IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 3 242 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
289 jäsentä
Tyttöjä: 160 (56 %)
Poikia: 129 (44 %)
Keski-ikä
36,8 vuotta
Otos: 215 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,4 vuotta

Jäsenet (289)

STUPE_minnis^_honeybunny_Releasednikode|BaileysPiCiJokuVitunHippi^_tintta_^wen2heidih^^^^^^DarkRose^^angelite83MogwinHilleRjuksu__
« Uudemmat - Vanhemmat »
"Oletko aina halunnut tietää, mitä kumppanisi touhuaa, kun sinä et ole paikalla? Vielä parempi: näytä ystävillesi, missä heidän kumppaninsa ovat ja mitä he kyseisellä hetkellä tekevät. Kirjoita vain kännynumero, klikkaa “track“ ja saat tiedot puhelimesi näytölle. Tämä hauska mobiilisovellus tekee sinusta bileiden kuninkaan! Mitä enää odottelet?"

Kyllä, isoveli kunniaan! EHKÄPÄ JUST SUN KUMPPANIS NUSSII JOTAIN TOISTA? Ota selvää jo tänään! Kumppanin yksityisyys on toissijaista!

"Lataa Partner Tracker puhelimellesi! P.S. Sovellus ei tarvitse internetyhteyttä toimiakseen. Partner Tracker -sovellus on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin. Sen avulla ei voi paikantaa kavereita oikeasti mutta se on silti erittäin hauska viihdesovellus."

Aivan mahtavaa. Mitä tämä viihdesovellus sitten käytännössä tekee? Partner Tracker 3.0 - Kerrotaan vitusti mitä tehdään, sitten sanotaan, että ei tää nyt näin oo oikeasti, ja sitten jätetään loppu avoimeksi.

Mitä enää odotat?
« Uudemmat - Vanhemmat »