IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 359 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
23,2 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,2 vuotta
Ylläpitäjä
jeph

Jäsenet (2)

PhelpsAddictCoward
« Uudemmat - Vanhemmat »

yawdregmoarLuonut: yawdregLauantai 15.01.2011 18:43yawdregDrarry + Placebo = ♥Luonut: yawdregLauantai 15.01.2011 18:14

Nuutti|# Omg i'm gonna...Luonut: Nuutti|Perjantai 07.01.2011 17:44

Apua, puolen vuoden odottelun jälkeen, viimeinkin sisällä FF100:ssa!
Whoa, mua rupee melkein pelottamaan. Fandom10 on kesken, samoin yhtyeen tuotanto. Tuhat tekstiä kesken ja miljoona niistä kuin likasankoja täynnä kakkaa.
Miks mä tungen itteni joka paikkaan?

yawdreg:: D Harryn ja Dracon lapsiLuonut: yawdregLauantai 20.11.2010 07:19


: D

ja Drarry :: D...okei vois ehk tosiaan harkita sitä nukkumaan menemistä...
Verhot on vedetty ikkunoiden eteen, joten olohuoneessa on pimeää. Työpäivä tulee ja menee sekunteina seinäkellossa. Kelaan videota taaksepäin ja odotan että sanoisit jotakin. Sinä kai säälit minua, kun kiedot kätesi ympärilleni ja yrität nousta ylös masennuksesi suosta. Minäkin vähän säälin itsenäni; tiedän mikä sinua vaivaa mutta annan asian vain olla. ”Me ei olla ihan unelmapari”, tokaiset ja minä hätkähdän hieman äänesi lopullisuutta. ”Mutta ollaan silti yhdessä, ainakin vielä vähän. Lupaatko sä pysyä täällä jos jotain tapahtuu?”
”Mikä kysymys tuo nyt on? Kai mä nyt täällä pysyn, tästä talosta on maksettu paljon. Katso, tuossa me ollaan pihalla. Ron, Hermione ja Blaise istuu puiston penkillä.” Miksen osaa sanoa sinulle mitään ymmärtäväistä ja ihanaa? Olet oikeassa, me emme ole unelmapari. Kaukana siitä on todellisuus, joka iskee vasten kasvojasi, vähän kai hipaisee minuakin. ”Hei Harry, kelaa siihen…”


”Kelaa siihen kohtaan missä ne hymyilee”, kuiskasin ja pieni ääneni tavoitti sinut videon sisällä, sillä sinä loistit ruudussa kuin elämä olisi ihanaa. Jätin television auki, panin äänet täysille ja lähdin töihin. Jätin oven auki siltä varalta että henkesi tulisi sisään ja vakuuttaisi hymyilevänsä juuri nyt.
« Uudemmat - Vanhemmat »