IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 10 015 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 4
Koko
1020 jäsentä
Tyttöjä: 466 (46 %)
Poikia: 554 (54 %)
Sijoitus koon mukaan: 507
Keski-ikä
36,7 vuotta
Otos: 687 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,7 vuotta
Valvojat
toivo, Armoton, deisto

Jäsenet (1020)

JUSSTIINAPikkuHukka79^^miltsy^^BurnsideLizabeth_FryGuyi4nttuiIceBlastHeartlanderFreeJiiNeutralFanttaseaIsoscelesB-RotherMrMeleyeconic

TUNTURI_SOPULIoms :PLuonut: TUNTURI_SOPULILauantai 11.08.2012 19:02

nyt ois snake bites hommattu helsingin kampisn Flame tattoo & piercingist (hyvä paikka). vois loppu päivän pelailla simssii ku ostin uuden lisäosanki siihe ja kattoo uutta leffaa minkä ostin, Michael Douglas pääosas leffa Älä sano sanakaa illal :P
Nettipiratismista. Siis kun ihmiset levittää netissä elokuvia, musiikkia, sarjiksia ym. Sounds like kirjasto? Maybe.

Mitä piratismia vastustavat yhtiöt sanoo ja miten siitä tuomitaan? Piratismi nähdään tulon menetyksenä ja lukuja laskiessa katsotaan yksinkertaisesti paljonto tuotetta on ladattu ja levitetty. Montako kappaletta. Ja niin monesta kappaleesta on aiheutunut tulon menetys tekijöille. Toimivaa? Jos nuoret ja ihmiset latailevat tavaraa satojen miljoonien tai miljardien edestä, niin olisivatko he ehkä ostaneet saman verran tuotetta, jos eivät olisi saaneet ilmaiseksi? Olisiko nuorilla (ihmisillä) edes oikeasti niin paljon liikkuvaa rahaa käytössään?

Toinen näkökulma minkä yhtiöille ja tekijöille voisi kertoa on, että netti levikki lisää tuotteen näkyvyyttä niin paljon, että todellisuudessa tämän näkyvyyden kautta useammat ihmiset ostavat tuotteen. Mitenkä lie. Tarkkoja lukuja on vaikea saada, mutta näkyvyys on hyväksi ja teoria on mahdollinen.

Kuluttajalle kuitenkin nettipiratismi on tuonut valtavat määrät mahdollisuuksia ja tuotteita helposti saavutettavaksi silloinkin, kun niitä muulloin olisi vaikeaa tai mahdotonta löytää. Paljolti niinkuin kirjasto. Paitsi etteivät tavarat kulu ja materiaa ei tarvita.

Kuitenkin kysymys jää menettävätkö tekijät jotain piratismin seurauksena. Vai johtuuko myynnin heikkeneminen jostain muusta, kuten älyttömän korkeista hinnoista ja ostovoiman hiipumisesta. Kirjasto on ratkaissut asian maksamalla lainattavista tavaroista tekijöille. Ehkä tämän älyttömän riidan ratkaisemiseksi tarvittaisiin jonkinlainen vastaava laajakaista vero tjs. Piratismi on jokatapauksessa tullut jäädäkseen.

http://yle.fi/uutiset/nettipiratismi_aiheuttaa_suomessa_jattitappiot/1708634

FryGuyDreamy (Uni)Luonut: FryGuySunnuntai 20.05.2012 04:50



Nostalgia kategoriaan toiseksi viimeisenä putoava OUR Productionin elokuva, joka ei suurta mainetta niittänyt. Tämä on kuitenkin alkuperäisen "Uni"-elokuvan ns. remake ja tarkoittaa tässä tapauksessa vain täydellistä uudelleenleikkausta.

Käsikirjoitus kertoi alunperin kirjaston siivoojasta, joka synkissä unissaan haaveili olevansa työhönsä vannoutunut palkkatappaja. Tämän lyhyen teoksen oli tarkoitus antaa katsojalle mielikuva miehestä, joka oikeasti olisi palkkatappaja ja matkalla kohteeseensa, mutta viimeisillä metreillä joutuisi palaamaan todellisuuteen ja ottamaan harjan käteen. Tämä opiskeluajan teos kuitenkin kaatui kuvauspäivien puutteeseen ja aikataulujen hankaluuteen, mutta... kuvatusta materiaalista syntyi jotain aivan muuta. Mahdottomalta tuntuvasta materiaalista saatiin kasaan "Dreamy", joka sai nimensä Nokian saman nimisestä soittoäänestä. Elokuva kertoo puhtaasti unesta.
(kommaa yksityisellä) ps. sori veli hopea ku matkin sua :D ite vaan hoksasin et olipa tuttu naama, niin aattelin tehä arvotuksen et tuleeko muillekki sama oivallus:)
article-2120018-12518CD7000005DC-786_634x508.jpg
Löysin heti kolme Nicolas Cagen elokuvaa ja toki ostin ne pois.:)
Nyt löytyivät The Rock, National Treasure 1 sekä Puhallettu 60 sekunnissa.:)
Toki vielä hulppean paljon keräiltävää riittää noissa Nicin elokuvissa, mutta tämä oli jo hyvä alku.:)

Firestarter13Nicolas CageLuonut: Firestarter13Lauantai 03.03.2012 20:10

Päätettiin mussukan kanssa alkaa keräileen Nicolas Cagen elokuvia.:)
Mieshän on maailman lahjakkaimpia näyttelijöitä ja tykätään kummatkin sen elokuvista paljon. Nicolas Cagen hieno ura sisältää paljon mahtavia leffoja mm. The Rock, Kapteeni Corellin mandoliini, National treasure 1 ja 2, Con Air, Snake Yes, Koston suudelma, Trespass, Musta noita, Noidan oppipoika, Face Off, Leaving Las Vegas, Puhallettu 60 sekunnissa, Ghost Rider, Enkelten kaupunki, Drive Angry, Kuuhullut, Villi sydän etc.
Ensin katseltiin mussun kanssa aivan uber loistava leffa Arena ja sen jälkeen vielä kurvattiin salille treenaan. Itse treenasin ojentajat ja olkapäät sekä alaselkää tein vielä muutaman sarjan.
Kohta syömään ihanaa oman kullan tekemään napolitanpataa, nami nami.:)

Firestarter13Mahtava elokuva.:)Luonut: Firestarter13Maanantai 27.02.2012 21:21

Tuli juuri katseltua aivan uber loistava leffa jossa maailman parhaat ja realistisimmat taistelukohtaukset: Teräskehä 2.:)