pikkujuttu vaan ihan megaluokan meininkiä! Jos olet tanssikansaa tai haluat kokea jotain ainutlaatuista,niin käypä tutustumassa
http://nordicmoves.com/
ja tule mukaan. Perinteisesti, "olenhan minäkin siellä!" XD

-FreakyAngel, the one and only
- Vanhemmat »