IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
30.3.2012
Tilastot
Käyntejä: 18506
Kommentteja: 32
Koko
40 jäsentä
Tyttöjä: 18 (45 %)
Poikia: 22 (55 %)
Keski-ikä
31,0 vuotta
Otos: 18 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,2 vuotta
Ylläpitäjä
_Iltsu_
Valvojat
romantikko86, sammy77, Black^angel, Jeppisläinen, tat-za, jnnU`, kjehheh^^, mallupöö, Hezzaa, _ROCK_MUIJA_, iiduskaa98, kaljaaa89, pandaa-, Antsu], anskuonparas-, Jonizss, ...

Jäsenet (40)

_Iltsu_temiiiiBlack^angeltat-zaJaanistusJennaJea^jnnU`emmikultaoonajennannninni|muusikkosamiJonizsskaljaaa89Jeppisläinenannikaawromantikko86
« Uudemmat -
Olin tänään aspan äijäryhmän kanssa pelailemassa pelejä ja joimme glögiä ja huomenna on joulu ja se on ihanaa ja toivotan kaikille ihanaa ja hyvää joulua kaikille blogini lukijoille ja kaikille jotka tykkäävät blogistani. Juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seurustella kanssani edelleen ja haluan samaa itsekin ja haluan jatkaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja menemme kihloihin vuonna 2018. Kuuntelen SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelen myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki on parasta ja ihanaa ja parasta kuunneltavaa ja huomenna kirjaudun irc-galleriaan (62/180) päivää ja kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on joulukuusen koristelua kotona ja vaikka mitä tekemistä ja kaikille haluan toivottaa hyvää joulua ja muistakaa olla kilttejä.

_Iltsu_Sanni-ku kanye kanyee <3 <3Luonut: _Iltsu_Lauantai 17.12.2016 23:12

tässä on sanat kappaleeseen liittyen:

Ku Kanye Kanyee feat. Cheek
SANNI
Rakasta mua
niin mä rakastan sua
ku Kanye Kanyee
Koko Helsinki
salee sut haluaisi
ja se saa mut tärisee

Mua ällöttää ees aatella
kuinka kaikki kattoo mun kultaa
ne saa turpaan
Koska sä rakastat mua
ja mä rakastan sua
ku Kanye Kanyee-e-yee e-yee ee

Meil on isot egot
mut ollaan epävarmoja
en ihan tajua miks pidät mua kauniina
sä friikkat jos mä tykkään muidenkin kuvista mmm-a, mmm-a

Kun lähen ulos haluut vartin välein varmistaa
etteihän kukaan tuntematon tule puhumaan
ku venaan vaan et pääsisin jo sun kaa nukkumaan mmm-a, mmm-a

Rakasta mua
niin mä rakastan sua
ku Kanye Kanyee
Koko Helsinki
salee sut haluaisi
ja se saa mut tärisee

Mua ällöttää ees aatella
kuinka kaikki kattoo mun kultaa
ne saa turpaan
Koska sä rakastat mua
ja mä rakastan sua
ku Kanye Kanyee-e-yee e-yee ee

(Kanye Kanyee)
(Kanye Kanyee)

Ne on tullu katsomaan mua
mut mä katson vaan sua
silti täriset kun jonkun pimun kaa taas otan kuvan
mun päässä muka on kusta vaik lompakossa kuva on susta
sun silmät siniset ja sukat on mustat
Oon saarrettuna enkä pääse ikinä täält mihinkään
nään kun jäbät sun ympäril sua piirittää ja kivittää
mul palaa kiinni ihan just
onks toi Hannu sun vieres joku sun uus ihastus?

Saatana kun taas ahistaa
miks olit eilen viel puol viidelt onlines whatsappissa
tiedän olen vaan niin nolo mutta luuleks etten nää tota hä?
mäkään en saa unta kun sä sekotat mun pääkopan RRA!
RRA!

Rakasta mua
niin mä rakastan sua
ku Kanye Kanyee
Koko Helsinki
salee sut haluaisi
ja se saa mut tärisee

Mua ällöttää ees aatella
kuinka kaikki kattoo mun kultaa
ne saa turpaan
Koska sä rakastat mua
ja mä rakastan sua
ku Kanye Kanyee-e-yee e-yee ee

(Kanye Kanyee)
(Kanye Kanyee)

(Kanye Kanyee)
(Kanye Kanyee)


https://www.youtube.com/watch?v=hi53FxE8k7s
Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo ja tänään olivat myös opiskelijaryhmän kanssa pikkujoulut ja kirjoittelimme palautetta ja kuulin aika tyhmän jutun entiseltä kaverilta et tyttöystäväni on kihloissa Petrin kanssa ja se väite on epätosi ja ihmettelin et mitä hemmettiä. Tänään oli muuten hyvä ja kiva päivä ja lähden just nukkumaan koska minua väsyttää ja lisään vielä nopeasti kuusi kuvaa instagramiin ja minulla on kuvia siellä 846 kuvaa ja aika hyvä on sekin määrä kuvia. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja radiossa soi SANNILTA tänään vahinko ja 2080-luvulla ja että mitähän vittua ja oo se kun oot jossa mukana paperi t. Juttelin tänään myös minun tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seurustella kanssani ja tykkään seurustella tyttöystäväni kanssa ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan ja haluan jatkaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä. Tämä viikko vielä on jäljellä ennen kuin jouluviikko lähestyy ja tykkään joulusta koska joulu on saamisen ja antamisen aikaa.

