IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 572 (1.7.2008 alkaen)
Koko
47 jäsentä
Tyttöjä: 36 (77 %)
Poikia: 11 (23 %)
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 18 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,0 vuotta
Ylläpitäjä
didrika

Jäsenet (47)

horzekoksikattri_Nell3_tuuli--[JensGu]TuFFe^oonaeeemppuki-MiZuliGPXraipimazupLoveDevil_jennAjAuh_minze_
- Vanhemmat »

^^o^^Kaaduttiin ponin kansLuonut: ^^o^^Lauantai 26.12.2009 01:36

Niin.... Oltiin tosiaan Sofian kans maastossa, sohvi meni Gvellolla ja minä tietenkin Kiralla <3. Sohvi meni eellä ja gvello lähti laukkaamaan ja kira perässä. Kira koitti mennä gvellon ohi niin sohvi tuli eteen gvellon kans ja kira hyppäs sivulle, suoraan ojaan. Tietenkin se kompastui ja lensi puolivoltin ja tulin alas ;DJa pidin ohjista viel kiinni. Kummatkin oltiin ihan jäässä loppu matka ja kira näytti lumiukolta. :S
Mulla pieni haava leuassa :(

KuukkeliskuIlouutineLuonut: KuukkeliskuPerjantai 11.09.2009 20:12

Ekaks, näin ne kaikki 32 ponii..

Sitte vittu ne kaikki oli paskasii.. jälkiä ympäri kehoo, mustekynää, tussii.. plänttejä... sii yhdes oli ruskeit pisteit naama täyn, luulin syöväks ja olisin keittäny, mut ne lähti pesus pois..

Ne sai täyshoidon. Aluks pesin ne lämpimäs vedes desifiointiaineel ja fairilla. (tällä kertaa ei kiehunu, ku ei ollu 100 prossast asetonii..) Sen jälkee tungin ne pöydälle aurinkoo ja aknevoidetta niide tussin- ja mustekynän jälkiin. Saa nähä lähteeks pois ne vitu jäljet, jotka jäi pesun jälkee viel jäljelle. Toivottavasti. Muuten sanon vaa et FUFUFUFUFUF..

Paitsi, zimmoo lähetti mul kauneusvoidet tai jotai koska sen ponit oikeest oli ni paskasii. Se oli tunkenu niihi tarral hintalapun, ja se hinta oli imeytyny poniin kiinni. Ja kivat mulle. Nyt kokeilen aknevoidetta et lähtis pois. Ja uskon et lähtevät.. vaikken ennen ihmeisiin oo uskonutkaan.

Ihanaa ku saa rentoutuu. Tänää en lue paskaakaa enkä mitää, vapautan mieleni täysin ja kyylään mun poneja miten ne auringossa pärjää...

Toistaiseksi kukaan ei ole joutunut Vilin suuhun. Vielä... Kikkeli näyttää siltä, et joku olis yrittäny syödä sen (Narskan ponin SISKO ilmeisesti? :D Yhtä vitun syöty. Varmaa kaksone tai sisko tai joku..)

Mmmm mikä vitu autuus ku lähti pintalika poneist pois alkukäsittelyl. Mä olin jo heittää nii rumat ja paskaset ponit vittuu, mut toi oli ilone yllätys..

Joooo.. voi helvetin ponit. Ja Flutterbyen hoitoa jatketaa yhä.. se on sen viimene mahdollisuus.

LymieerOodi poneilleLuonut: LymieerLauantai 05.09.2009 14:14

En oleta, että kukaan muu kuin vannoutunut poni-ihminen (ei edes hevosihminen) ymmärtäisi seuraavaa tekstiä sen syvällisemmin, ja sitä, minkä takia itselleni tulee aina onnenkyyneleet silmiin kun luen sen. Teksti on ollut huoneeni seinällä nyt puoli vuotta, ja vaikka poistaisin seiniltäni kaikki muut julisteet ja piirustukset, niin tätä tekstiä en ottaisi pois. Se saa minut onnelliseksi <3

(Hevoset & Ratsastus nro. ???)

Poni on joululahjojen ykkössuosikki. Poni. Siinä on kaikki. Kaikki hevosen uljaus ja rohkeus. Samettiset silmät ja kopisevat kaviot. Poni on hevonen, joka on pieni, mutta joka rakastaa sinua varmasti.

Poni on mahdollisuus lähteä ponin kanssa kahden. Miehillä on maantie ja nopea auto. Lapsille ja naisille on poni. Humppatipomppa, Humppa ja Pomppa, kaksi ratsastajaa.

Ponia voi kammata, ja sen tukkaa voi letittää, mutta ponin sisin ei ole siinä. Kun poni seisoo pitkään harjattavana, vain sen ulkokuori on paikalla. Ponin sielu on muualla. Laitumilla, aroilla, Islannissa, pilvien takana tai tähdissä. Poni odottaa, että joku nousee sen selkään, ja sitten mennään.

Poni on aika tyhmä sana, liian lyhyt, vähän niin kuin kani. Oikeastaan poni on Sirkka Turkan ratsu: sinun kavioihisi minä annan henkeni. Jokainen poni on Pegasos, joka vie toiseen maailmaan.

