IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

mitä tää on??????Lauantai 01.10.2011 02:13

Ei näin :DDDDDdPerjantai 30.09.2011 14:43

Poika kysyi isältä: "Isä, mitenkäs tämä yhteiskuntajuttu niinku toimii ja mitä siihen kuuluu?"
Isä istahti pojan viereen ja vastasi: "No, otetaampa esimerkiksi tämä meidän perhe:
Isä tuo rahan tähän yhteiskuntaan, joten olen markkinatalous. Äiti kuluttaa rahat ja päättää asioista täällä, niin hän on hallitus. Lastenhoitajamme on kodin ylläpitäjä, joten hän on yritykset. Ajamme sinun etuja, niin sinä olet kansalainen. Pikkuveljesi on maamme tulevaisuus."

Hetken vielä rupateltuaan päättivät isä ja poika mennä nukkumaan. Yöllä poika heräsi pikkuveljensä itkuun, sillä tälle oli tullut kakat vaippaan. Poika lähti vanhempiensa huoneeseen ja näki äidin nukkuvan sikeästi, mutta isä oli poissa.

Poika meni lastenhoitajan oven taakse ja katsoi ovenreiästä. Hän näki isän siellä voimistelevan lastenhoitajan päällä. Poika sitten koputti ovea, ei vastausta. Koputti uudelleen, ei vastausta. Poika päätti mennä takaisin nukkumaan.

Seuraavana aamuna poika meni sanomaan isälleen: "Isä, luulen, että olen ymmärtänyt tämän yhteiskunta jutun."

Sitten isä jälleen istahti pojan viereen ja sanoi: "Hyvä! kerroppas nyt ihan omin sanoin sitten."

Ja poika vastasi: "Koska hallitus nukkuu sikeästi, niin markkinatalous panee yrityksiä, eikä kansalaisia huomioida ollenkaan, kun maamme tulevaisuus on kaulaansa myöten paskassa."
Elämänpolkuni numero on 1: (Sen tehtävänä on kertoa sinulle, mitä sinun tulisi elämäsi aikana oppia.)

Omatoimisuus, johtajuus, itsenäisyys, itsekkyys
_____________________________

Jos numerosi on ykkönen, olet synnynnäinen johtaja. Haluat tehdä itse omat päätöksesi, ja vaadit itsellesi ajattelun ja ilmaisun vapautta. Sinussa on tahtoa ja päättäväisyyttä. Kun kerran olet valinnut tavoitteesi, päätäsi ei käännä kukaan. Mielestäsi vastuullasi on huolehtia ja suojella niitä ihmisiä, joita rakastat. Vaadit kunnioitusta ja huomiota, ja ärsyynnyt helposti, jos asiat eivät mene tahtomallasi tavalla. Haluat olla asioiden johdossa, eikä avustajan rooli sovi sinulle alkuunkaan. Pyrit, ja pääset, parrasvaloihin.

Olet erittäin luova ja originelli. Sinulle epätavallinen on tavallista. Suhtautumisesi asioihin ja ongelmiin on hyvin yksilöllinen, et pelkää poiketa tutuilta poluilta. Omat ja toisten ihmisten vajavaisuudet ärsyttävät sinua, voit olla hyvinkin kärsimätön. Oma asemasi on sinulle tärkeä, menestyminen elinehto.

Varo itsekkyyttä ja liiallista ulkoisiin asioihin keskittymistä. Sinun kannattaa myös hillitä aggressiivisuuttasi. Jos et kehitä itsehillintääsi, sinusta voi tulla hyvin dominoiva ja jopa väkivaltainen.

Selviydyt parhaiten, kun saat toimia omin päin. Ideaalitilanteessa omistat oman yrityksesi, olet oman itsesi herra. Jos pidät tiukasti kiinni unelmistasi, sinulla on kyky saavuttaa ne.

Menestymisen pakko voi tehdä elämästäsi hyvinkin stressaavaa. Tarkkaile ruokavaliotasi ja harrasta säännöllisesti liikuntaa. Pura kilpailuviettiäsi urheilussa, erityisen hyvin sinulle sopivat juoksu ja uinti.

