IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 854 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
57,5 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 57,5 vuotta

Jäsenet (2)

Tomppatemppajukkis67
« Uudemmat - Vanhemmat »

Giorgio_RossiKYSELY Vanhusten palvelutLuonut: Giorgio_RossiPerjantai 17.02.2012 00:23

Nyt kaikki vastaamaan lyhyeen kyselyyn

Vanhusten palvelut Survey

VohvelipannuKRIIIIIIIISILuonut: VohvelipannuTorstai 28.07.2011 04:19

1.
mä olen ihan vitun vanha. mul on alle 6 viikkoo synttäreihin, ja voin kertoo et sit käytän kaikki mun rahat alkoholiin ja tupakkaan (ok niin teen kyl nyttenki ::D) ja kaveritki soittelee enää ''HAEX RÖÖKII''
2.
mä haluan toffeenruskeet hiukset. haluun pitää tän mallin mikä mul nyt on ku tykkään tästä ihan hirmusti, mut sit haluisin 55cm pidennykset tähän viel. mut koska mulla on itellä tumman ruskeet hiukset luonnostaa ni joutusin väriään niitä tyylii viikon välein eikä mul oo varaa ostaa nii usein värei : D lisäks en tiiä kui hyvin mulle sopii vaaleet ku mul ei oo koskaan ollu suklaanruskeeta vaaleempia hiuksia. lisäks ku oon ruskettunu ny ni näyttäs viel tyhmemmält (tai siis et on ruskettunu iho ja sit vaaleet hiukset, hyi)
3.
mulla on perjantai aamuna kynsihuolto enkä todellakaan tiiä mitä tekisin näille hirvityksille.
1.muoto. haluisin toisaalta pitää nää tälläsina kulmikkaina, mut toisaalt haluisin sellaset vähä pyöreemmät kärjet koska ne ei näyttäs nii tönköiltä kun nää kulmikkaat. mut jos otan taas ranskiksen ni sit taas pyöree kärki näyttää tyhmält.
2. pituus. rakastan pitkii kynsii yli kaiken, mut nää alkaa oleen taas jo aika epäkätevän mittaset eli pitäs lyhentää. ne kuitenki kasvaa nopeesti takas taas ku tuskin ottasin enempää ku 1-2mm pois pituudesta, mut sit ne on taas oudon hassun lyhyet alkuun.
3.isoin ongelma, VÄRI. haluisin toisaalta taas turkoosia glitteriä mitä mulla näis nyttenkin on (ylläri), mut toisaalt haluisin vaaleenpunast glitterii, toisaalta haluisin vaa valkosen ranskiksen mihi tulis glitterii päälle. mut sitte taas vois ottaa sellasta isoo hopeeta glitterii tai sellasta tummanharmaata glitterii. toi hopee ja harmaa glitteri menis sillee kulmasta kulmaa jänskästi miten mulla on ennenki ollu. hm hm hm. toisaalta vois vaa sanoo jessicalle että YLLÄTÄ MUT ja se tekis jotkut hianot : D aaaaaaaaa
4.
KESÄLOMAA ON JÄLJELLÄ ALLE KAKS VIIKKOO

hanijuuKiitti joq vanha random <3Luonut: hanijuuTorstai 08.01.2009 22:32

Oijoi joku vanha mummeli oli palauttanu mun bussikortin asemalle uv:n jälkeen<3 raksutan hitucn sitä<3
« Uudemmat - Vanhemmat »