IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Colors Festival 2012
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
28.9.2012
Tilastot
Käyntejä: 654
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 2 (34 %)
Poikia: 4 (66 %)
Keski-ikä
23,2 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,7 vuotta
Valvojat
Kåkki

Jäsenet (6)

sweetkissesakizEhKåkkiKOOJ11san__

Kuvaus

5.12.2012 22:00 - 7.12.2012 04:00
Kun routa valtaa maan ja kesä jää taakse, on aika sytyttää kynttilät ja kääntää äänenvoimakkuus kovemmalle.

Heinäkuisen Summer Sound -festivaalin järjestäjät tarjoilevat suomen EDM -kansalle mehevän talvisen välipalan kun Colors -festivaali valtaa Helsingin Kaapelitehtaan Itsenäisyyspäivänä ja sen aattona, 5.-6.12.2012.

Valmistaudu siis hieman erilaisiin itsenäisyyspäivän tansseihin, kun viime kesän unohtumattomimman festivaalin järjestäjät tuovat kuuman tanssikeitaan keskelle Suomen kauneinta talvea. Festivaalin esiintyjäkaartiin on kiinnitetty maailman trance- ja house -huiput, jotka tekevät festivaalista loppuvuoden suurimman dance -tapahtuman. Lavalle nousevat mm. trancen supertähti Ferry Corsten, sekä Summer Sound -festivaalilla peruuntuneen esiintymisensä korvaava saksalainen ATB. Lisää ulkomaisia artisti julkaisuja luvassa ensi viikon perjantaina. Stay tuned!

Paukut eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä tapahtumaa tähdittää myös vaikuttava kattaus kotimaisia elektronisen musiikin huippuja kun lavalle nousevat muun muassa Alex Kunnari, Heikki L, Orkidea, Tom Fall, Something Good, Lovetone, Maison & Dragen ja monta muuta...

Tule jatkamaan kanssamme siitä mihin heinäkuun lopussa jäimme.Liput kannattaa hoitaa ajoissa sillä Kaapelitehtaan kapasiteetti on vain 3000 ja tämän festivaalin loppulisella line-upilla tapahtuma tullaan myymään loppuun nopeasti.

Colors on Suomen tunnetuin klubibrändi, joka on tuonut Suomeen maailman suurimmat elektronisen musiikin supertähdet jo vuodesta 1999 asti. Klubilla ovat vierailleet muun muassa Tiesto, Armin van Buuren, David Guetta sekä Axwell. Colors -festivaalin takana ovat heinäkuisen, loppuunmyydyn Summer Sound -festivaalin järjestäneet Alex Kunnari ja Heikki Liimatainen. Keskiviikko 5.12.2012

Ferry Corsten / FULL ON FERRY (NL)
Alex Kunnari (FI)
Orion (FI)
Tom Fall (FI)
Lovetone (FI)
Maison & Dragen (FI)
Something Good (FI)
Dosse (FI)
Johnny Wilde (FI)

Torstai 6.12.2012

ATB (GER)
Josh Gallahan (GER)
Orkidea (FI)
Heikki L (FI)
K-System (FI)
Joonas Hahmo (FI)

Ennakkoliput tulevat myyntiin 26.10.2012

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.