IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 375 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
24,8 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 24,8 vuotta

Jäsenet (1)

jadelles
« Uudemmat - Vanhemmat »

jadellesNeuvola 11.12.08Luonut: jadellesPerjantai 12.12.2008 15:35

Alex:
Ikä 2kk 11 pvää
Paino 6160 g
Pituus 60,5 cm
Päänympärys 40,5 cm

On nyt parina iltana saanu velliä ja päivisin muutaman ruokalusikallisen pilttiä, kun tissimaito ei enää riitä pitämään poikaa kylläisenä. Kaikista kauheinta on vellipulautukset, ne haisee, on tahmeita, paksuja ja vaikee "siivota" pois....Ja kakkakin on tietty muuttunu...niinku, no kakaksi :D

_______________________________________________________________________________


Puhelinta ei oo löytynyt joten hain uuden simkortin..kai se sit joskus muutossa löytyy..

_______________________________________________________________________________


Tilasin suutarilta Tytsylle kilven, se on yksinkertainen ja siinä lukee pelkästään Tytsy 26.11.2008.
Tarttee mennä ruuvaamaan se paikoilleen viikonlopun aikana.
On muuten edelleen aika kova ikävä...Öisin tulee monesti mietittyä Tytsyä kun ei saa unta ja samalla tietty tulee itku. Kai tää ajan myötä....Tytsy oli mulla vaan pisimpään kuin ykskään kissa ni siks kai ehdin kiintyä siihen näin paljon <3

jadellesVastausLuonut: jadellesKeskiviikko 26.11.2008 18:02

Soitin eilen illalla sit eläinlääkärille ja kysyin mitä teen kissan kanssa. Vastaus oli: Pakko syötä sitä! No niin mä tein. Ja jos kuulemma kissa ei ala syömään keskiviikko iltaan mennessä, tarttee soittaa uudestaan. Kissa ei kuulemma missään nimessä saa paastota. Ja kaikenlisäks kissa on oksentanut 2 kertaa, mikä johtuu kuulemma kipulääkkeestä, mikä on kyllä jo lopetettu.

jadelles:OLuonut: jadellesMaanantai 24.11.2008 17:57

Mä aina oon sanonu et kissalle on vaikee antaa lääke pillereinä, et mixtuura menee paremmin. Mut Tytsy on urhee pimu ja ottaa nätisti lääkkeensä :) Jes! Ei tartte sen asian kans ainakaan tapella :)

jadellesTytsyLuonut: jadellesMaanantai 24.11.2008 13:09

Päästin Tytsyn sitte ulos eilen ekaa kertaa keskiviikko yön jälkeen. Oli se kolme 20 minuutin jaksoa ulkona. Ei tainnu viihtyä, enkä ihmettele miks. Onhan siel aika lumi. Tänään halus taas ulos, viihtyi röökin ajan. Kehrää ihan hulluna ja tulee sänkyyn! Mikä on outoa ja ei oo harrastanut sitä pahemmin ku just talvisin, jos silloinkaan. Näyttää toipumaan päin. Saa nähdä miten illalla kun kipulääkkeen vaikutus loppuu ja lisää ei saa enää antaa.

jadellesNäin meilläLuonut: jadellesPerjantai 21.11.2008 20:32

Vauva


Ikä sunnuntaina 7 vkoa.
Paino 5830 g
Pituus 57,5 cm
Pään ympärys 39,5 cm
Pieni napatyrä.
Nuha edelleen, yskä hellittänyt.
Aivastelee paljon.


_______________________________________________________________________________


Kissa


Eilinen eläinlääkäri reissu sai paremman mielen.
Kissan punasolu arvo ei sais laskea alle 26. Silloin on anemia. 15 on jo hengenvaarallinen.
Tytsyllä oli ollut silloin keskiviikko yönä se arvo 27 ja eilen illalla 28 joka tarkoittaa sitä että
keuhkoissa oleva reikä ei enää vuoda. Tulehdusarvo laskenut. Röntgenkuvissa ei muutosta. Kissa sai ties kuinka monta eri piikkiä antibioottia ja kipulääkettä sekä vesipatti laitettiin niskaan nesteytyksen takia. Kissa koitti purra hoitajaa sekä lääkäriä :D Ärhäkkä pimu. Kotona pitää vielä antaa kaks pistosta antibioottia, suun kautta antibiootti tabletteja 10 vrk ja kipulääkettä. Kissa on syönyt ja kehrää, kävelee ja kävi hiekkalaatikolla. Maukui jopa ulos! Hyviä merkkejä siis. Kyllä kait tää tästä, pakko olla optimistinen.