Poni ei tarvitse ihmiseltä mitään. Poni voisi koska tahansa muuttaa metsään asumaan, tehdä sammalista pesän, kerätä mustikoita ja syödä korsia. Poni kasvattaisi pitkän turkin ja pärjäisi.

Kaikki ponit eivät pärjäisi. Silkkikylkinen kilpaponi laihtuisi ja sen karva menettäisi kiiltonsa ja se makaisi maassa, kunnes viime hetkellä sen löytäisi joku pieni tyttö tai suoratukkainen poika tai marjastava mummo, joka hoitaisi ponin kuntoon.

Joululahjaksi on viisainta toivoa ponia. Poni voi olla paketissa kuusen alla niin kuin Polle, tai se voisi olla ulkona, jonne isä tai aviomies olisi rakentanut sille karsinan. Se pelastaisi aaton. Talvinen poni olisi poni superlatiivissa, se olisi pörröinen ja söisi piparkakkuja. Kaikki kokoontuisivat kuuntelemaan, kun poni kertoisi asioita kotimaastaan.

Niissä mainittaisiin lapsuuden hevoskirjojen Irlanti ja Dartmoor ja Exmoor, ja metsästystorvi soisi ja hienot hunterit laukkaisivat ylväästi risuesteeltä leveälle ojalle. Mutta poni tarjoaisi ketulle majapaikan pilttuustaan, ja maailmassa olisi vähän lämpimämpi.

Yksi poni voisi syödä turvallisen maltaita ja muistella mustalaisvankkureiden kilahtelua, toinen painaisi kavionsa korvallesi, ja siitä kuuluisi norjalaisen vuonon rentouttava kohina. Joku poni olisikin suomalainen, avainlippu heiluisi riimussa ja poni hirnahtelisi jotain sota-aiheista, ei kuitenkaan liian sota-aiheista, ehkä kotirintamamuiston, jossa naiset ajoivat kylän pienimmällä hevosella ja olivat silti ensimmäisinä kotona. Kaikkein pienimmät ponit tyytyisivät koputtamaan kaviota joulumusiikin tahdissa ja helisyttämään kaulassaan olevaa kulkusta. Kun yksi poneista alkaisi puhua kaivoksista, sitä halattaisiin, ja sille annettaisiin kourallinen pähkinä-rusina-sekoitusta.

Jos joku haluaa lahjaksi ison hevosen, hän ei tiedä mistä puhuu. Hevonen tarvitsee valmentajan ja eläinlääkärin ja kilpailusuunnitelman. Hevosenomistaja suorittaa pikku E:n, ottaa autolainan ja ostaa puolentoistahevosen trailerin ja lähtee Ypäjälle tai Boeen tai Tahkolle, jossa hän saa kuulla istuntavirheistään ja hitaista reaktioistaan. Poninomistaja lähtee poninsa kanssa sinne, minne ponin pienet ja lujat kaviot hänet vievät. Ystävyyteen. Onneen.

Poni on histamiini, jonka kanssa ihmisellä on ikuinen joulu.

horzeOlenLuonut: horzePerjantai 28.08.2009 17:03

väsynyt, mutta onnellinen. Toivo nousi toissapäivänä seisomaan yksin ilman tukea ensimmäistä kertaa. Helmi auttoi kovasti minua, äitiään siivoamaan. Ja ennen kaikkea olen eritoten onnellinen Juhanista. <3

Mietin, ajaisko Helmerin harjat siilitukaksi! XD

henaaa:)Luonut: henaaaTorstai 27.08.2009 21:41

ponilääkäri anette :) <3
(kuva kesä 2005)

MOCCA <sydän> paras poni ikinä !!!!!

kasva vähän isommaksi please <3
tai voi itseki kutistua vähä....

:(

Klaara-[Ei aihetta]Luonut: Klaara-Maanantai 26.01.2009 21:25


Ja sen koko naapurusto kyllä kuulee
Ettei mun hummani oo haalee, vaan kuumaverinen valioyksilö

You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place

Tässä päiväs ei voi muuta ku kasvaa,
Istutaan alas vaan.
Ajat muuttuu, tää päivä
on sun, sun päivä

Te rokkaatte nyt parhaitten kaa,
älä nukahda, ei, pysy mukana, ei
Ku meist aika jättää paras voi olla kuka vaan

When it seemed all my dreams were falling through
That's when I found you

Jokanen on voittaja,
ja fiilis on loistava

Mä lupaan että sitten ko meet,
tuun muistaan sut aina.
Ja jälleen nähään sit
kun on mun vuoro olla vainaja

Tykkään kaikest sussa,
sä kuulut siihen laatu kastii

Kaikki tää on ollu sen arvosta,
vaikka tää ei oo vielä paljookaan.
Paljon viel on meil mitä saavuttaa,
ja tää on vielkin syy nousta ylös aamulla

KIITOS KAIKESTA,
MUISTOISTA KAUNIISTA,
HETKISTÄ UNOHTUMATTOMISTA
JA SEURASTA VOITTAMATTOMASTA!Klaara-Metänpää<3Luonut: Klaara-Torstai 15.01.2009 01:32

- Vanhemmat »