_Iltsu_
Olin tänään äitini kanssa joulumarkkinoilla ja olin katsomassa myös urheilutalolla siskoni lapsen voimisteluharkkoja. Kuuntelin tänään SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Kuuntelin myös rihannan musiikkia deezeristä ja minun lempibiisi SANNILTA on vahinko ja 2080-luvulla ja trampoliini ja kakara ku cara. Olen jutellut kaverieni kanssa facebookissa ja erityisesti koulukaverini kanssa ja kysyin häneltä et ollaanko kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Toivoin pitkään et olemme kavereita ja seuraan häntä instagramissa ja hän seuraa minua instagramissa. Nyt katson telkkarista v factor uk:n finaalin tuloslähetystä ja toivottavasti Saara voittaa ja hän on hyvä laulaja ja tänään vietettiin kolmatta adventtisunnuntaita ja huomenna minulla on opiskelijaryhmän kanssa pikkujoulut jotka alkavat kello 16 ja ensi viikolla on kolmet pikkujoulut. Tämä viikko meni tosi nopeasti ja jouluun ei ole enää pitkä aika ja tykkään joulusta ja olen joulun perheeni kanssa. Kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna on aamupäivä vapaata ja käyn jossain vaiheessa ostamassa postimerkkejä k-Citymarketista ja kirjoitan joku päivä joulukortteja tärkeille ihmisille.

_Iltsu_
Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo ja katsoin tänään naisten ja miesten ampumahiihdon maailmancupia ja nyt katson x-factor uk:n finaalin ja toivottavasti Saara Aalto pääsee jatkoon. Huomenna menen äidin kanssa joulumarkkinoille aamusta ja huomenna on myös mun siskon lapsen voimisteluharkat urheilutalolla. Tänään olin myös joulumarkkinoilla katsomassa että mitä siellä on ja ratkoin ristikkoa myös tänään ja eilen katsoin telkkarista kumman kaata ja salkkarit ja säätiedotuksen ja uutiset ja nyt tein äitini kanssa piparitaikinan x factor ohjelman mainostauolla. Huomenna vietetään kolmatta adventtisunnuntaita ja juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seurustella kanssani edelleen ja haluan samaa itsekin ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt hän on minun tyttöystävä ja kuuntelin myös musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja minun lempibiisi SANNILTA on 2080-luvulla, vahinko, kakara ku cara ja trampoliini ja ne on ainakin minun lempibiisejä SANNILTA ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja hänen biisit ovat parhaat ja kun laulan SANNIN lauluja niin mieli on parempi ja ajattelen tyttöystävääni koko ajan.

_Iltsu_
Kysymyksiä:

[×]●kuunteletko paljon musiikkia-kyllä
[×]●tykkäätkö lasketella-en
[×]●tykkäätkö kirjoittaa blogia-kyllä
[×]● oletko rakastunut-kyllä
[×]●oletko sinkku-en mut olin joskus
[×]●tykkäätkö laittaa kuvia instagramiin-kyllä

Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja minulla oli tänään myös äijäryhmä kello poikkeuksellisesti kello 13:00, koska työntekijöiden pikkujoulut alkoivat kello 15:00. Huomenna menen äidin kanssa joulumarkkinoille ja hän sitten soittaa minulle kun lähdemme joulumarkkinoille. Ihanaa kun tänään alkaa viikonloppu ja huomenna saan nukkua pitkään eikä ole kiire mihinkään. Kuuntelin tänään SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja saa ajatukseni pois tyttöystävästä ainakin hetkeksi. SANNI on minun lempilaulaja ja hänen biisit ovat parhaat ja lempibiisi SANNILTA on 2080-luvulla ja vahinko ja vahinko viittaa varattuun osapuoleen ja hän on ihastunut ja on sitten myöhemmin varattu. Minulla on kavereita kouluajoilta ja muita kavereita jouta olen nähnyt joskus aikaisemmin tänä vuonna.

