IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
15.6.2012
Tilastot
Käyntejä: 633
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
17,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 17,0 vuotta
Ylläpitäjä
Desutossu

Jäsenet (2)

EringoDesutossu

Kuvaus

No niin kaikki jotka tietää pelin ja ovat sitä pelanneet ovat täten pakotettuja osallistumaan tähän.

No ei kai. Niin siis Dynasty Warriors-cosplay-ryhmään olisin etsiskelemässä lisää ihmisiä joita kiinnostaa armorien teko ja tietenkin ite DW! :mrgreen:
Itse olisin tulossa Lu Bu:na tosta kutos pelistä. Ja koska uumoilen että tästä ei tule kovinkaan suurta hittiä niin kuka vain mistä pelistä/numerosta vain kelpaa mukaan kunhan on DW:stä. Eikä varmaan haittaa vaikka olisi samoja hahmoja mutta koitetaan saada mahd. monta eri tyyppiä mukaan. Mihinkään kisaan ei ollut tarkoitus osallistua ehkä välähdykseen-kisaan jos ko. ryhmän jäsenet siihen suostuvat mutta muuten ei joten ei haittaa vaikka lavakammoa sairastaisitkin.(niinkuin minä 8) ) Johonkin tosiaan coniin 2013 olisi tuo tarkoitus ajoittaa joten aikaaki löytyy tehdä nuo mahtavat armorit, ehkä voisi olla tuo Desucon sillä sinnehän suurin osa ihmisistä tulee mutta ei siis ole mitenkään lyöty lukkoon tuota desua, voi olla joku muukin, miten vain.

Joten nyt kaikki joita vähänkään kiinnostaa nin mukaan vaan ei haittaa jossei ole mestari proppien teossa, eihän kukaan voi olla täydellinen (minä ainakaan XD).

Tämä löytyy anikista ihan samalla otsakkeella joten sieltäkin tämän löytääpi, ilmottautumiset kumpaan vaan! ;-)



Lu Bu:minä
Xiao Qiao: ekira

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.