IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Ilosaarirock 2018
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
22.6.2018
Tilastot
Käyntejä: 342
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Ylläpitäjä
Energique

Jäsenet (1)

Energique

Kuvaus

13.7.2018 19:00 - 16.7.2018 04:20
Epävirallinen tapahtumasivu

"Ilosaarirock on vuonna 1971 perustettu ikärajaton ulkoilmafestivaali, joka järjestetään Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), järven rannalla kaupungin keskustan tuntumassa.

Ilosaarirock on kolmepäiväinen festivaali, joka järjestetään 13. – 15.7.2018. Festivaalialueella on viisi esiintymislavaa ja paljon erilaista oheisohjelmaa. Festivaalin lippuja myyvät Lippu.fi, Tiketti ja Joensuussa Levy-Eskot.

Festarin suuret leirintäalueet ja parkkialueet asuntoautoalueineen sijaitsevat heti alueen vieressä, teltasta keikalle on matkaa muutama metri. Ilosaarirock panostaa ruokaan, juomaan ja rentoon nauttimiseen. Festivaalialueelta löytyy kaikki tarvittava elämiseen monipuolisesta ruuasta vessoihin, narikoihin ja vesipisteisiin. Festivaalialueella on huomioitu myös liikuntarajoitteiset.

Festarin tärkeimmät arvot ovat vapaaehtoistyö, ympäristönsuojelu ja rakkaus elävään musiikkiin. Osa tapahtuman tuotoista ohjataan paikallisten bändien tukemiseen.

Ilosaarirock on yksi Suomen suurimmista festivaaleista, tapahtumaan kerääntyy vuosittain yli 60 000 kävijää. Tapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.