IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 10 101 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1581 jäsentä
Tyttöjä: 263 (17 %)
Poikia: 1318 (83 %)
Sijoitus koon mukaan: 261
Keski-ikä
32,3 vuotta
Otos: 859 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,3 vuotta
Valvojat
Eternity

Jäsenet (1581)

niksaaaaa^Jn3s_gangsteri^Oz^`janina`KE77Urätyskä_^NR^viljamihqAlec^hattutehtailijavertsaarskaaaDimas__-vallu-_b-o-b-o
« Uudemmat -

A-styleRussian Spring 2016Luonut: A-styleMaanantai 05.09.2016 00:32

``Miro26.Luonut: ``MiroKeskiviikko 27.11.2013 16:03

``Miro19.Luonut: ``MiroKeskiviikko 23.10.2013 22:36


Viime viikonloppuna oli viimone alkusarjan sarjapeli, joka voitettii helposti 10-0. Koko alkusarja voitettii ilman yhtää häviötä (y) Viimeses pelissä itekki onnistuin ihan kohtuu hyvin ja tehoja tuli 4+1. Jos jotaki kiinnostaa ni täs linkki tapahtumii.

oonaaa-♥ we all love youLuonut: oonaaa-Sunnuntai 12.05.2013 03:03

WELCOME BAAAAACK MIKKE ♥♥
PS GO LEIJONAT GO !!!!

erikabooilove that feeling ..Luonut: erikabooiLauantai 28.07.2012 22:13

oli ehk maailman parhain tunne , ku käytii ostaa uudet lätkä kamat <sydän>
tää laji on mulle jotai niin tärkeetä. muut nuoret haluu tupakkaa alkoholii jotai nuuskaa, mut mulla on oma huume=lätkä. se on ihaninta ku pitkän loman jälkeen laitat vihdoin luistimet jalkaan, hengität jäähallin kylmää ilmaa ja otat ekan potkun.. kun käsittelet kiekkoa, kun teet ekan maalin, et voi enää lopettaa, se on jotai todella ihanaa ja tärkeetä .. <sydän>
Oon tainnu jo aiemmin jo sanoo et kirjotan jääkiekkoblogia ja käyn kuvaamassa Pelicansin pelejä. Noh kumminkin asia on nyt niin et mun ottama kuva on ollut jopa Nashville Predatorsin etusivulla ja viimesimmässä Uusi Lahti-paikallislehdessä oli juttu meidän blogissa, jossa myös kehuttiin kuvia ammattimaisiksi ja laadukkaiksi.





We're gonna win-blogi

Käykääs kaikki ihmeessä kattomassa! Ja jos jotain sanottavaa tulee mieleen voi lähettää kommentin tai ottaa yhteyttä facebookissa tai twitterissä!

Twitter: We're gonna win-blogi

Facebook: We're gonna win-blogi

hetamariahSUOMI ♥Luonut: hetamariahPerjantai 18.05.2012 14:03

http://www.youtube.com/watch?v=6O6kf_IANFc

http://www.youtube.com/watch?v=MZSjtnrxdX4&feature=endscreen&NR=1

RAKASTAN ♥ ! ~Mihin ikinä mä katon niin näät kun sinivalkost ;) Tää jengi voittamaton päällä sinivalkost♥
Suomi - Norja 0 - 1 ekan erän jälkeen ja tällä pelillä Suomi tulee häviään tän pelin.
Norjan tasoinen rupusakki pyörittelee Suomea ja Ruotsi sentään iski Norjan rysään kahdessa pelissä yhteensä 12 maalia.
Mitä hemmetin tunareita tai vellihousuja tuolla Suomella oikein on?
Uskomatonta!!!

Ja jääkiekon MM-kulta voidaan saman tien unohtaa, sen vie tänä vuonna Kanada tai Ruotsi.
15. Toukokuuta 2011 tapahtui jotain, mitä oli odotettu vuosikausia. Suomi voitti vihdoin jääkiekon maailmanmestaruuden ja teki sen näytöstyyliin Ruotsia vastaan. Ruotsin murskatappio (1-6) vain toi oman lisämausteensa voitonjuhliin ja koko maa oli sekaisin useamman päivän. Kaiken juhlinnan keskellä alettiin myös hehkuttaa 2012 tulevia kotikisoja, joissa Suomi tulisi esiintymään hallitsevana maailmanmestarina. En tiedä kuinka tarkasti tätä mietti tavallinen lätkäfani, mutta MTV3:n tiimi ainakin oli hereillä. Karu totuus tulee kaikille taviksille eteen viimeistään kun kisat alkavat.

YLE:n lopettaessa kisalähetykset ja maikkarin tullessa tilalle, tulee eteen monenlaisia muutoksia. Lätkän suosio on tietenkin nyt huipussaan ja maikkari on nähnyt tässä asiassa loistavan rahareiän eikä jätä sitä hyödyntämättä. Alkusarjan pelejä pääsee katsomaan 265€ lipulla ja jokaiseen lippuun sisältyy neljä ottelua, joista yksi on Suomen matsi. Kaikki alkusarjan pelit katsomosta käsin tulisivat siis kustantamaan 1855€. Neljännesfinaalit irtoavat myös 265€ lipulla, semifinaaliin joutuukin jo pulittamaan 345€ ja itse finaalista peräti 445€. Koko lysti nyt vain 2910€, tilaa heti omasi ettet jää ilman paikkoja. Tässä vaiheessa suurin osa ei edes rupea laskemaan lompakkonsa sisältöä vaan ajatus kotisohvalle jäämisestä tuntuu selvältä. Vuodesta 1995 asti Antero Mertarannan selostuksella seurattuja kisoja tosin tulee monelle ikävä, koska mies on äänessä ainoastaan Canal+:lla nähtävissä suorissa kisalähetyksissä. Koitin selvittää hintoja, mutta ainakin Katsomossa oli maininta "Leijona-tuotteen hinnoittelu ei sisällä MM2012-kotikisojen lähetyksiä. Tiedotamme MM-kisojen sisällöistä erikseen", joka viittaisi siihen, että pommi pudotetaan aivan viimehetkellä. Canal+:n 3kk paketti maksanee noin 40€, mutta en ole varma pitääkö tuokaan sisällä sitten itse kotikisoja. MTV3:n ilmaispuolella on luvattu näyttää jonkun muun selostuksella ottelu, mutta suorasta lähetyksestä ei muistaakseni ole ollut mitään mainintaa. Pahin pelko on, että maikkari tekee MM-kiekolle saman, minkä se teki Formula 1:lle kun Kimi Räikkönen siirtyi ajamaan voitokasta Ferraria eli siirsi suorat lähetykset maksukanavalle ja jätti ilmaispaikalle kisakoosteen, joka näytettiin myöhemmin samana päivänä. Jääkiekkofaneja Mertarannan menettäminen maksukanavalle ärsyttää jo riittävästi, mutta jos ilmaispaikalle tulee joku kuppanen kisakooste, joka näytetään voitonjuhlien jälkeen niin kunnian kukko ei laula. Itsehän en TV:tä omista, joten harmittaa tuo Katsomo, joka ei varmastikaan tule olemaan ilmainen kuten oli YLE:n Areena, josta kisat näki vieläpä suorana.

Jos hinnat ovat tuota luokkaa, Mertaranta esiintyy vain maksukanavalla, ilmaispaikalla nähdään kooste ja Katsomon lähetyksetkin ovat maksullisia niin nämä kotikisat jäävät ainakin meikäläiseltä väliin.

Kuinka aiot seurata MM-jääkiekkoa 2012?Perjantai 02.03.2012 22:27, 51 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
« Uudemmat -