jadellesTytsyLuonut: jadellesTorstai 20.11.2008 16:47

Noniin mistä mä alkaisin. Eli kissa oli eilen kadoksissa 18 tuntia, ulkona siis. No loppujen lopuks se tuli puolenyön aikaan kotiin vähä noudon oloisena. En sit kiinnittänyt siihen sen kummemmin huomiota kun mulla oli tukkaväri päässä ja kaveri kylässä. No sain tukan huuhdeltua ja mentiin Petrin kans röökille niin Petri sano ettei se Tytsy sitten taida tulla kotiin ollenkaan. Sitte tajusin vasta et hei siellähän se on sisällä, mennyt suoraan pikkumakkariin nukkumaan patjalle. Petri meni sitten heti sisälle tullessa rapsuttamaan kissaa ja katoin et onpas lötkön oloinen ja ei kehrää. Otin kissan syliin katoin sen naamaa ja nenässä oli verta. Eka ajatus oli että se on syöny taas jonku peltohiiren ja sen veret naamalla. Mutta sitten kurkistin suuhun ja järkytys iski! Käskin Petriä hakemaan taskulampun ja katottiin uudestaan, oli se totta: Tytsyllä oli alaleuan kulmahampaiden välistä revennyt koko alahuuli/ien. Kivaa! Heti soitin eläinlääkäriin ja meni 20 min kun oli saanu kissan pakattua,vaatteet päälle ja olin jo eläinlääkärissä. Eläinlääkäri totes että tikata pitää ja röntgenkuvat ottaa ettei oo mitään muuta koska kissa on todennäköisesti tippunut aika korkealta suoraan naamalleen. Toinen alaleuan kulmahammaskin oli poikki. Sai heti pistoksena kipulääkettä ja antibioottia. Kissa nukutettiin, tikkas suun ja kun ei ole kuin luuta oikeestaan siinä niin laittoi vielä liimaa että pysyi paremmin. Kissa alkoi maukumaan ihan hulluna ja istuin odotushuoneessa sen tikkauksen ajan ja sitte menin kysymään et onko kissalla kaikki hyvin kun se niin kovin siellä maukuu. Niin hoitaja sano sitten että kissa heräs nukutuksesta jo että tuutko pitämään kiinni että saadaan röntgenkuvia vielä. Kuvat saatiin ja kissalle oli laitettu etutassuun kanyyli tiputusta varten.
Sitten lääkäri koitti saada sen kanyylin kautta verikoetta mutta ei onnistunut ja joutui ajamaan myös karvat takatassusta että sai verikokeen sieltä sitten. Sitten vaan odoteltiin ja kissan piti olla tiputuksessa että sai nesteytystä. Nooh tuomio oli seuraava: Röntgen: Keuhkoissa reikä joka vuotaa ja keuhkopussi täynnä verta. Ei leikattavissa! Verikoe: Kissan tulehdusarvon yläraja on 15 ja Tytsyn tulos oli 15.8. Eli kuolettavan korkea jo. Eläinlääkäri totesi että ei ole takuita että Tytsy selviää, aika näyttää. Ehdotti sellaista et meen kissan kans kotiin, seuraan tilannetta torstai iltaan ja meen uudestaan torstai illalla sinne kissan kanssa, hän ottaa kanyylin pois, antaa antibioottia, kirjoittaa reseptit ja tarkistaa kissan kunnon muutenkin. Ja jos näyttää et on mennyt huonommaksi niin lopetetaan kissa. Noh päästiin puol viiden aikaan lähtemään kotiin. Lunta oli tullut kuin esterin perseestä ja kesärenkaat alla! Nice one! Oli kyllä sellanen kotimatka että huh huh. Melkein kuset housussa ajoin himaan. No kotimäki tuotti täysin slickseillä kesärenkailla ihan vähän paljon ongelmia. Jouduin pyytämään Petriä ajamaan auton mäkeä ylös. Se ei ollu mikään helppo tehtävä. Monta kertaa joutui Petrikin yrittämään ja hain kolan ja revin kuusen oksia eturenkaiden alle ja kyllä se siitä sitten nousi. Kotiin päästyä vauva huusi täyttä kurkkua ja piti heti mennä imettämään, tissitkin oli ihan hiukan tiukkana. Petrikään ei ollu saanu nukuttua kun joutui antamaan vauvalle korviketta ja se väänti vatsaa niin kotona oli ollut huuto rumba koko sen ajan kun olin poissa. Lopulta vauva nukkuin, Petri nukkui ja annoin Tytsylle ruokaa se sitten söi kun otin kaulurin pois. Sellanen yö mulla!

P.S Eka lääkäri käynti maksoi 220 euroa ja tänään illalla oleva n. 60 euroa. Laskeppa siitä miten halpaa on omistaa kissa.
« Uudemmat - Vanhemmat »