IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
19.12.2012
Tilastot
Käyntejä: 229
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Ylläpitäjä
Frost89

Jäsenet (1)

Frost89

Kuvaus

Kaarevia ja pyöreitä linjoja noudatteleva Lumia 620 perustuu uuteen Windows Phone 8 -alustaan. Uutuuden polykarbonaattikuoressa hyödynnetään niin sanottua kaksiväri-tekniikkaa, jossa perusvärin päällä on toinen, läpikuultava värikerros. Tekniikka mahdollistaa Nokian mukaan uudenlaiset väriyhdistelmät. Puhelin tulee saataville limenvihreänä, oranssina, valkoisena, syaanina, magentana, keltaisena ja mustana. Uutuudessa on vaihdettavat värikuoret.

Nokia Lumia 620:n etupuolella loistaa 3,8 tuuman TFT-näyttö, joka tukee ClearBlack-tekniikkaa ja on tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä. Suorituskyvystä huolehtivat gigahertsin Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia. Tallennustilaa on kahdeksan gigatavua. Puhelin tukee microSD-muistikortteja aina 64 gigatavuun asti. Takaa löytyy viiden megapikselin kamera LED-salamalla ja edestä VGA-tason kamera.

Uutuuden muita ominaisuuksia ovat HSPA+, NFC, WiFi, Bluetooth 3.0, A-GPS, GLONASS ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Kokonaisuuteen kuuluvat myös Nokian omat ohjelmistot, kuten sijaintipohjaiset sovellukset eli kartat, navigointi ja julkisen liikenteen tiedot sekä lisätyn todellisuuden sovellukset, jotka helpottavat ympäristön hahmottamista.

Kooltaan Lumia 620 on 115,4 x 61,1 x 11,02 millimetriä ja se painaa 127 grammaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.