IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
14.2.2013
Tilastot
Käyntejä: 291
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
19,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 19,0 vuotta

Jäsenet (2)

julyäPoutasenMara

Kuvaus



Florida Georgia Line on kantrihenkinen rockduo USA:sta, jonka jäsenet ovat Brian Kelley ja Tyler Hubbard. Kelley on kotoisin Floridasta ja Hubbard Georgiasta ja näin duon nimi on Florida Georgia Line. Kantrihenkisyys ei muuten ole negatiivinen asia USA:ssa ja kantrihenkisen rockduon yhteistyö raptähden kanssa on yhdistelmä, mitä ei juurikaan näe.

Duo teki levytyssopimuksen ison Republic Nashville Recordsin kanssa heinäkuussa 2012 ja ensimmäinen albumi "Here's To The Good Times" ilmestyi joulukuussa 2012. Se meni lupaavasti USA:n albumilistalla kymmenen kärkeen ja duo sai ACM palkinnon "Top New Vocal Duo". Albumin on tuottanut Joey Moi, joka tunnetaan parhaiten Nickelbackin tuottajana. Ensimmäinen single tuolta albumilta oli "Cruise" ja se oli hitti USA:ssa talvella 2012/2013. "Cruise" remix-versiona Nellyn kanssa, kuten myös toinen single, "Get Your Shine On" ovat hittejä jenkeissä keväällä 2013.

Ei näistä kukaan etukäteen tiedä, mikä menee läpi. Perustin mm. Facebookissa ensimmäisen Ke$ha yhteisön ja siellä oli parhaimmillaan yli 25 000 jäsentä. Tuo "Cruise" toimii kyllä hyvin ja en korkealta putoa, vaikka tässä ryhmässä ei koskaan olisi muita jäseniä kuin minä.

http://floridageorgialine.com/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.