IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
18.11.2011
Tilastot
Käyntejä: 895
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 3 (50 %)
Poikia: 3 (50 %)
Keski-ikä
23,1 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,3 vuotta

Jäsenet (6)

sexileppänenSkolekridt-Psycho_JaRzAHeidiRoxxparanoid13Double_Dealing

Kuvaus

BLACK SABBATH SUOMEEN TOUKOKUUSSA ALKUPERÄISKOKOONPANOSSAAN!

Pitkällisten spekulaatioiden ja huhujen saattelemina Black Sabbathin alkuperäisjäsenet – Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler ja Bill Ward – ovat koonneet uudestaan rivinsä ja tekevät pitkään odotetun paluun. Bändi suuntaa levytysstudioon tekemään ensimmäistä uutta studiolevyään 33 vuoteen ja lähtee keväällä myös massiiviselle maailmankiertueelle. Yhdeksi kiertueen etapeista on vahvistunut Helsingin Hartwall Areena, jossa konsertti toteutuu keskiviikkona 23. toukokuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy torstaina 24. marraskuuta Lippupisteessä.


Ke 23.5.2012 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin to 24.11.2011 klo 9:00
79 / 75 / 70 euroa + mahd. toimituskulut

LOPPUUNMYYTY!


www.blacksabbath.com

PERUTTU!
PÄIVITYS TILANTEESEEN..

Ozzy & Friends korvaa Black Sabbathin tribuuttikonsertissa

Päivämäärä: 20.02.12

Black Sabbath tiedotti perjantaina, ettei yhtye voi toteuttaa tulevaa kiertuettaan alkuperäisten suunnitelmien mukaan yhtyeen alkuperäisjäsenen, kitaristi Tony Iommin sairastuttua imusolmukesyöpään. Black Sabbath ei kuitenkaan halunnut aiheuttaa pettymystä faneilleen peruuttamalla odotettuja keikkoja, vaan osoittaa tukensa sairastuneelle Tony Iommille toteuttamalla konsertit Ozzy & Friends -kokoonpanolla.

Tähän mennessä on varmistunut, että osana tribuuttikiertuetta olevassa Helsingin konsertissa Hartwall Areenalla keskiviikkona 23. toukokuuta lavalle nousevat Ozzy Osbournen lisäksi ainakin Black Sabbathin alkuperäisjäsen, basisti Geezer Butler, joka esittää Ozzyn kanssa erityisen Black Sabbath -setin kunnioituksen ja tuen osoituksena Iommille. Lavalla nähdään myös Ozzyn kanssa pitkään soittanut kitarataituri Zakk Wylde. Osalla kiertueen keikoista lavalle nousee myös Guns N´Roses-kitaristi Slash, mutta Helsingin keikkaa ei Slashin aikatauluihin saatu valitettavasti mahdutettua. Ozzy kerää parhaillaan lisää nimekkäitä ystäviä mukaansa tribuuttikiertueelle, ja lopullinen esiintyjälista varmistuu kevään mittaan. Vaikka Black Sabbathia ei toukokuussa Suomessa nähdäkään, on varmaa, että Ozzy ystävineen kunnioittaa Iommia Helsingissä unohtumattomalla rock-keikalla ja välittää sitä kautta Iommille paranemisterveiset kaikilta suomalaisilta faneilta.


Jo ennakkoon loppuunmyytyyn Black Sabbathin konserttiin ostetut liput käyvät Ozzy&Friends -konserttiin sellaisenaan. Lipunostajat voivat halutessaan myös palauttaa liput huhtikuun loppuun mennessä Lippupisteeseen.

Liput voi palauttaa 30.4. saakka kahdella tavalla:

Lähettämällä liput ja yhteystiedot (+ tilinro) postitse Lippupisteelle:

Lippupiste Oy / Black Sabbath palautus

Hämeenpuisto 44

33200 Tampere

2 ) Palauttamalla liput SAMAAN myyntipisteeseen mistä liput on ostettu (ei R-kioskit)

lämppärinä Black Label Society

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.