IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
16.3.2011
Tilastot
Käyntejä: 647
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 2 (25 %)
Poikia: 6 (75 %)
Keski-ikä
22,4 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,8 vuotta
Ylläpitäjä
TrollFlower

Jäsenet (8)

SvadeTrollFlowerZankurouHugh_Rippenteer
« Uudemmat - Vanhemmat »

TrollFlowerMagickaLuonut: TrollFlowerKeskiviikko 16.03.2011 07:38

Magicka Arrowhead Game Studios'in julkaisema action painoitteinen seikkailu peli, teemana on Norjalainen mytologia. Peli julkaistiin Steamin kautta Windowsille Tammikuun 25. päivä 2011. Ilmaisen demon pystyy edelleen lataamaan steamin kautta. Pelin kehitti kahdeksan innovatiivista opiskelijaa Luleå University of Technology paikassa nimeltä Skellefteå Ruotsissa. Peliä meni yli 200,000 kpl ensimmäisen 17päivän myynnin aikana.

Lukihäiriöisille linkki pelin videoon tästä -> http://www.magickagame.com/
(kannattaa katsoa loppuun)


Näinkin innovatiivisesta ja hauskasta pelistä kymppi on halpahinta. Kamppanjaa ja areenaa voi pelata yksin, mutta siitä tulee huomattavasti hauskempaa parin kaverin kanssa!


Pelin ensimmäinen ladattava lisäri maksaa euron ja tuo kamppanjaan pari tehtävää lisää, valikoiman aseita ja yhden uuden tuhovoimaisen taian.


Magickaan on piakkoin tulossa lisä-osa Vietnamin sotaan liittyen. Myyntilause jotakuinkin näin: "olet aina miettinyt, mitä vietnamin sodasta olisi tullut kun sekaan olisi sotkettu pari taikuria maagisine aseineen ja omine motiiveineen. Ai et ole vai? No ei se mitään koska me olemme, ja tässä on vastaus!"


Tästä linkkiä Vietnamiin! http://www.youtube.com/watch?v=cCFtiO5j97M
« Uudemmat - Vanhemmat »