IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 5 457 (1.7.2008 alkaen)
Koko
636 jäsentä
Tyttöjä: 325 (52 %)
Poikia: 311 (48 %)
Sijoitus koon mukaan: 972
Keski-ikä
36,5 vuotta
Otos: 420 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,3 vuotta
Alaikäraja
15 vuotta

Jäsenet (636)

Testarosa^|jippejMrX_acdouvmurkku84DrDisembowelTiuraZcorp_PapiChuloruddek0-MarilynnDespoottiH`nkkasambinomizz_hagert
« Uudemmat -
The_beautiful_Stockholm_img2.jpg
TUKHOLMA
Koopenhamina-1.jpg
KÖÖPENHAMINA
fe5df232cafa4c4e0f1a0294418e5660_1336583750.jpg
HAMBURG
Amsterdam_photo-city1.jpg
DAMI
Lontoo+003.jpg
LONTOO

StrychnineVastaisitko kiitosLuonut: StrychnineKeskiviikko 06.03.2013 19:26

Kenelläkään kokemusta seuraavista kaupungeista (must see/do, must avoid, hotelleja, hostelleja, ravintoloita, nähtävyyksiä, kaupunginosia, taksifirmoja, nudistirantoja, homobaareja, apteekkeja, poliklinikoita, matkamuistokauppoja, naapurin koiria, aurinkolaseja, seinäkirjoituksia, vapaita sohvia, reisimajoituksia, julkisia vessoja, tapahtumia, kirjastoja, nettikahviloita, nukuttavia puistoja, muita puistoja, ihan mitä vaan)

Stokis/Köpis (max tunti aikaa)
Lyon
Marseille
Ventimiglia
Rooma
Firenze
Trieste
Ljubljana
Wien
Bydgoscz
Warsowa
Bialystok
Riika
Pärnu
Tallinna

Suunnitelmissa olla kuukausi täysin pellossa, liikkua raiteilla, tapella, ryypätä, liikkua epäilyttävässä seurassa, itsensäpaljastella etc.

p4nnusIRLuonut: p4nnusKeskiviikko 01.06.2011 02:01

Nonii eli huomenna klo 5 herätys ja kipinkapin toijalan kautta turkuseen josta laivaan. huomenna siis on reilireissun ensimmäinen päivä. Kuukauden oon eurooppaa kiertelemäs siskon ja Markun (siskon poikaystävä) kanssa. :)

En jaksa tai kerkee pitää mitää blogia mutta saatan välillä huudella tänne ja Facebookkii että missäpäin meen ja mitä kuuluu. 'Nuf said.
Kattellaa heinäkuussa.

GHIHOHOOLuonut: GHISunnuntai 13.06.2010 03:56

MÄ LÄHDEN REILAAMAAN ILMAN HOUSUJA

JA TÄÄ EI OLLUT LÄPPÄ

ronjäapoisLuonut: ronjäaLauantai 23.01.2010 21:04



Ennen aamunlehteä olen tänään hereillä
Auringossa huone väreilee
Laukku on jo valmiina, pakkasin sen illalla
Enkä kerro kellekään et meen

Ne ei ehkä tajuiskaan
Sanois: Tuskin kannattaa

Päivä on maailman ihanin
Meri auki ja taivas sinisin
Sinisempi kuin ollut aikoihin
Ei muuta tarvita

Kuinka monta kertaa mä oon jo ollut lähdössä
Etsinyt ne paikat, joihin vois
Mutta karttapallosta ei vain löydy kaikkea
Enkä kerro miksi tahdon pois

Tai mä ehkä kuiskaan sen
Koloon puun ja pakenen

Mä veden pohjaan asti nään ja menen maihin vieraisiin
En ole paljon kellekään
Haluan juosta eksyksiin
Nimeni annan unohtaa
Ei kukaan oota palaamaan
En ole muiden ollutkaan
En ole muiden ollutkaan
Jos onnistuu, niin meen kesällä 2010 reilaamaan. Yay. Eurooppa, täältä tullaan! Ai niin, oon jo Euroopassa.
jeii. on se kiva ku on hotellin lahella 24/7 auki oleva nettikahvila, ni taakii onnistuu vahan useemmin. En sit tiia tasta eteenpain, ku matkataan tanaa yojunalla thessalonikiin (kuuluu viela kreikkaan) ja siita sitten Belgradiin Serbiaan.

Ateena on ihan outo. Todella sekava aina valilla - etenkii edelleen ne kirotut foneettisten ja kyrillisten aakkosten sekoitukset - ja KAIKKI tykkaa meista ihan liikaa. ollaan jouduttu joittenkii ranskalaisten laivastomiehien (in the navy) lomakuviin, meille on lahjoiteltu kukkia ja jopa koiratkii on tullu nukkumaan meijan kanssa ku makoiltiin ateenan kansallispuistossa.

mut ateena on kuitekii ihan kiva. paitsi taal on joku moottoripyorakulttuuri, yhessa kaupunginosassa joka toinen kauppa oli joko varaosa-, korjaus- tai myyntiliike.

