IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
5.7.2011
Tilastot
Käyntejä: 237
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)

Jäsenet (1)

b_ss

Kuvaus

Brittiläinen 6-osainen jännityssarja Prisoner (The Prisoner) kertoo miehestä, joka suuryrityksen palveluksesta erottuaan joutuu eristyksissä elävään outoon yhteisöön, jonka pelkillä numeroilla kutsutuista asukkaista kukaan ei tunnu tietävän mitään muusta maailmasta. Pääosissa nähdään karismaattiset miestähdet Ian McKellen ja Jim Caviezel.

Paahteiselle aavikolle joutunut mies havahtuu ja näkee, kuinka aseistautuneet miehet ampuvat pakenevaa vanhusta. Ennen kuolemaansa vanhus ehti pyytää miestä etsimään numero 554:n ja kertomaan, että hän pääsi pakoon. Aavikolla taivallettuaan mies saapuu Kylä-nimiseen paikkaan ja kuulee hämmästyksekseen, että hän on numero Kuusi (Jim Caviezel) ja että hän asuu Kylässä.

Tutkiessaan ympäristöään Kuutonen huomaa, että paikkakunnan muut asukkaat ovat myös nimetty numeroin, heillä ei ole muistoja menneestä ja he ovat jatkuvan valvonnan alaisia. Numero Kuusi luulee muistavansa häivähdyksiä aiemmasta elämästään New Yorkissa, mutta nykyhetken ja muistojen nivoutuessa toisiinsa hänen sirpaloitunut todellisuudentajunsa alkaa järkkyä. Numero 554 (Jessica Haines) tuntuu tietävän enemmän kuin kertoo, mutta hän on hyvästä syystä peloissaan...

Kuutonen päättää selvittää miksi hän on joutunut kylään, mikä on salaisuus oudon paikan takana - ja ennen kaikkea miten sieltä pääsee pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.