IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1 091 (1.7.2008 alkaen)
Koko
21 jäsentä
Tyttöjä: 10 (48 %)
Poikia: 11 (52 %)
Keski-ikä
34,3 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,9 vuotta

Jäsenet (21)

OdetSuTim1RänimsihJanuliaMagriGlazu^Henni^johnhouldingPyrypääEnkeliMeukkiz_Tonza_85mana82mLihanorttieppz^^Töppö-Järkevä
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vesimies 21.1-19.2


Hallitseva planeetta: Uranus
Hallitseva elementti: ilma
Hallitseva laatu: vakaa-kiinteä-aktiivinen
Onnenkivi: safiiri
Metalli: alumiini, uraani
Onnennumero: neljä
Onnenpäivä: lauantai
Värit: sininen ja violetti



Vesimies on energinen, uudistushaluinen ja älyllisesti aktiivinen. Hän ei anna ennakkoasenteiden vaikuttaa mielipiteisiinsä, sillä hän luottaa mieluummin järkeensä kuin vaistoihinsa. Ainoastaan se, mitä huominen tuo tullessaan, on tärkeää.

Vesimies arvostaa ystävyyttä ja hyviä ihmissuhteita. Hänellä on ylevät ihanteet eikä hän valitse ystäviään näiden aseman tai varallisuuden perusteella, vaan hänen ystäväpiiriinsä kuuluu kirjavaa väkeä. Vesimies on ystävällinen ja puolueeton. Kapinallisen vesimiehen mielestä säännöt on tehty rikottaviksi ja vanhat tavat uudistettaviksi.


Vesimies-nainen ei jätä ketään kylmäksi. Hän on yllättävä ja ristiriitainen; välillä hillityn eteerinen ja kuninkaallisen välinpitämätön, toisinaan taas hurmaavan huumorintajuinen. Vaikka häntä syytetään salaperäisyydestä ja jopa umpimielisyydestä, hän saattaa yllättää kuulijansa puhkeamalla kertomaan avomielisesti henkilökohtaisista elämää koskevista visioistaan. Vaikka vesimies-tytön ulkomuoto olisi ikävän vakavamielinen, hänen kaksoiselämänsä on taatusti tutustumisen arvoinen.

Raha ei kiinnosta Uranuksen hallitsemaa naista, eikä hänen sydäntään osteta setelipinkalla. Mies, joka lopulta saa hänet omakseen, on taatusti älykäs, itsenäinen ja arvaamaton. Hänellä on varmasti myös jokin vesimies-naisen huumorintajuun vetoava omituinen harrastus.


Vesimies etsii kumppania, josta hän saisi sekä ystävän, että rakastajan. Nimenomaan tässä järjestyksessä. Vesimies ihailee vahvoja, itsenäisiä ihmisiä, jotka eivät alistu kenenkään komenneltaviksi. Tässä mielessä oinaan, jousimiehen ja leijonan kaltaiset järeät merkit saattaisivat täyttää odotukset. Toisaalta taas itsekin jatkuvassa muutostilassa elävät kaksonen ja vaaka pystyvät sujuvasti sopeutumaan vesimiehen vaihtelevaan elämäntapaan.

Erityisen kiihkeänä rakastajana vesimiestä tuskin voidaan pitää, mutta kokeilunhalua löytyy sitten sitäkin enemmän. Toden totta, vesimies ei kieltäydy hulluiltakaan tuntuvista ideoista, mikäli ne eivät ole vaaraksi henkiselle tai ruumiilliselle hyvinvoinnille. Vesimiehen omat toiveet saattavat olla hyvinkin omalaatuisia, sille hänen ideointiaan ei sido maanpäälliset lait ja tekniikan rajoittuneisuus

razor`[Ei aihetta]Luonut: razor`Sunnuntai 16.11.2008 14:36

Vesimies:

Suuri osa rituaalimurhaajista ja *******n palvojista on vesimiehiä.
Kulkee aina mustissa ja naama on kuin Rapalan mainos! Lävistyksiä
täynnä ja vartalossa typeriä tatuointeja. Tyypillinen ihmisten
pilkkoja. Pelkuri… joka ei uskalla olla oma itsensä!
Onnenkalu: Huulirasvapuikko
« Uudemmat - Vanhemmat »