IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Jason Derülo @ The Circus, Helsinki 26.03.2012
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
29.9.2011
Tilastot
Käyntejä: 424
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 3
Keski-ikä
18,8 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 18,8 vuotta

Jäsenet (3)

-Passionarjaa-

Kuvaus

26.3.2012 22:00 - 01:00
jason.jpg
More Info
POPTÄHTI JASON DERULO (USA) SAAPUU ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN
- Konsertti The Circuksessa 26.maaliskuuta

Tänään uuden ”Future History”-albumin julkaiseva ja popmusiikin suosituimpiin uusiin supertähtiin kuuluva, Jason Derulo on vahvistanut ensimmäisen Suomen konserttinsa. Hiteistä ”Whatcha Say”, ”In My Head”, ”Ridin Solo” ja ”Don´t Wanna Go Home” tutuksi tullut Derulo konsertoi Helsingissä sijaitsevassa The Circuksessa 26. maaliskuuta. Liput keikalle tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 2. lokakuuta.

Miamissa syntynyt Jason Derulo (21.09.1989) nousi suuren yleisön tietoisuuteen viime vuonna julkaistulla, omaa nimeään kantavalla debyyttialbumillaan. Levy nousi superhittien siivittämänä listaykköseksi ympäri maailmaa. Derulo on myös ensimmäinen miespuolinen sooloartisti, jolla on ollut kolme singleä yhtä aikaa Billboardin Top-10:n joukossa ja singlejen myyntimäärät ovat jo ylittäneet 13 miljoonan kappaleen rajapyykin. Tämän lisäksi Derulo on ehtinyt kirjoittaa myös paljon kappaleita muillekin tähdille kuten Diddylle, Lil Waynelle, Pitbullille, Sean Kingstonille, Cassielle ja Lil Mamalle.

Uudella ”Future History”-albumillaan Derulo tarjoilee jo tutuksi tullutta soundiaan ja vieläkin vahvempaa tuotantoa kuin edeltäjänsä. Levyn vieraileviin tuottajiin ja ammattilaisiin kuuluvat The Fliptones, J.R. Rotem, Frank E, The Dream ja Eman. Derulo on kirjoittanut kaikki albumin kappaleet itse tai yhteistyössä huippunimien kuten Kara Dioguardin, The Dreamin ja Claude Kellyn kanssa. Ensimmäinen singlelohkaisu "Don´t Wanna Go Home" nousi listaykköseksi mm. Iso-Britanniassa. Toisena singlenä puolestaan kuullaan "It Girl", joka on noussut lyhyessä ajassa Euroopan radiosoittolistojen kärkisijoille.

Jason Derulon keikka on osa artistin "Future History" -kiertuetta ja The Circuksessa on luvassa ennennäkemätön show, jossa kuullaan kaikki artistin hitit ja nähdään myös Jasonin näyttäviä tanssikoreografioita.

LIPUT - S/K18:
Maanantaina 3.10.
29 eur + mahdolliset toimituskulut Tiketistä (www.tiketti.fi) ja RL Concertsin sivuilta (www.rle.fi).

Jason Derulon kotisivut: www.jasonderulo.com

Konsertin järjestävät yhteistyössä RL Concerts & Warner Music Live:
http://www.rle.fi/ & http://www.warnermusiclive.fi/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.