IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1 203 (1.7.2008 alkaen)
Koko
31 jäsentä
Tyttöjä: 6 (20 %)
Poikia: 25 (80 %)
Keski-ikä
25,8 vuotta
Otos: 26 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,3 vuotta

Jäsenet (31)

Petey_138Nussknacker^Sorakka^Ukko`schmelkkumirja-_eagle_-TimeRandisImogeneTonceFallDownIronhillbamssse-Ihminen-petevaanjuujep
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kiitos aivan mahtavista bailuista Tammiselle ja JV:lle !
Oli vidun hauskaa vaikka basisti tipahtikin jo 2mais : D


PS. Siel kryptas oli turvallista nukkua, erikoiskiitokset! : D
Kemiläinen rockyhtye Typical Error on pitkäaikaisen uransa jälkeen hajonnut.Asiasta raportoi bändin laulaja McFanny.
-"Tilanne lähti ihan harmittomasta,pienestä pilasta. Olimme v-vastaavan kanssa viettämässä iltaa hänen luonaan Windows Live Messengerin ääressä. Molemmat basistimme (toinen heistä on kitaristi-basisti!) olivat myös noihin samoihin aikoihin keskusteluyhteydessä kanssamme. Olimme aiemmin sopineet että pe-la välisenä yönä "luuhattaisiin". Päätimme sitten v-vastaavamme kanssa tehdä heille pienen harmittoman jekun, ja käskimme heidän lähteä kanssamme luuhaamaan jo tänä yönä. Juttu meni täysin läpi, joten emme voineet vastustaa kiusausta vaan jatkoimme kusetusta.
Jutun kohokohta oli, kun sanoimme että olemme jo Neste-huoltoaseman kohdalla pyöräilemässä. Basistit kysyivät, mistä me kirjoitamme. Sanoimme että kännykässäni on "mese" (niinkuin nuorisokielellä sanotaan). Tämä meni myöskin täysin läpi basisteille.
He siis olivat jo lähdössä pyöräilemään Syväkankaan kioskille, ja ajattelimme että nyt olisi aika lopettaa tämä. Kun soitimme heille anteeksipyydön aikeissa, alkoi varsinainen sanasota."
Basistien mitta oli nyt täyttynyt, koska tällaista bändin sisällä tapahtuvaa solvausta, nolaamista, ja luottamuspetosta oli tapahtunut jo aiemmin bändin historiassa. He sanoivat itsensä irti bändistä kaikkien oikeudenkäyntiuhkailujen ohella, ja myös rumpali ja kitaristi saivat tietää asiasta välittömästi. Asiaa tutkitaan Kemin käräjäoikeudessa, ja on myös oletettavaa että v-vastaava ja McFanny joutuvat maksamaan suuret korvaukset heidän basisteille tuottamastaan vaivasta ja häpeästä. Lisätietoja saamme viimeistään viikonvaihteessa.

Typical Errorin nettisivuilla myydään vanhoja bändikamoja, bändin harjoitustila yritetään saada tyhjäksi ja vuokralle mahdollisimman pian sen jälkeen kun bändin sopimus on virallisesti mitätöity!






JA TUO KOKO JUTTU OLI IHAN VITSILLÄ HEITETTY,SITÄ EI SAA KUKAAN OTTAA TOSISSAAN!SEN TARKOITUS EI OLE LOUKATA KETÄÄN!JA BÄNDIHÄN A. EI OLE HAJONNUT B. EI OLE MITENKÄÄN LEGENDAARINEN ;) C.BÄNDIN TOINEN BASISTI ON KITARISTI-BASISTI! ETTÄ SAA VALITTAA VAPAASTI JOS TUNTEE ITSENSÄ LOUKATUKSI!
« Uudemmat - Vanhemmat »