IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
17.6.2022
Tilastot
Käyntejä: 43
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Ylläpitäjä
MarthaImelda

Jäsenet (1)

MarthaImelda

Kuvaus

Ola Partner on yksi Intian johtavista kyytipalveluista, joka on ollut kuuluisa loistavista palveluistaan ​​ja hyvistä toimintatavoistaan. Se on loistava valinta työmatkallesi edulliseen hintaan ja erinomaisella palvelulla asiakkaille, joilla ei ole henkilökohtaista kulkuneuvoa.

Jos olet työnhakija ja sinulla on henkilökohtainen ajoneuvo, Ola Partner Mod Apk avulla voit ansaita rahaa ajamalla ihmisiä ympäriinsä. Älä huoli, jos et asu Intiassa. Palvelu on laajentanut toimintaansa Isossa-Britanniassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Monissa kyytiin liittyvissä sovelluksissa rekisteröinti voi olla todella aikaa vievää ja monimutkaista. Vierailematta Olan pääkonttorissa, voit silti helposti ryhtyä kumppanikuljettajaksi heidän kanssaan.

Sovellus sisältää yksinkertaisen kirjautumisprosessin, jonka avulla voit rekisteröityä kumppaniksi hetkessä. Jos lataat Ola Partnerin palvelun käyttäjäksi, prosessi on paljon nopeampi ja yksinkertaisempi.

Ola tarjoaa asiakkaille tehokkaan 24/7 palvelutuen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on pääsy heidän kokopäiväiseen tukeen, ja sovellukseen on sisällytetty SOS-painike turvallisuutesi takaamiseksi. Ilmoitukset uusista käytännöistä ja tulevista ominaisuuksista lähetetään sovelluksen sisäisten Inbox- tai Push-ilmoitusten kautta.

Kuljettajat voivat tarkastella ajotuntiaan sovelluksessa ja saada ilmoituksia sopivista taukoajoista kestävyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. He voivat seurata suorituskykyä, kuten hyväksymisastetta ja matka-arvioita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.