IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
22.9.2013
Tilastot
Käyntejä: 853
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 1 (20 %)
Poikia: 4 (80 %)
Keski-ikä
32,8 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,2 vuotta

Jäsenet (5)

Snow_WhiteDjWerneXSarolaVolksu

Kuvaus

Seikkailua, selviytymistä, ystävyyttä ja hengissä säilymisen taistelua on luvassa Arman Alizadin uudessa ohjelmassa Arman ja viimeinen ristiretki.

Sarjassa Arman muuttaa yhteisöön, heimoon tai ympäristöön, jossa ihmiset elävät täysin länsimaisen kulttuurin ulkopuolella. Kohteisiin tutustutaan opettaja–oppipoika-asetelmassa, ja jokaisessa uudessa ympäristössä Armanin on lunastettava oma paikkansa ja luottamus paikallisten joukossa.

Erittäin koskettavaksi kokemukseksi Arman kuvaa vierailuaan Kambodzan slummeissa Phnom Penhin kaduilla. Kuinka näillä kaduilla voi selvitä? Kahden ja puolen miljoonan asukkaan kaupungissa on kymmeniä tuhansia katulapsia, jotka hankkivat elantonsa kerjäämällä, varastamalla tai tekemällä raskasta työtä ääriolosuhteissa. Tarvittava vesi ja ruoka on hankittava tavalla tai toisella. Arman ystävystyy katulasten kanssa ja elää heidän kanssaan arkea.

Norsunluurannikolla matka vie Beniniin, voodoon syntysijoille. Arman viettää kymmenen päivää pienessä voodoo-kylässä paikallisten voodoo-pappien ja -papitarten oppipoikana. Arman osallistuu suureen paikalliseen seremoniaan, jossa erilaisten rituaalien ja uhrimenojen avulla pyydetään yliluonnollisilta voimilta suojelusta.

Arman vie katsojan mukanaan myös muun muassa Filippiinien merijalkaväen erikoisyksikön vaativalle viidakkoleirille. Sen jälkeen on vuorossa matka Pohjois-Siperiaan paimentolaiskansa nenetsien luo, jossa Arman yrittää selviytyä jäisen ja karun tundran asettamista haasteista. Matkan määränpää ei ole aivan helpoimmasta päästä: matka nenetsien luo kestää neljä vuorokautta lentokoneella, junalla, autolla ja moottorikelkalla.

Luvassa on hengenvaarallisia seikkailuja ja selviytymistä, mutta sarjan pääpaino on ennen kaikkea ystävyydessä ja luottamuksessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.