IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
21.7.2012
Tilastot
Käyntejä: 1 362
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 9 (53 %)
Poikia: 8 (47 %)
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,4 vuotta
Ylläpitäjä
Paxor

Jäsenet (17)

DogmeatNymfomaaniTaikurinhattu_-Kisse-Nemily|Tania`|10th_ManoverrdozMakezjanni_caSkalcoholicwinterlove22^Joffa^PaxorOPA87-Myke-

Kuvaus

1427413.jpg

Uusi 12-osainen draamasarja kertoo selviytymistarinoita poliiseista julkisuuden ja työn ristipaineessa Helsingin sydämessä.

Dekkareita tulee ovista ja ikkunoista, reality-sarjojen poliisit ovat kansalle tuttuja, mutta sinihaalareiden arkipäivää kuvaavaa draamaa nähdään harvoin. Roba täyttää tämän aukon.

Roba on draamasarja, missä seurataan fiktiivisin keinoin Helsingin eteläisen piirin poliisien työtä. Roba kertoo tarinoita hetkistä, jolloin poliisi on sankari, mutta muuttuu hetkessä sylkykupiksi tai tilanteista, jolloin poliisin harkintakyky pettää siinä kuin kenellä tahansa.

Roba näyttää poliisin inhimillisenä yksilönä, jonka on vaikea väistää julkisuutta. Kysymys mitä muut heistä ajattelevat on arkipäivää. Se pätee poliiseihin eri tavoin. Yksi pyrkii vaikuttamaan median muodostamaan kuvaan, toinen koventaa otteitaan kun todistajia ei ole paikalla ja kolmas taas on sitä mieltä, että pitäisi toimia kuten ennenkin.

Roba kertoo tämän päivän poliiseista, jotka yrittävät sovittaa erilaisiksi muuttuneita periaatteitaan yhteen. Työt on hoidettava ja rosvot otettava kiinni, eikä se onnistu, elleivät kaikki puhalla samaan hiileen.

ROBA 1.10.2012 ALKAEN MAANANTAISIN KLO 21:00 MTV3:LLA

ALUSTAVA DVD:N JULKAISUPÄIVÄ ON 22.5.2013!

http://www.mtv3.fi/roba/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.