IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
12.2.2012
Tilastot
Käyntejä: 2132
Koko
64 jäsentä
Tyttöjä: 20 (32 %)
Poikia: 44 (68 %)
Keski-ikä
30,8 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,1 vuotta
Valvojat
tiituvAmutu

Jäsenet (64)

HesitantKeyholeArson-\Markie\LydeliiniFLASHBACKEDMCUotilaFailz0rBUZZTÄSSÄHEIPapuPoikaJuuhanzBalzethorNadeshikoJappeliskoRiKyoEldrinilmmikaz

Kuvaus

TÄRKEÄ UUTINEN!: Lyhyesti: Mikä on ACTA

ACTA on nimellisesti väärennöstenvastainen kauppasopimus. Todellisuudessa ACTA vaikuttaa paljon laajemmin.

Sananvapaus: ACTA pyrkii saamaan netin palveluntarjoajat lailliseen vastuuseen käyttäjiensä tekemisistä. Näin palveluntarjoajista tehdään yksityisiä tekijänoikeuspoliiseja ja -tuomareita, jotka sensuroivat verkkojaan. Näiden toimien hyytävä vaikutus sananvapauteen olisi kauhistuttava.

Terveydenhoito: ACTA antaisi — patenttien varjolla — suurille korporaatioille mahdollisuuden estää geneeristen lääkkeiden hyödyntämisen sekä tiettyjen tuotantokasvien siementen käytön, luovuttaen näin täyden hallinnan ruoan tuotantoketjusta korporaatioille.


Levittäkää tietoa ACTA-sopimuksesta kaikille tutuillenne ja kaikkia mahdollisia informaation jakamisen kanavia pitkin. Kertokaa miten se vaikuttaa tavallisenkin kansalaisen elämään. Se ei pyri rajoittamaan ainoastaan nettipiratismia, vaan myös esimerkiksi auton tarvikevaraosien myynti voidaan kieltää.

KATSO VIDEO: MIKÄ ON ACTA?


Ote wikipediasta:

"Sopimusneuvottelut on pääasiassa käyty suljetuin ovin Euroopan komissiossa, eivätkä neuvottelujen asiakirjat ole olleet julkisia. Euroopan parlamentti on kritisoinut tätä menettelytapaa ja on vaatinut komissiota julkistamaan sopimukseen liittyvät asiakirjat...ACTA-sopimusneuvottelut ovat herättäneet merkittävästi keskustelua internetin keskustelupalstoilla sekä blogosfäärissä. Ihmiset ja järjestöt ovat huolissaan siitä, miten sopimus vaikuttaa ihmisoikeuksiin ja yksityisyyteen."

Biisi: Dan Bull - Death of ACTA


ACTA sopimus on mielestäni hyvä asia?Sunnuntai 12.02.2012 04:25, 2254 vastaajaa

MIELENOSOITUS ACTA-SOPIMUSTA VASTAAN 25.2.2012 KOKOONTUMINEN ASEMA-AUKIOLLA KLO 14.00 --> 14.30 MARSSI SENAATINTORILLE *** MIKÄ ON ACTA? KATSO VIDEO --> http://www.youtube.com/watch?v=kN4WzLSOCoU
ACTA sopimus on mielestäni hyvä asia?
Katsoitko ACTA-sopimuksesta kertovan videon?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

http://acta.effi.org/

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.