IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
23.12.2011
Tilastot
Käyntejä: 2 785
Koko
54 jäsentä
Tyttöjä: 30 (56 %)
Poikia: 24 (44 %)
Keski-ikä
29,1 vuotta
Otos: 28 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,5 vuotta

Jäsenet (54)

Trevoricerilainenlapsid5mptjwastelandMetsy-DIRTYDEATHparkwaydrivejjenni__Maza32weirdchildKeeWiK1llerPand4OshiIncomplete-HENSPÄÖKVTJV
« Uudemmat - Vanhemmat »

erilainenlapsiPlease.Luonut: erilainenlapsiPerjantai 09.08.2013 01:31

Ok. Yleensä en kirjoita tänne mitää muutaku noit blogei. Mutta nyt helvetti saatana. Vittu perkele. Onko se niin vitun vaikeaa sanoa asioita päin naamaa? Jos jollakin on joku huono mielipide musta, niin sen voi sanoa mulle ihan kasvotusten eikä puhua ympäri kyliä. Vihaajat vihaa, haters gonna hate. Se on yks fakta mistä ei pääse mihinkään. Totta kai on hyvä asia että on olemassa erilaisia ihmisiä, ja nillä on erilaisia mielipiteitä ihmisistä. Mutta jos on musta joku huono mielipide, niin sanokaa se päin naamaa. Emmä suutu siitä, haluan kuulla sen suoraan enkä monta viikkoa sen jälkeen ku se koko juttu on tapahtunut..

tumblr_mr76z0Ifyc1sq9qm2o1_500.gif

Siis oikeasti. Ja sittekun musta ei pidetä, niin jotkut ihmiset sanovat että voisit muuttua ja tehdä jotain asioita toisin. Niin miksi vitussa, muuttaisin omaa itseäni, saati sitten jättäisin tekemättä asioita mitä tykkään tehdä ? Minkä helvetin takia tekisin sen teidän takia, kun olette haukkunut mut jo miljoonaan kertaan muille? Voin sanoa että en muutu. En ole muuttumassa yhtään mihinkään. Teen asioita mistä pidän, en tee asioita mistä te ''pidätte''.

tumblr_lsnhu6cuoR1qka53do1_500.gif

Okei, pakko vielä lisätä se, että miksi helvetissä pitää tuomita ihmisiä niiden ulkonäön perusteella? Eikös se vain ole hyvä, että on olemassa erilaisia ihmisiä, jotka tykkää pitää erilaisia vaatteita. Jotkut tykkää kirkkaista väreistä kun taas toiset tummista. Toiset pitää läväreistä, toiset ei. Toiset pitää tatuoinneista, kun taas toiset ei voi sietää niitä. Jos pitää kirkkaita vaatteita, tykkää tautoinnista ja läväreistä, niin tekeekö se siitä ihmisestä huonomman persoonan? No vittu ei. Ihminen on ihminen. Oli se sitte minkä näkööne tahansa. Kaikki ollahan omasta mielestä tasa-arvoosia. Mikään, ei tee toisesta ihmisestä parempaa ku toisesta. Ja aivan vitun sama lukeeko tätä kukaan, halusin vain kirjoittaa ajatuksiani jonnekkin. Ja ei, tämä ei ole angstia. Yritän vain saada ihmisiä tajuamaan asioita. Kiitos ja hei.

SäSüSaatana :DLuonut: SäSüKeskiviikko 12.12.2012 21:40



Br00tal B1tach!

en todellakaa tiedä lol
« Uudemmat - Vanhemmat »