IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
24.5.2011
Tilastot
Käyntejä: 204
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 3 (75 %)
Poikia: 1 (25 %)
Keski-ikä
17,6 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 17,6 vuotta

Jäsenet (4)

_aPrkl_
« Uudemmat - Vanhemmat »
writing.jpg

Ehkä tärkein kaikista harrastuksistani on kirjoittaminen. Fanficcejä (joita lähes koskaan en valmiiksi asti saa) kirjoitan melkeinpä eniten, mutta kirjoitan myös sähköposteja ja kirjeitä muutamalle ulkomaiselle kaverille, sekä tietysti randomeja blogimerkintöjä täällä, LJ:ssä harvemmin, ja sitten tweettejä Twitterissä. Kirjoittaminen auttaa mulla myös ahdistukseen.

movie_night.jpg

Leffojen katselua harrastan myös. Joskus tulee aikoja ettei jaksa katsoa mitään eikä pysty yhtään keskittymään siihen että vahtaisi jotain leffaa about kaksi tuntia putkeen, joskus taasen katson monta leffaa per päivä. Se on vähän kausittaista mulla.

pile-of-books.jpg

Lukemisesta pidän ja paljon olen lukenutkin, mutta aina se koulun aikana varsinkin jää kun on muuta kiirettä eikä ehtis lukea edes sitä kouluun vaadittavaa kirjallisuutta. :/ Tosin nyt mulla on taas menossa HP 7 enkunkielellä, sen jälkeen haluaisin siirtyä lukemaan taas Sherlock Holmesia. Niin, ja fanficcejä luen tietysti aina. Jopa silloin kun muulle ei mukamas olisi aikaa. :'D

wedding-music-ideas1.gif

Musiikkia kuuntelen päivittäin, ja genrestä ei niin väliä saati vuosikymmenestä. Mulla menee melkein kaikki aina Elviksestä Beatlesin kautta 80-luvun takatukkarokkiin ja siitä aina vaikka europopin kautta iskelmään ja Lady Gagaan ym. Mikä tahansa mikä mun korvaan kuulostaa hyvältä, käy. Parasta tietysti jos kaikki kolahtaa eli lyriikat, musiikki ja lauluääni, mutta jopa vain jos yksi noista kolmesta yltää taivaisiin ja kaksi muuta on keskinkertaisempaa, en valita.

Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä.......

fangirl7.png

Mä lasken sen, että pakkomielteen omaisesti "ihkutan" aina milloin mitäkin näyttelijää, bändiä, kirjaa, tv-sarjaa, mangaa ja/tai milloin mitäkin kuvitteellista tai todellista hahmoa, harrastukseksi. Olen häilyväinen kiinnostuksenkohteideni suhteen, ja oikea fangirl siinä mielessä, että olen sitten ihan oikein kunnolla "obsessed" aiheeseen kuin aiheeseen liittyen, mikä mua sitten ikinä kiinnostaakin. Fanittelen perusteellisesti aikani, sitten keksin jotain uutta, ja suosikkifandomeihin palaan takaisin taas sitten joskus uudestaan. Esim. HP-fandom on mun ikuinen kestosuosikki josta en koskaan kokonaan taida päästä yli.

day 25| jokin mitä kammoat
day 26| joku jota ihailet
day 27| ensimmäinen kuva googlesta sukunimestäsi
day 28| toive ammattisi
day 29| huonoin näkemäsi elokuva
mää tiedän että eihä tät kukaa kuuntele ko tää on Green Dayt.. mut tän kerran... kuunnelkaaas... tää on erilaista
« Uudemmat - Vanhemmat »