IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
24.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 2854 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 4
Koko
147 jäsentä
Tyttöjä: 38 (26 %)
Poikia: 109 (74 %)
Keski-ikä
34,5 vuotta
Otos: 91 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta
Ylläpitäjä
Brocker

Jäsenet (147)

PentalaimonMuusa80iiiin-a]V[arikaMIELOINsakke_-RakettipoikaIsoteemukamistar_Skebastelluskajanne-75_Tero_Bedullah|HeqqJaromeAngelinus
« Uudemmat -

KatyaUUTTA JULKASUA <3 OVER AND OUT!Luonut: KatyaSunnuntai 10.01.2016 17:40

KatyaNEW SONG!!! KATYA - GOODBYE :)Luonut: KatyaMaanantai 12.01.2015 19:33

MekanismHaetaan laulajaa!!Luonut: MekanismTiistai 15.07.2014 18:45-Milli
Nettipiratismista. Siis kun ihmiset levittää netissä elokuvia, musiikkia, sarjiksia ym. Sounds like kirjasto? Maybe.

Mitä piratismia vastustavat yhtiöt sanoo ja miten siitä tuomitaan? Piratismi nähdään tulon menetyksenä ja lukuja laskiessa katsotaan yksinkertaisesti paljonto tuotetta on ladattu ja levitetty. Montako kappaletta. Ja niin monesta kappaleesta on aiheutunut tulon menetys tekijöille. Toimivaa? Jos nuoret ja ihmiset latailevat tavaraa satojen miljoonien tai miljardien edestä, niin olisivatko he ehkä ostaneet saman verran tuotetta, jos eivät olisi saaneet ilmaiseksi? Olisiko nuorilla (ihmisillä) edes oikeasti niin paljon liikkuvaa rahaa käytössään?

Toinen näkökulma minkä yhtiöille ja tekijöille voisi kertoa on, että netti levikki lisää tuotteen näkyvyyttä niin paljon, että todellisuudessa tämän näkyvyyden kautta useammat ihmiset ostavat tuotteen. Mitenkä lie. Tarkkoja lukuja on vaikea saada, mutta näkyvyys on hyväksi ja teoria on mahdollinen.

Kuluttajalle kuitenkin nettipiratismi on tuonut valtavat määrät mahdollisuuksia ja tuotteita helposti saavutettavaksi silloinkin, kun niitä muulloin olisi vaikeaa tai mahdotonta löytää. Paljolti niinkuin kirjasto. Paitsi etteivät tavarat kulu ja materiaa ei tarvita.

Kuitenkin kysymys jää menettävätkö tekijät jotain piratismin seurauksena. Vai johtuuko myynnin heikkeneminen jostain muusta, kuten älyttömän korkeista hinnoista ja ostovoiman hiipumisesta. Kirjasto on ratkaissut asian maksamalla lainattavista tavaroista tekijöille. Ehkä tämän älyttömän riidan ratkaisemiseksi tarvittaisiin jonkinlainen vastaava laajakaista vero tjs. Piratismi on jokatapauksessa tullut jäädäkseen.

http://yle.fi/uutiset/nettipiratismi_aiheuttaa_suomessa_jattitappiot/1708634
Elikkäs, rumpujuttuja myynnissä:

1.

Hei!Tästä raskaampaan musaan täydellinen ride, äänekäs, pingiä löytyy, painaa ku synti ja erottuu minkä tahansa melun keskeltä takuuvarmasti.
Ehdottomasti ykkös ride rokkimusaan, jossa rideä käytetään ainoastaan ridenä, ei crashinä, sillä tämä pelti ei crashaa vaikka lekalla löisit.

Yhden pienen naarmun lisäksi vain pelkkiä kapulan jälkiä. Keyholea ei ole, eikä varmaan saa yrittämälläkään. Halkeamia ei ole, sillä tämä kestäisi vaikka junan yliajon.

En suosittele jazz-ihmisille tai kellekkään joka soittaa hiljaista musaa, sillä tämä pelti EI ole hiljainen.

Pyydän tästä ratsusta 160€
Tarjouksia otetaan vastaan!

Myyty!

2.

Hei!Tässä on myynnissä järkkymätön, hajoamaton sonorin haikkaständi. Tämä on viimisen päälle varma peli, ei heilu vaikka ratakiskon löisit päälle eikä hajoa keikalle mennessä vaikka roudarina olisi norsu. Kannattee harkita vaikka olisikin jo valmiiksi ständi hi-hateillesi, sillä tämän jouset EI löysty, eikä mikään osa petä. Kaikki ruuvit kevyitä kiristää ja hyvässä kunnossa kaikin puolin. Ja värinä on täysin musta, joka on aina katu-uskottava.

Pyydän tästä 95€, haku tai postitus.
Tinkiä saa yrittää!

-huke-rumpaliLuonut: -huke-Torstai 31.03.2011 16:30

moro, ois rumpali etsinnässä. tuplapedaalit jos handlaa niin plussaa. ois pientä bändi projektia tiedossa. soitellaan bodom tyylistä melodista tilutilu mättöö. kiuruvedellä päin jos löytys noheva kapulan pyörittäjä tai tästä lähistöltä :)

KatyaKatya - Why Stay feat.Nina <3Luonut: KatyaLauantai 26.03.2011 21:49

UUS BIISI!!!

KUUNTELUUN!<3

www.mikseri.net/katya

Katyawww.myspace.com/katyaliciousLuonut: KatyaKeskiviikko 30.06.2010 22:50

UUSI BIISI!

Broken hearted!<3 Kuunnelkaa ja ladatkaa!

www.myspace.com/katyalicious
« Uudemmat -