_Iltsu_
Kysymyksiä:

[× ]●Seurusteletko tällä hetkellä-kyllä
[×]●Oletko ollut ihastunut-kyllä
[×] ●Tupakoitko-en ikinä
[×]●Oletko aggressiivinen-en ikinä
[×]●Oletko suudellut jotakuta-kyllä
[×]●Urheiletko paljon-kyllä

Tässä ovat kysymyksiä elämääni liittyen ja olin tänään kuntouttavassa työtoiminnassa joka alkoi tänään kello 10:00 ja kesti tänään neljä tuntia. Olin tänään myös ulkona kävelyllä ja huomenna minulla on kotikäynti kello 8: 00 ja kestää noin tunnin verran. Huomenna minulla on myös äijäryhmä kello 13:00 poikkeuksellisesti, koska työntekijöillä on huomenna pikkujoulut. Ensi viikolla minulla on kolmet pikkujoulut ja minulla on instagramissa kuvia tällä hetkellä 834 kappaletta ja minusta se on hyvä määrä kuvia. Lähdennyt nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna on aikainen herätys ja otan huomenna jossain vaiheessa päiväunet. Katsoin tänään telkkarista salatut elämät, Simpsonit, Kimmon, uutiset ja säätiedotuksen ja urheilu-uutiset. SANNI on minun lempilaulaja ja minun lempibiisi SANNILTA on 2080-luvulla ja vahinko ja kuuntelen myös radiosta musiikkia muilta artisteilta ja deezeristä kuuntelen myös musiikkia. SANNI on edelleen suosikkini ja juttelin tänään myös minun tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt minun tyttöystävä ja hän asuu Lappeenrannassa ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan.

_Iltsu_
Olin tänään aktiviteettiryhmässä jossa tänään leivottiin joulutorttuja ja pipareita ja pommitettiin glögiä ja ensi viikolla on aspan pikkujoulut jotka alkavat kello 15 ja loppuvat kello 18.00. Tänään juttelimme ohjaajan kanssa seurusteluun liittyvistä asioista ja hän sanoi että mitä tehdä muuta kuin olla ajattelematta tyttöystävää ja samoin että kuuntelen musiikkia ja ratkon ristikoita ja katselen ja otan valokuvia ja kävely ulkona ja nukkuminen ja television katselu ja laulaminen saavat ajatukseni pois tyttöystävästä ainakin hetkeksi. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on meno kello 10.00 jokikadulle koska tällä viikolla on itsenäisyyspäivä. Kuvien ottaminen on kivaa ja tykkään valokuvailla ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta ja SANNI on minun lempilaulaja ja hänellä on hyvä lauluääni ja ei haittaa että hän honottaa. SANNIN 2080-luvulla ja vahinko ovat minun lempibiisejä SANNILTA ja kuuntelen myös musiikkia muilta artisteilta esimerkiksi Antti tuiskua ja Kaija koota. Olen hyvä blogin kirjoittaja ja kirjoitan edelleen joka päivä blogia täällä ja katsoin tänään salatut elämät, uuden päivän ja Simpsonit ja uutiset ja säätiedotuksen ja lisäksi katsoin inhimillistä tekijää telkkarista.

_Iltsu_
Olin tänään siskoni ja äitini kanssa tekemässä karjalanpiirakoita ja siivosin siellä, koska hänen luokse tuli vieraita ja heillä vietettiin Suomen syntymäpäiviä. Tämä vuonna Suomi täyttää 99 vuotta ja ensi vuonna Suomi täyttää 100 vuotta. Tänään oli mukava päivä ja tänään leivoin mustikkamarmoroidun juustokakun ja kakusta tuli hyvä ja eilen leivoin äitini kanssa piparipullia. Leivon jouluksi taatelikakkua ja karpalo-kinuskijuustokakkua ja kuuntelin tänään SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki on ihanaa ja parasta ja SANNI on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on aktiviteettiryhmä jossa leivotaan joululeivonnaisia ja ensi viikolla on pikkujoulut.

_Iltsu_
Olin tänään aamupäivällä kotona ja söin aamupalaksi leipää, mehua, kahvia ja puuroa marjoilla ja olin melkein koko päivän kotona ja huomenna vietetään itsenäisyyspäivää ja menen huomenna piirakkatalkoisiin leipomaan karjalanpiirakoita siskoni ja äitini kanssa. Katson huomenna myös linnan juhlat telkkarista ja tänään katsoin Simpsonit ja uutiset ja säätiedotuksen ja salatut elämät ja juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seurustella kanssani ja tykkään seurustella tyttöystäväni kanssa ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan ja rakastan häntä ihan älyttömän paljon ja hän rakastaa minua ihan oikeasti ja hän sanoi että minä olen tyttöystävälleni se oikea poikaystävä ja hän haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018. Kuuntelin tänään SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja radiossa soi SANNIN vahinko ja oi se kun oot, 2080-luvulla ja me ei olla enää me ja ne voisit ovat hyviä biisejä SANNILTA. Huomenna siskoni tarjoaa lounaan ja tänään on ollut mukava päivä.


_Iltsu_
« Uudemmat -