Älä anna ylpeyden sanella valintojasi. Muista, että taitosi ja kykysi ovat lahjoja ylemmiltä voimilta, ja niiden tulisi aiheuttaa ennemmin kiitollisuutta ja nöyryyttä kuin ylpeyttä ja itsekeskeisyyttä.

Hyvin usein ykkönen tuo mukanaan menestystä elämässä. Ykkösihmisillä on paljon erityislahjoja, ja heidän mahdollisuutensa menestyä ovat huomattavat. Bisnes ja armeija houkuttavat ykkösihmistä, varsinkin jos hänelle on tarjolla johtava asema ja mahdollisuus tehdä asiat omalla tavallaan.

Minuuden numeroni on 6: (Se kertoo syvimmästä olemuksestamme ja persoonastamme. Siitä, millainen sielumme on, ja millaisin toivein olemme syntyneet tähän maailmaan.)

Rakkaus, hoivaamisvietti, vastuuntunto
________________________

Olet hyvin myötätuntoinen ja haluat olla avuksi toisille. Avuttomien ja heikkojen puolustaminen on sinun elämäntehtäväsi, jos kuutonen on numerosi. Olet parantaja ja auttaja. Pystyt lohduttamaan surevia, antamaan tukea sitä tarvitseville, ja olkapäätäsi vasten on ystävän hyvä itkeä.

Haasteesi elämässä on kehittää taitojasi niin, että todella pystyt auttamaan, etkä vain kuuntelemaan myötätuntoisesti. Sinun täytyy löytää tasapaino auttamisen ja toisten elämään sotkeutumisen välillä. Tehtäväsi on oppia näkemään, milloin sinun on avustajana astuttava syrjään ja antaa ihmisen kantaa vastuu omasta elämästään - ja ottaa opiksi omista virheistään.

Olet itse luonnostasi tasapainoinen. Siksi sinun on helppo auttaa ihmisiä heidän omissa haasteissaan. Ongelmanasi on liiallinen uhrautuminen toisten puolesta, itsellesi ottama toisten ihmisten huolien taakka voi joskus käydä ylivoimaiseksi.

Kiitollisten ihmisten sinulle osoittama rakkaus on kuitenkin sinulle enemmän kuin riittävä korvaus vaivannäöstäsi.

Pyrit säilyttämään ryhmän - tai perheen - sisäisen harmonian, tasapainottaen vastakkaisia voimia. Avioliitto on itsellesi tärkeä, ja sinusta tuleekin loistava vanhempi, joka tarjoaa lämpöä, rakkautta ja ymmärrystä lapsilleen. Olet antelias, kiltti ja viehättävä ihminen, jota usein ihaillaan, jopa palvotaan. Se kuitenkin hämmentää sinua, koska pohjimmiltasi olet hyvin nöyrä - mutta kuitenkin hyvin omanarvontuntoinen. Liikut kauniisti, mutta joudut tekemään paljon työtä pysyäksesi kunnossa. Makeannälkä vaivaa sinua läpi elämän, ja jos et liiku riittävästi, ylipainosta tulee ongelma.

Kun olet vielä nuori, ole tarkkana ettet valitse kumppania väärin perustein. Haluat naimisiin, mutta älä silti ota ensimmäistä vastaantulijaa puolisoksi. Haluat olla tarvittu, mutta sinun täytyy oppia erottamaan toisistaan ne, joita oikeasti voit auttaa - ja ne, jotka tulevat vain riippuvaisiksi avustasi.

Saatat erehtyä pitämään itseäsi Äiti Teresana tai maailman pelastajana, jonka täytyy kantaa toisten taakkaa omilla harteillaan.

Kuutosihminen on usein musikaalisesti ja visuaalisesti lahjakas, ja myös taitava esiintyjä. Luovuuttasi saattaa kuitenkin rajoittaa halusi uhrata itsesi, tai kyvyttömyytesi nähdä omat lahjasi. Tämä ei tarkoita, ettetkö voisi menestyä näillä aloilla, lahjoja sinulla kyllä riittää vaikka minkälaiseen menestykseen taiteellisilla aloilla, jos panostat siihen riittävästi.

