IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

IlouutinePerjantai 11.09.2009 20:12

Ekaks, näin ne kaikki 32 ponii..

Sitte vittu ne kaikki oli paskasii.. jälkiä ympäri kehoo, mustekynää, tussii.. plänttejä... sii yhdes oli ruskeit pisteit naama täyn, luulin syöväks ja olisin keittäny, mut ne lähti pesus pois..

Ne sai täyshoidon. Aluks pesin ne lämpimäs vedes desifiointiaineel ja fairilla. (tällä kertaa ei kiehunu, ku ei ollu 100 prossast asetonii..) Sen jälkee tungin ne pöydälle aurinkoo ja aknevoidetta niide tussin- ja mustekynän jälkiin. Saa nähä lähteeks pois ne vitu jäljet, jotka jäi pesun jälkee viel jäljelle. Toivottavasti. Muuten sanon vaa et FUFUFUFUFUF..

Paitsi, zimmoo lähetti mul kauneusvoidet tai jotai koska sen ponit oikeest oli ni paskasii. Se oli tunkenu niihi tarral hintalapun, ja se hinta oli imeytyny poniin kiinni. Ja kivat mulle. Nyt kokeilen aknevoidetta et lähtis pois. Ja uskon et lähtevät.. vaikken ennen ihmeisiin oo uskonutkaan.

Ihanaa ku saa rentoutuu. Tänää en lue paskaakaa enkä mitää, vapautan mieleni täysin ja kyylään mun poneja miten ne auringossa pärjää...

Toistaiseksi kukaan ei ole joutunut Vilin suuhun. Vielä... Kikkeli näyttää siltä, et joku olis yrittäny syödä sen (Narskan ponin SISKO ilmeisesti? :D Yhtä vitun syöty. Varmaa kaksone tai sisko tai joku..)

Mmmm mikä vitu autuus ku lähti pintalika poneist pois alkukäsittelyl. Mä olin jo heittää nii rumat ja paskaset ponit vittuu, mut toi oli ilone yllätys..

Joooo.. voi helvetin ponit. Ja Flutterbyen hoitoa jatketaa yhä.. se on sen viimene mahdollisuus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.