IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Lutakko Jäissä
Luokittelu
Musiikki
Perustettu
14.3.2011
Tilastot
Käyntejä: 291
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)

Jäsenet (2)

middie-biohazard-

Kuvaus

27.5.2011 21:00 - 04:00
Paikalliset nuoret ja Jelmu ry järjestävät Tanssisali Lutakossa perjantaina 27.5. nuorten kulttuuri- ja musiikkitapahtuman "Lutakko Jäissä". Tapahtuman toteutuksesta vastaavat nuoret itse Jelmun vapaaehtoisten ohjauksessa ja tuella.

Tapahtumassa tullaan näkemään 4 paikallista nuorisobändiä/artistia sekä yksi nimekkäämpi artisti. Esiintyjät valitaan demoskabassa johon voi lähettää demoja perjantaihin 25.3. asti. Kilpailuun voivat osallistua artistit joiden keski-ikä on korkeintaan kaksikymmentä vuotta. Demot tulee toimittaa osoitteeseen: Lutakko Jäissä/Jelmu Ry, Schaumaninkatu 3, 40100 Jyväskylä. Tässä on mainio mahdollisuus nuorille muusikoille päästä esiintymään Lutakon mainetta niittäneelle lavalle!

Tapahtumassa tulee olemaan myös alkoholiton baari, huikea pittikoulu, diskoilua, pelejä ynnä muuta oheistoimintaa.

Nuoret suunnittelevat ja toteuttavat Jelmun vapaaehtoisten tuella tapahtuman ohjelman, valotekniikan, turvallisuuden, markkinoinnin ja kaikki käytännön järjestelyt. Nuoret saavat näin uudenlaisen näkökulman isomman tapahtuman järjestämiseen sekä siihen liittyviin tehtäviin. Tavoitteena on aktivoida nuoria toteuttamaan omanlaisiaan tapahtumia ja toimintaa.

Lisätiedot:
Tuottaja Miia Lyyra
+358409608383
miia.lyyra@nuortenkeskisuomi.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.