Puisto! puisto oli ihana, siella oli pupuja ja aaseja ja pupuja ja ankkoja ja pupuja ja kasveja ja pupuja, ja ruusulantti minka sanna ois halunnu nahda mut ei myo sita koskaan loydetty.

kaytiin myos moikkaamassa jumalia akropoliskukkulalla ja kateltiin erektiotemppelia.

nyt siis matka jatkuu yolla serbiaa kohti :)

ps. italiassa kaytiin paavin kotona, mut ei se pentele tullu tapaamiseen ;x
jee ateena !
tanne kuumuuteen kuolee, ja palellun sit suomessa.

oon palanu, tuun nayttaa johanna tukiaiselta ku oon tullu takasi ;F

ainii ja italiaiset ei kayttany niitten vessoissa sita vessanpytyn rengasta, saan jonkun sikainfluenssan ku kaikki miehet ja pojat pissii reunoille. ja kylla, oli sekavessat siella.
suomalaisten aakkosten viimeisia kirjaimia ei tietenkaan ole, lukekaa niin etta ymmarratte.

KUUMA !

ensimmaiset pari paivaa vietimme Roomassa. Matkalla lentokentalta rautatieasemalle paatin kokea italialaisen autokulttuurin, ja hyppasin taksin kyytiin. Sataakahdeksaakymppia kahdenksankympin alueellla, (vain) kerran punaisia pain, valaytteli pitkia valoja miulle autoilijoille etta kyseista taksia vaistettaisiin, seka taksiseta kaytti vain kerran vilkkua koko matkalla - matkaa oli kuitenkin 29 kilometria. Onnistuin saamaan hyvin taksin :)
oltiin oikeesti aika turisteja, oon nyt kaikki pantheonin temppelit, colosseumin, forum romanovin, riemukaaret yms.
Kiitan ja ylistan antiikin roomalaisia vesijohtoputkijarjestelman keksimisesta, Italian kaduilla oli vesipisteita, joista sai erittain kylmaa ja ilmaista vetta. Ah !

Totesimme eilen varjossa olleen 33 astetta, auringossa on siis varmaan joku 45 astetta :x vahan liian kuuma, jos on hiesta marka kun on ollut 7 minuuttia pihalla, oon hikoillu varmaa yhteensa 157 litraa hikea. eli sannan kaa yhteensa yhteensa 314 litraa hihi.

roomasta lahdettiin yojunalla Bariin - oltiin samassa hytissa neljan hikisen miehen kaa, nam - tarkoituksena jatkaa matkaa illalla lautalla Ateenaan. Mutta oli paskapaiva eli sunnuntai - mikaan ei ollut muutenkaan auki eika missaan nakynyt ketaan - ja lautta paatti lahtea jo keskipaivalla eika siksi paasty siihen. taytyi siis varata sikakallis hotelli yoksi ja yrittaa seuraavana paivana uudestaan - onnistui !

Eilen oltiin lautalla 'kiertolaisina', kuten interreilaajia siella kutsutaan. Syy on se ettei reilaaja yleensa maksa muutakuin bensa- ja satamamaksun, eika siis hanki itselleen istuma- tai hyttipaikkaa. Eli kaikki nukkuu mihin paasee, naurettiin kun risteilyaluksen aula naytti ihan pakolaiskeskukselta, "ruumiita" ympari lattioita ;F mutta itse siis nukuimme myos lattialla, oli ihan kiva kokemus.
Herattiin kuuden aikoihin kuulutukseen, jonka myota hyppasimme pois laivalta Igumenitsa-kaupunkiin koska meidan piti vaihtaa lauttaa etta paasisimme Patrakseen. No, ei pitanytkaan, laivasta lahtivat pois vain ihmiset, jotka halusivat jaada Igumenitsaan. Ja niin, tietenkin me unensekaisen virheen takia.
Ei siina mitaan, talla hetkella ollaan Kalambakassa - ei ikina muisteta tan nimea - oottamassa junaa, joka vie meidat Ateenaan. Bussi toi meidat Igumenitsasta Kalambakaa, ajeltiin bussilla jotain vuoristomoottoritieta pitkin, 180 asteen kulmia tehden ja vastaantulevia rekkoja vaistellen. Oli tosi lohduttavan kuulosta ku kuunteli bussissa ihmisten laittavan turvavoita kiinni ku aloitettiin vuorelta alaspaintuleminen :E

kaikki on kysyny meilta mista myo ollaan kotoisin, jokaikinen. Ja huonoin iskurepliikki on tahan mennessa: 'nice hair, just like my mom's'. Ei tiieta kummalle se oli osoitettu.

ja kreikka on perseesta, taal ei ymmarra yhtaan mitaan mistaan ! italiassa pysty sentaan sita kielta ja sanoja arvailemaan, taal ei ees sita ku kirjaimet on jotai kyrillisten ja foneettisten aakkosten sekotusta, mur.

{linaon the railsLuonut: {linaKeskiviikko 27.05.2009 20:57

viimeinen pysähdys wienissä, upeassa kaupungissa
düsseldorfin ja helsingin kautta päädyttiin takaisin tänne lattanaan ja järveisään maahan
sää on sanoisinko että kylymä
mutta good to see ya

reissu oli ihan mieletön,
elämäni parasta aikaa ehkä

rakastuin tulisesti jokaiseen paikkaan jonne menimme
ja ihastuin jokaiseen tapaamaamme persoonaan
ja ymmärsin että maailma on äärettömän pieni paikka jossain määrin,
mutta suurempi kuin voimme kokemuksiemme perusteella ensinäkemältä sanoa
the world is waiting for me, and i'm coming!
« Uudemmat -