Sinulla on myös huomattavasti liikemieskykyjä. Sinulla on luontaista viehätysvoimaa, jonka avulla saat ihmiset tekemään mitä haluat. Erinomaisia menestymisen mahdollisuuksia sinulle tarjoavat myös terveydenhoitoala ja opettaminen sekä kaikki, millä on jotain tekemistä eläinten kanssa.

Kohtaloni numero on 7: (Se ilmaisee elämämme tarkoituksen.)

Henkisyys, ihanteet, etiikka, moraali.
_______________________

Jos numerosi on seitsemän, olet ikuinen totuuden etsijä. Sinulla on selkeä näkemys itsestäsi henkisenä olentona, ja sen vuoksi tavoitteenasi on tutkia tuntematonta ja löytää maailmankaikkeuden salaisuudet.

Olet älykäs, analyyttinen ajattelija, jolla on hyvä keskittymiskyky ja teoreetikon tapa lähestyä asioita. Nautit tutkimustyöstä ja ja älyllisten palapelien ratkaisemisesta. Kunhan löydät tarpeeksi palasia, sinulla on todella luova tapa ajatella ja ratkaista ongelmia.

Nautit itsenäisyydestäsi ja työskentelet mieluiten yksin. Tarvitset aikaa pohtia ideoitasi ilman toisten sekaantumista asioihisi. Olet yksinäinen susi, ihminen joka kulkee omia polkujaan, seuraa omaa johtotähteään.

Lähellesi ei ole helppo päästä, eikä ihmissuhteiden ylläpitäminen ole vahva puolesi, avioliittosi ei useinkaan kestä. Tarvitset tilaa itsellesi, ja jos et saa sitä riittävästi, ärsyynnyt suuresti. Mutta jos elämäsi on tasapainossa, olet hurmaava ja keräät katseita. Voit olla juhlien keskipiste ja pidät esiintymisestä. Nautit älysi ja tietojesi näyttämisestä, ja viehätät siksi monia vastakkaisen sukupuolen edustajia. Mutta sinulla on rajoituksesi. Vaikka sosiaalisessa tilanteessa jaatkin anteliaasti huomiotasi ja energiaasi, olet vahvasti tietoinen siitä, että kun astut alas näyttämöltä, kaipaat taas rauhaan omaan luolaasi.

Sinulle rauha merkitsee oman maailmasi rikkoutumatonta yksityisyyttä. Intiimi läheisyys on sinulle vaikeaa, koska haluat suojella sisintäsi.

Kaikki tämä yksityisyys voi tuoda mukanaan yksinäisyyden. Elämäsi saattaa tuntua tyhjältä, ja osa sinusta kaipaa tuskaisesti kumppanuutta. Jos eristäytymisesi menee äärimmilleen, sinusta voi tulla kyyninen ja epäluuloinen. Saatat salaa epäillä toisten motiiveja niin voimakkaasti, että he vaivautuvat seurassasi. Ole varovainen, ettet vetäytyisi liikaa itseesi, tai saatat sulkea rakkauden itsesi ulkopuolelle.

iha paskaTiistai 27.09.2011 16:34

iha paskaa

syntynyt luuseriksiTiistai 27.09.2011 13:43

1. Paras tapa osoittaa läheisyyttä?
( ) Seksi
(x) Halaus
( ) Suudelma
(x) Kosketus
( ) Lähekkäin makaaminen

2. Mikä näistä tuottaa sinulle edes pientä nautintoa?
( ) Kipu
(x) Alistuminen
( ) Dominointi
( ) Pelko
( ) Sääli

3. Mikä näistä tuottaa sinulle edes vähän olemassa olemisen tunnetta?
(x) Rakkaus
( ) Viha
( ) Mustasukkaisuus
( ) Kateellisuus
( ) Pelko

4. Mikä väri tuottaa sinulle voiman tunteen?
( ) Punainen
( ) Valkoinen
( ) Vihreä
(x) Musta
( ) Sininen
(x) Violetti

5. Jos voisit riistää joltakin ihmiseltä jonkun näistä, se olisi?
( ) Rakkaus
( ) Viattomuus
(x) Rikkaus
( ) Kauneus
( ) Seksikkyys
( ) Elämä

