IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
5.2.2013
Tilastot
Käyntejä: 303
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
18,8 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 18,8 vuotta
Ylläpitäjä
dropdead

Jäsenet (2)

dropdeadmeeriiii

Kuvaus

Stadionluokkaan noussut Green Day nähdään tänä kesänä myös Tallinnan Laululavalla. Green Day tuo 99 Revolutions –kiertueensa Tallinnaan tiistaina 25. kesäkuuta. Kyseessä on Green Dayn ensimmäinen ja samalla kesän ainut konsertti Baltiassa. Konsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 11. helmikuuta.

Räväkällä punk popilla suuren kansan tietoisuuteen 1990-luvulla noussut Green Day on yksi tämän hetken suurimmista rock –yhtyeistä, ja bändi kiertää nykyään jättimäisen kiertuekoneiston ja tuotannon siivittämänä. Yhtye on kuitenkin pysynyt musiikillisesti juurilleen uskollisena, ja se panostaa edelleen tiukkaan livesoundiinsa, joka on hioutunut tuhansilla klubikeikoilla ja sittemmin suurilla konserttiareenoilla 2000-luvun puolella.

Kalifornian punk-skenestä 1987 ponnistaneen Green Dayn muodostavat Billy Joe Armstrong (laulu & kitara), Mike Dirnt (Basso & taustalaulu) sekä Tré Cool (Rummut). Yhtyeen kiertuekokoonpanoon kuuluu lisäksi kakkoskitaristi Jason White, joka on osallistunut myös Green Dayn uuden albumitrilogian Uno! Dos! Tre! nauhoituksiin. Green Dayn albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa kappaletta, ja bändin American Idiot -menestysalbumin pohjalta on tuotettu myös American Idiot -musikaali.


Liput alk. 46,50 € / FANZONE-liput alk. 61,50 €
Lipunmyynti alkaa maanantaina 11.2. klo 9.00

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.