IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 25 396 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1 616
Koko
1406 jäsentä
Tyttöjä: 577 (42 %)
Poikia: 829 (58 %)
Sijoitus koon mukaan: 325
Keski-ikä
35,2 vuotta
Otos: 1040 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,6 vuotta
Ylläpitäjä
Dragofix
Valvojat
Uutinen, Mikarin, Mungola

Jäsenet (1406)

UnexistNieraGoldenKillahLada^MiesLinccuShin^\\Joni^joona-^NannudreamjadeJoshuyojjaannzzuu-Azumi-GHIBesoariaJonVonRox
Fiilikset meni suunnilleen näin:

"Ai kato tännekki pääsee... ja kattos, tääl o vastustajina taas noita samoja vanhoja sammakoita joita aina -HERRANJUMALA YHELLÄ LYÖNNILLÄ PENELO CRITICALILLE MITÄ VITT-!! Mitä.. MISTÄ NOI KUUSI MUUTA ILMESTY?!? Voi saatanasaatanasaatana MISTÄ TOI PONI TELEPORTTAS JUMALAUTA ONKO MUN KIMPUSSA YLI KYMMENEN HIRVIÖTÄ YHTÄ AIKAA VITTU SAATANA FLEEEEEEEEEEEEEEEE..... EI JUMALAUTA OSUINKS MÄ DESEASE -ANSAAN??!!!!!!!!!!!l MITEN TÄÄLTÄ PÄÄSEE VITTUUNkdflnldksndlknrslksndöfdjdflöjflösaölasjgläa"

Ollu rankat pari tuntia....
Ja se tapahtui hyökkäämällä Sephirothin kimppuun tasan kaksi kertaa. Anteeksi mitä.

Harvinaisen kusetettu olo kun en sen viimekertaisen massamurhan jälkeen oo uskaltanut lähellekkään Sepporottaa, ja nyt se osoittautui täydeksi nössöksi.

BellatrixnoniinLuonut: BellatrixTiistai 09.08.2011 18:29

sain tänään Cloudin ja Rufuksen hiukset... anteeksi kauheat kasvoni, olen tänään tehnyt kaksi kasvohoitoa enkä suostu pilaamaan päivää meikkaamalla.

Rufus peruukki on todella ihana mutta vähän väärän värinen. Väri on ihan liian luonnollinen FF VII Rufusekselle, se on itse asiassa oikean värinen advent children Rufukselle. Damn.

Mitä muita hahmoja vois cossata tän peruukin kanssa? ainakin tulee Gintaman Okita mieleen :)

Ja Cloudin.. oi Cloudin.... olen nyt vähän yrittänyt stylata tota ja katsoa että tuleeko siitä mitään. En löytänyt Ebaystä mitään hyvää valmiiksi stylattua joten sain tyytyä tähän ja tää muotoileminen on VAIKEETA. En ole ennen tehnyt minkään näköisiä piikkejä hiuksiin että saadaan nähdä mitä tästä tulee....

Muokkaus: tässä Cloud hiukset ensimmäisen testin jälkeen, no judgement, en tosin ennen ole tehnyt mitään piikkejä peruukkiin ;__; ja toi mun naama ilman meikkejä ja peruukki päässä. lol. :

lesb0[Ei aihetta]Luonut: lesb0Keskiviikko 30.03.2011 01:09

Lyö pääsi näppäimistöön:
1 merkki : Sinulla on naurettavan pieni pää.
2 merkkiä : Sinulla on harvinaisen pieni pää.
3 merkkiä : Sinulla on keskiverto pää.
4 merkkiä : Sinulla on suurehko pää, mutta ei vielä mitään vaarallista.
5 merkkiä : Suuri pää. Siinä kaikki.
6 merkkiä : Sinulla on harvinaisen suuri pää.
7 merkkiä : Sinulla on naurettavan suuri pää.
Yli 7 merkkiä : Oletko koskaan harkinnut hoitoa

= uyj
xDDDD

IIDACHUBILEEEEEEEEEEEEEEET !Luonut: IIDACHULauantai 08.01.2011 17:25

Yksin kotona 3 (; oisko tää nyt kolmas kerta, ku oon yksin viikonlopun kotona :D ainaki mä muistelisin sen nnii :) onhan tää toisaalta ihan kivaa, mutta ei silti tavallaan 8DD mmjuu. Eilen menin nukkuu jossai yhen maissa. 8DD USKALSIN MUUTEN NUKKUA VALOT POISPÄÄLTÄ (: nyt olen ylpeä itestäni <3 XD niinnii onnek menin aikasin nukkumaa, sillä tänää mulla on bileet Maijun ja Saran kans (; UU PEIPE PEIPEE 8DD Ei vissii tuu hauska ilta. ;)))) mutmut hö.. Siru ei pääsekkää :< ois ollu kiva jos ois päässy, mutta eihän sille tietenkää voi mitää. 8) joku toinen kerta sitte (; Käydää tänää Maijun ja Saran kaa kaupassa ostamassa vähä ruokaa, ja sitte sen jälkee voiki biletys alkaa >;DDD Kyllä mä oon nnnniiiiiiiiiii oottanu tätä 8) Eilen olin käymässä Roosalla ja Lauraki oli siel. Juteltii siel se pari tuntia ja mentii jossai 5-6 aikaa meille 8) laulettii sing staria XDDD oli muute hauskaa :'D Sit me mässättii karkkia ja Roosa lähti siin jossai 9 mais. :) Laura jäi meille viel ja me oltiin koneella ja pelattii final fantasya :') Pääsin vihdoinki läpi sellasen kohan siitä pelistä jonka kans mulla meinas mennä hermot, ku oon koittanu sitä samaa kohtaa jonku puol vuotta kohta. sit tänää mä aattelin ku olin päässy sen kohan läpi, että mite nää viholliset on jotenki tuttuja, nnii kai mä oon aiemminki päässy sen läpi, mut joku on tallentanu mun talllennuksen päälle :OOO Mut siis joo onneks Laura on kielinero, muute en ois ikinä päässy sitä läpi XDDD JJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

http://www.youtube.com/watch?v=E-7V6ePdaiM <-- YY KAA KOO NEE, PUPUT TULEE ! niihä?
TIIA ♥ SNOW
VIMPPU ♥ SAZH

LUMISOKAISTUS BY SNOW'S RINTALIHAKSET!!!!!!!!!!!!!!!

+muistiin netlog.com
Ja joku oikeesti ostaa noita? JA NIISTÄ SAA VAAN 100HP:TA! xD

Ja ps, miksi 90% niistä on blondeja??!?

GHIASDASADLuonut: GHIPerjantai 06.08.2010 02:48

Haluan pelata FFVI:n NIIN pahasti, mutta se ei tainnut ikinä tulla Suomeen asti, eikä se toimi pleikkarilla! Mistäköhän vitusta mä sen revin?!?!?!?

JUMALAUUUUUUUUUTTfdkslkfkfjsjösdlöädsfkdtjldsligsijsgjigojpgsjojopsgpjosgjsgosgopjjgopsgsjopri

CrestaDo you rememberLuonut: CrestaMaanantai 02.08.2010 06:58

..When you were here first time, watchin' at this same beach and I was dancin'. Remember that feeling?

Vähän esimakua viikonlopun Photoshoottauksesta.

<3

Kiitos vielä kerran ihanasta viikonlopusta.