IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 616 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,9 vuotta

Jäsenet (3)

Hypo79_RagDollMr_Breeze
« Uudemmat - Vanhemmat »

BeeettaihQudaamegaloläkssdeeehhh!!Luonut: BeeettaMaanantai 05.04.2010 14:15

Olipa kerran tortstai, beetta heräsin tapansa mukaan myöhässä ja sai lievän paniikin, koska ei ollut edes hakenut laukkua helsingin matkaa varten. Haalittuaan laukun beettaalle iski perinteinen "missä mun kaikki"-fiilis, jonka seurauksesta beetta sulloi koko huoneenlattiallansa vallitsevan vaatekasan laukkuun. Kaikesta sullomisesta huolimatta beetta unohti noin sata juttua kotiin(=suorstusraudan).
Tämän kaiken jälkeen beettä suunnisti bussipysäkille. Ja suurta haastetta tuottivat painava laikku, liian isot kengät ja koiranpaska lätäköt. Reippaana tyttönä beetta oli varannut aivan liikaa aikaa busslle ehtimiseen ja sai angstia pysäkillä ainakin 20min. onnksi tosin emma liittyi seuraan. Bussissa beetta näki merin joka hänkin oli menossa kajaaniin, meri ei ollut onnistunut välttämään koiranpaskaa joten hän oli reippaasti juntannut kengänpohjaansa tarttuneen torttusen edessäolevan tuolin jalkatukeen. Perillä he suunnistivat kohti koulua, sillä heidän piti käydä laulelemassa kuorossa. Ja peetta meinasin unohtaa laukkunsa bussiin. Koululla beetta tuli iloiseksi kun kuuli että voisi vielä käydä safkaamassa, ja pikaisen kouluruoka tankin jälkeen beettan ja emman piti melkein juosta kuoroilemaan.
Kuoron jälkeen oli vielä paljo aikaa enne junalle menoa joten piti keksiä jotakin tekemistä. Emman kanssa beetta päätti mennä loriin ja he kutsuivat juhoskin ja osmonkin mukaansa.
Lorissa emma peetta ja juhoski menivät istumaan anskin ja jopen kanssa, mutta sitten peetta ja emma huomasivat kivan nurkkapöydän ja menivät sinne. Osmo liittyi seuraan vasta myöhemmin ja oli hiukan vit, koska oli joutunut tyhjentämään kaikki biisit ämpeekolmosestaan ihan turhaan. Sitten emma lähti pussiin mutta peetta jäi osmon kannsa vielä vähäksi aikaa loriin, sitten piti lähteä juailemaan. Matkalla juna-asemalle peetta meinasi kastella kenkänsä ainakin noin 9 ja puoli kertaa.
Junassa beettan vieress istui armeijajanmppeja ja ne oli aika leijoja mutta silti ihan kivejä koska he nostivat beettan laukun ylös. Sitten peetta nukahti. Kun beetta heräsi hän repesi, sillä toinen armejapoika oli nukahtanut tyhmästi ja kuorsasi ja toinen armejapoika otti kuveja siitä nukkuvasta. Sitten kuvaaja armeijapoika alkoi nukkua ja se toinen heräsi ja alkoi kuvaamaan sitä toista, ne oli hupsuja.
Perillä beettalle tuli erittäin poikamainen fiilis, koska oli ainut tyttö jolla oli housut (nyt ei siis lasketa 10denin "legginsejä")
Peetta suunnisti kotia kohti ja näki matkalla viis kerjääjää ja kolme metro pummia ja enemmän emoja kuin mitä pystyi laskemaan... (pissikset olivat kaikki kampissa, jonne beetta ei ehtinyt poikkeamaan.)

Normi torstai.

äs-ämJoomo.Luonut: äs-ämPerjantai 08.05.2009 01:04

öö tota joo.. taisin kirkasta tänää niin et koko porvoo kuuli <puna> ku se yks jalkanen lintu pelästytti mut, vaik alisa varotti, mut ääääöööörrrggh. :
D paheitteluni kaikille joitten korvat meni lukkoon.

tein just facebook testin; "kuinka pissis olet?" ja tuloksena tuli 70%, ETTÄ KIITOS VAAN IHAN HIRVEÄSTI FACEBOOK. ;< -,- :DDD

ainii, ja eliaksen pyynnöstä: ELIAS ON SUPERHYPERIHKU <1234567890
BassHunter // kelpaako ? ;DD
« Uudemmat - Vanhemmat »