IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
8.3.2012
Tilastot
Käyntejä: 1145
Kommentteja: 1
Koko
76 jäsentä
Tyttöjä: 32 (43 %)
Poikia: 44 (57 %)
Keski-ikä
27,6 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,7 vuotta
Ylläpitäjä
Jeibi

Jäsenet (76)

sc90ZeitgeistKorppiKonikMeeehHihhheHelmarikmklThundymeeriiii-EuronJuustovirhearvioAnalogSky_ForgermillivanillliCHADDIE
« Uudemmat - Vanhemmat »
https://www.youtube.com/watch?v=49tpIMDy9BE&index=1&list=RD49tpIMDy9BE


Kiitos ihanan silly-witchin , hän taikoi minut keijukais pölyyn <3

SylvanaVampireShadowsLuonut: SylvanaVampireLauantai 07.03.2015 12:02

MerediacLindsey Stirling - Moon TranceLuonut: MerediacMaanantai 09.09.2013 15:12

Kyllä, vaikka olenkin krooninen valittaja ja paatunut apatian harjoittaja, löydän elämästäni silloin tällöin pieniä positiivisia pilkahduksia, jotka tuovat edes pientä toivoa.
 • Tärkeät ihmiset. Vaikka joskus tuntuu, että haukun ihmiskunnan jokaisen yksilön, enkä kykene päästämään ketään lähelleni, oikeasti nautin kanssakäymisestä harvojen ja valittujen kanssa.
 • Hyvä musiikki. En kuuntele minkään tietyn genren musiikkia, ja monenlainen musisointi miellyttää korvaani. Kuitenkin on paljon musiikkia, jota en suoraan sanottuna voi sietää.
 • Kissani. Vaikkei se tykkääkään halimisesta ja on muutenkin ihan uuno, on se tärkeä.
 • Valokuvaus ja piirtäminen. Kummassakaan en koe olevani hyvä, piirtämisessä vielä surkeampi kuin valokuvauksessa. Kuitenkin nautin kummastakin sanomattoman suuresti.
 • Gore. Vaikka voisi luulla, etteivät lentelevät suolenpätkät ja roiskuva veri voi tehdä ketään onnelliseksi, asia on toisin. Rauhoitun katsellessani gorea.
 • My Little Pony - mitä oivallisin vastapaino teurastukselle.
 • Pyöräily. Pyöräillessä ei tarvitse olla sosiaalinen, mutta siltikin tekee jotakin ja on ulkona. Taidan vihdoinkin tietää löytäneeni sen liikunnan muodon, josta olen kiinnostunut.
 • Uuden oppiminen. Vaikka en koulussa kykenekään keskittymään kovin hyvin, sivistän silti jatkuvasti itseäni vapaa-ajalla mitä erikoisempia artikkeleja lukemalla.
 • Syksy. Muut potevat syysmasennusta, itse löydän elämänilon syksyllä. Ja koska keväällä iloitseminen on aivan liian mainstreamia, voinkin sanoa, että minulla on kevätmasennus nytkin menossa.
 • Syvälliset keskustelut. Näitä ei voita mikään. Paitsi...
 • ...sairas huumori. Kyllä, juttuni menevät niin sairaiksi, että usein joudunkin niitä hillitsemään ja pitämään turpani tukossa. Onneksi edes harvat ymmärtävät.

Alla vielä teille loistavaa musiikkia.Ja älkää huolestuko, en minä aina näin positiivinen ole. Pian taas olen palannut ulisemaan ja ruikuttamaan tänne suurista elämäni epäkohdista.

MerediacLindsey Stirling - ShadowsLuonut: MerediacMaanantai 22.04.2013 03:04

« Uudemmat - Vanhemmat »