IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Hot Chelle Rae @ Nosturi, Helsinki 13.11.2011
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
13.10.2011
Tilastot
Käyntejä: 163
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Ylläpitäjä
nettarawr

Jäsenet (1)

nettarawr

Kuvaus

13.11.2011 21:00 - 01:00
Su 13.11.2011 Nosturi, Helsinki
Liput alk. 19,50 €, ei ikärajaa/rajattu anniskelualue
Lipunmyynti alkaa pe 14.10.2011 klo 9

Vuonna 2005 perustetun Hot Chelle Raen ”Tonight, Tonight” -single on ollut vuoden isoimpia hittejä Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se on soinut runsaasti myös Euroopan ja Suomen radioaalloilla. Kappaleesta tehty musiikkivideo on kerännyt jo huimat 16 miljoonaa katsojaa You Tubessa.

Nashvillestä kotoisin oleva nelikko R.K. Follese, Nash Overstreet, Ian Keaggy ja Jamie Follese ovat kaikki tunnettujen country-muusikoiden lapsia. Platinaa myyneen hittisinkun ”Tonight, Tonight” -musiikkivideolla nähdään Glee-ohjelmasta tuttu Chord Overstreet, joka on yhtyeen kitaristi Nashin veli. Kappale on ensimmäinen sinkkulohkaisu marraskuussa julkaistavalta ”Whatever”-albumilta. Yhtye on saanut biiseilleen tuotantoapua mm. Beyoncén ja Kelly Clarksonin kanssa työskennelleeltä Ryan Tedderiltä sekä Adam Lambertin ja Britney Spearsin tuottajana kunnostautuneelta Evan Bogartilta.

Hot Chelle Rae on keikkaillut ahkerasti vuonna 2008 julkaistun debyyttialbumin ”Love Sick Electric” myötä ja oli syyskuussa yhteiskiertueella The Scriptin ja Big Time Rushin kanssa. Keikkailu on kerännyt bändille vahvan fanijoukon ja yhtye onkin nimetty fanaattisen ihailijansa Chelle Raen mukaan.

Keikan lämppärinä nähdään Idols-kisasta tutuksi tullut Martta Hakala, jonka esikoissinkku ”Steve Harris” antaa esimakua tekeillä olevasta debyyttialbumista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.