6. Mikä näistä elementeistä rauhoittaa sinut?
(x) Tuli
( ) Vesi
( ) Ilma
( ) Maa

7. Mikä vuodenaika saa sinut tuntemaan itsesi vahvaksi?
( ) Talvi
(x) Kevät
( ) Kesä
( ) Syksy

8. Pelkäät eniten näistä?
( ) Pimeää
(x) Omaa mieltäsi
( ) Kipua
( ) Nautintoa
( ) Yksinäisyyttä

9. Syy, joka tekisi minut todennäköisesti hulluksi olisi?
(x) Pelko
( ) Kipu
( ) Rakkaus (tai sen loppuminen)
( ) Mustasukkaisuus
( ) Ihastus (itsesi tai jonkun muun)

10. Mitkä näistä koet todella usein?
( ) Masennusta
(x) Turhautumista
( ) Ihastumisen/rakastumisen pelkoa (Itsesi tai jonkun muun)
( ) Katumusta
(x) Yksinäisyyttä

naww :_(Lauantai 24.09.2011 16:18

Kyllästyit minuun ja veit minut löytökotiin. Heillä oli täyttä ja minä vedin lyhyen tikun. Olen mustassa jätesäkissä kaatopaikalla nyt. Joku muu pentu saa lähes käyttämättömän hihnan minkä jätit. Kaulapantani oli pieni ja likainen, mutta nainen otti sen pois kaulasta ennenkuin lähetti sateenkaarisilloille. Mutta olisinko kotona vielä, jos en olisi syönyt kenkiäsi? Minä vain leikin, kun sinä unohdit ostaa pennun leluja. Olisinko vielä kotona, jos olisin ollut sisäsiisti? Nenäni hinkkaaminen jätöksiini sai minut vain häpeämään ulostamista. On kirjoja ja kouluttajia, jotka olisivat opettaneet sinulle miten opettaa minut menemään ovelle kun tulee hätä. Olisinko vielä kotona, jos en olisi tuonut kirppuja kotiin? Ilman kirppumyrkkyä en päässyt niistä eroon sen jälkeen, kun jätit minut ulos päiviksi. Olisinko vielä kotona, jos en olisi haukkunut? Yritin vain sanoa että "minua pelottaa, olen yksinäinen, olen täällä! olen täällä! ja haluan olla paras ystäväsi." Olisinko vielä kotona, jos olisin tehnyt sinusta onnellisen? Minua hakkaaminen ei opettanut minua miten sinä voisit olla onnellinen. Olisinko vielä kotona, jos olisit pitänyt minusta huolta ja opettanut minulle käytöstapoja? Et kiinnittänyt minuun mitään huomiota ensimmäisen viikon jälkeen mutta minä vietin kaiken aikani odottamalla että rakastaisit minua. Minä kuolin tänään. Rakkaudella pentusi.

Välitä tämä eteenpäin kaikille tutuillesi, on aika lopettaa eläinten pahoinpitely!

~~Perjantai 23.09.2011 11:22

Suudelma vatsaan ="Harrastetaan seksiä"
Suudelma otsalle = "Olet ikuisesti minun"
Suudelma korvaan = "Olen kiimainen"
Suudelma poskelle = "Olemme kavereita"
Suudelma käteen = "Palvon sinua"
Suudelma kaulalle = "Me kuulumme yhteen"
Suudelma olkapäälle = "Haluan sinut"
Suudelma huulille = "Rakastan sinua" /"Haluan sinut"
Pitää kädestä = "Voimme oppia rakastamaan
toisiamme"
Läppäisy takapuolelle = "Tuo on minun"
Leikkiä korvan kanssa = "En voi elää ilman
sinua"
Pidellä tiukasti = "Älä päästä irti"
Katsoa silmiin = "Älä päästä irti"
Leikkiä hiuksilla = "Sano että rakastat minua"
Kädet lantioilla = "Rakastan liikaa
päästääkseni irti"
Nauraa suudellessa = "Olen täysin rento
kanssasi"

iltamyöhää tuli katottuuKeskiviikko 21.09.2011 14:47

sasukoo ja narukoo ja ok en saanu vittu unta tapitin vaa sädekaihtimii 2 tuntii ja sitte nukuin muutenki nii vitu huonost sillee et heräilin tunnin välein, et iteki ihmettelen miksei uni tuu :D:D:D:D.ddddddd